Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (10 votos )

Heierhof

Heiereind 11
5561 BB, Riethoven
Países Baixos

Heierhof é um parque de campismo de 30 em Riethoven, Países Baixos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Y
Holandês
Nooit meer naar deze camping. Nomaden of woonwagen bewoners op deze camping. Die zich niet aan de regels houden. Honden die heel de dag zitten te blaffen. Overal hun behoeften doen zodra ze los lopen. Volle vuilniszakken naast hun caravan. Gillende kinderen tot ‘s avonds laat. Nooit meer naar deze camping. En dan bij binnenkomst van de camping is het manoeuvreren met de caravan om langs 2 obstakels te rijden. Hoe dom kan men zijn om daar 2 plantenbakken neer te zetten. Jammer dat ook de andere kampeerders nooit meer terugkomen naar deze camping. Struisvogels die op een paar vierkante meter staan.
1 ano ás

Nan
Holandês
Leuke camping! Ze hebben ezels, struisvogels, en alpaca, s waar je mee kan gaan wandelen! Echt super leuk was dat. 😍 Echt een aanrdar👍
2 anos ás

saskia
Holandês
ontzettend goed verblijf gehad, aardige eigenaar en zoo leuk die beestjes, ga iedere dag even kijken bij ze, geef ze eten. kom hier even helemaal tot rust😇 wij komen zeker nog eens terug!
2 anos ás

Jan van Kasteel
Holandês
Prettige kleinschalige camping met prima sanitair. En vriendelijke mensen die me ook nog later prima geholpen hebben met het terugsturen van spullen die ik was vergeten mee te nemen.
2 anos ás

van der Heijden
Holandês
Alles behalve enthousiast ontvangen, niks was duidelijk, het leek allemaal uit de losse pols geregeld. Plekken zijn niet allemaal voorzien van rioolafvoer en water. Onderhoud sanitair redelijk, al zaten de oorwormen achter het papier, dat op de deur hing. Slecht onderhoud van hagen, hing erg ver over. Geen sfeer of gemoedelijkheid, bij ons eerste weekend met kleinkinderen nauwelijks ijsjes en drinken op voorraad. Eigenaar tijdens het 2e weekend niet gezien en toen we naar hem vroegen omdat we eerder wilden gaan dan geboekt (2 weken), was hij niet bereid om ons te woord te staan. Alpaca's staan altijd binnen, behalve bij een boeking voor een wandeling. En toen we ze een keer zagen wandelen, hadden de mensen er hun handen vol aan om ze in toom te houden. Volgens andere campinggast kwamen ze niet vaak buiten en waren ze meestal moeilijk mee te krijgen. De eigenaar zou ons nog bellen, maar dat is niet gebeurd en geen reactie op een mail.
2 anos ás

Miranda
Holandês
Voor een aantal dagen het chalet gehuurd. Tijdens onze aankomst was er niemand te bekennen. 3 uur gewacht... Gebeld en gemaild. Deur was op slot. Door de ramen maar naar binnen gekeken, er was geen beddengoed, stond vuile vaat op het aanrecht, niks schoongemaakt en over sigaretten. Verder hadden wij nog activiteit geboekt en nooit geen bevestiging gekregen. Ga hier niet naartoe!
2 anos ás

Fam van Schijndel
Holandês
Wij zijn met ons gezin en vrienden naar struisvogel en Beleefboerderij Heierhof geweest voor twee dagen en hebben daar ook boerengolf gedaan. De camping zag er goed onderhouden uit. Het sanitair was was netjes en schoon. Eigenaar erg vriendelijk en ook het personeel. Kinderen hebben een super leuke tijd beleefd. Ook de boerengolf was echt super leuk. Echt een top lokatie
2 anos ás

Fam. Janssen
Holandês
We hebben mooie dagen gehad bij mini-camping en beleefboerderij Heierhof. De camping ziet er super verzorgd uit en het sanitair heel schoon. De eigenaren waren ook heel aardig en verwelkomen ons met een kopje koffie of thee. De ezels, struisvogels en alpaca's zijn hele sociale dieren en hebben we veel mee geknuffeld en gewandeld.
2 anos ás

JGS
Holandês
Het chalet was ruim genoeg voor twee personen, maar onder het twee-persoonsbed was het vet en vies, en als je de kastjes aan de muur wilde gebruiken moest je op het twee persoonsbed gaan staan,verder een rommeltje in de kasten, overvol,zodat wij onze spullen niet konden opslaan. Verder worden de mensen op de website misleid door de foto van het chalet met mooie voortuin, die absoluut niet aanwezig is, vier meter van chalet aan voorzijde is het een grote puinhoop, met opgestapeld hout en een partij straatstenen op een hoop, en partij afzet-hekken, ook parasol ontbreekt. Hier zal ik nooit meer terugkomen.
2 anos ás

De boer
Holandês
Een mooie camping alles zag er goed verzorgt uit. De alpaca wandeling was echt super. Personeel vriendelijk. En een vriendelijke ontvangst.
2 anos ás