Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (13 votos )

Minicamping W'tjewel

Stokkelen, 43
5521ND, Eersel
Países Baixos

Minicamping W'tjewel é um parque de campismo localizado em Eersel, Países Baixos, localizado na região da Brabante do Norte. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Gerna
Holandês
Wat een fantastische camping!! We waren hier in 2020 en wilden nog een keer terug. Voor de prachtige omgeving, maar ook voor de prachtige plek met privé sanitair. We kamperen al jaren met privé sanitair, maar nergens was het zo mooi en netjes. En met de berging voor de fietsen en de buitenkeuken was het helemaal top. Zeer vriendelijke eigenaar. Wij komen zeker terug!
6 meses ás

Hans platel
Holandês
Wik hadden een seizoen plaats dus lange tijd op deze camping. Heerlijk rustig, terrein en sanitaire goed verzorgd. Vriendelijke bereidwillige eigenaren. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Komen zeker nog terug.
1 ano ás

Henk & Thea
Holandês
Wij hebben het hier enorm naar ons zin gehad. Aardige eigenaar. Grote staanplaatsen. Het privesanitair is geweldig.
1 ano ás

Jan A.
Holandês
Wie een alternatioef zoekt voor de giga campings als Ter Spegelt en De Paal is bij minicamping W'tjewel op het juiste adres. Midden tussen de oergezellige plaatsen Eersel en Bergeijk een oase van rust. We maakten in 2 weken vanaf de camping 10 verschillende tochten door het fietsknooppuntennetwerk en hadden er nog wel 10 meer kunnen maken. Voor een boswandeling moet je een aanloop nemen van 1 km, maar dan ben je ook gelijk alleen met de vogels en de konijnen. Waar je ook fietst of loopt, altijd is er een kerktoren in de verte. Toon interesse in de bezigheden van boer of burger door wie je begroet wordt en ontdek de onthutsende nuchterheid van de bewoners. "Elke haardos heeft een betere en een slechtere kant", zei de kapper uit Eersel. "Net als elke mens een betere en een slechte kant heeft".
1 ano ás

Jan Arts
Holandês
Rust, ruimte en eindeloos fietsen en wandelen
1 ano ás

Eline
Holandês
Heel veel oudere mensen op de camping die samen In de avond gingen zitten en veel overlast gaven. Hielden zich niet aan de anderhalve meter afstand. Campingeigenaren zeiden er niets van. Heel weinig schaduwplekken op de camping. Speeltuin staat ook in de zon en niet eens een schaduwdoek opgehangen. Geen enthousiaste eigenaren, doen niets voor de kinderen. Privesanitair is wel netjes maar moet je zelf bijhouden met poetsen. In de omgeving gelukkig leuk dorpje om ijsje te eten en brood te kopen. Op de camping zijn geen voorzieningen verder. Groepsaccomodatie veel jongeren op elkaar die ook luidruchtig waren tot diep in de nacht
2 anos ás

Pascal
Holandês
Er is maar een heren toilet en een damestoilet in de corona periode niet erg handig. Plekken hadden geen mooi uitzicht. Receptie niet goed bereikbaar. Diertjes geen toegang. Koelkast en diepvries gesloten. Recreatieruimte niet geschikt voor kinderen. Veel overlast van groepsaccomodatie, gingen zelfs een dsg door tot 6.00 uur smorgens , van te voren gevraagd of er overlast kon zijn. Dit was volgens de eigenaar niet zo, dus wel. Eerder vertrokken en erg teleurgesteld. Begrijp de positieve reviews niet. Heel veel oudere mensen uit de streek zelf.
2 anos ás

Hans en Sandra
Holandês
Ontzettend aardige mensen, René en Monique, alles is mogelijk in overleg. Keurig verzorgde camping. Ook in deze corona tijd overal rekening mee gehouden. Een echte aanrader, ook de kinderen kunnen zich vermaken met skelters, trampoline en speeltuin. En dat is zo leuk dat je jong en oud aantreft. Wij hadden een "gewone" plaats en onze dochter en schoonzoon gaan aankomende week genieten van het privé sanitair en dat is echt top!
2 anos ás

Anja van Kesteren
Holandês
Na ruim 10 jaar geen caravan ging het toch weer kriebelen en hebben we weer een caravan aangeschaft en hebben we afgelopen week benut om de caravan uit te proberen!Mijn zus en zwager waren zo lief om met ons mee te gaan om ons van tips te voorzien! Camping W’tjewel is relaxed,schoon,gastvrij,superschool!Dank je wel Renee en Monique voor jullie gastvrijheid👍
2 anos ás

Royke
Holandês
Erg nette en schone camping. Speeltuin voor de kinderen super. Erg groot voor het formaat camping. Van wegen de corona maatregelen hier gestaan met prive sanitair ook deze was goed, Schoon. Oog t nieuw, alles netjes onderhouden. niks op aan te merken. De hele camping geen vuiltje te bekennen en gras licht er perfect bij.
2 anos ás

Paul
Holandês
Mooie camping met grote plaatsen en wie dat wil privé sanitair van hoge kwaliteit. De groepsruimte stond leeg dus rust was gegarandeerd. Geen briefjes met wat wel en niet kan. Centraal gelegen in De Kempen, dus uitermate geschikt voor fietstochten. In Eersel genoeg gezellige horeca op de markt.
2 anos ás

Frans
Holandês
De camping was schoon, vriendelijke mensen en een fantastisch sanitairblok.
2 anos ás

Jowan en Lean
Holandês
Gemoedelijke camping, vriendelijke gastvrouw/heer, toen wij hier stonden weekend van 15 oktober 2017 was het rustig op de camping en was de aanwezige sanitaire voorziening voldoende. Mocht het druk(ker) zijn dan zijn 1 toilet (1 man en 1 vrouw) en twee douches wel erg mager denk ik.
2 anos ás