Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (11 votos )

Jachthaven Drijfveer & Tusken de Marren

Ulbe Twijnstrawei 31
8491 CJ, Akkrum
Países Baixos

Jachthaven Drijfveer & Tusken de Marren é um parque de campismo de 30 em Akkrum, Países Baixos, localizado na região da Frísia. Jachthaven Drijfveer & Tusken de Marren O wi-fi y a restaurante. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Wolf H.
Alemão
Der Platz ist ausgesprochen schön mit sehr freundlichem Personal (danke Bernhard für die freundliche Hilfe - und natürlich auch an alle anderen Mitarbeiter). Obwohl im August sehr voll, versucht ein Team von jungen Leute mehrmals täglich die Sanitäranlagen nach besten Möglichkeiten sauber zu halten. Das ist meist auch gelungen. Zu den Campern kommen noch jede Menge Bootsanleger. Aber das macht die Hafenatmosphäre komplett. Nachts sehr ruhig. Man kann für rund 170 Euro schöne Schaluppen ausleihen und den ganzen Tag durch die Kanäle in Friesland fahren. Die Plätze sind nicht sehr groß. Wasser gibt es nur an eineer Zapftstelle auf dem jeweiligen Arreal. Das Restaurant ist leider nicht gut. Wir haben Pizza probiert. Der Teig ist eine Fertigware, die mehr nach Pappe als nach Teig schmeckt. Das alles zu beachtlichen Preisen. Aber im Ort gibt es wirklich viele brauchbare Cafes zum Essen und Trinken. Brötchen gibt es keine am Platz. Aber im Ort ist ein Bäcker. Im Ort auch Supermärkte.
6 meses ás

ZVC-vlet 495 (Vletisj)
Holandês
Op een mooie dag in juli 2019, onder een blauwe hemel, maar helaas zonder een pufje wind, reisden wij (4 tieners) in onze lelievlet - de 495 ''Vletisj'' - naar Akkrum. De opdracht was om daar een slaapplaats te vinden, en na een windstille en benauwde reis van zo'n 6 uur, begon het vlak voor de aankomst hard te waaien en te regenen. Doorweekt kwamen we aan in de haven. Voordat onze zoektocht zou beginnen, moesten we ons aanmelden bij de havenmeester. We werden vriendelijk ontvangen op het havenkantoor en we vertelden hen over onze reis en opdracht. Ze probeerden ons te helpen om in het dorp een logeeradres te vinden, maar het mocht niet baten. Omdat we alleen matjes en slaapzakken hadden, mochten we overnachten in de groepstent en onze boot in de haven leggen. De tent was comfortabel, de buren vriendelijk en de douches schoon. 's Avonds lekker in het dorp gegeten en de volgende ochtend ontbijt gehaald. Al met al een ontspannen hike!
2 anos ás

M. Termijen
Holandês
We wilden graag aan direct vaarwater zitten in het centrum van Friesland. Akkrum is dat bij uitstek. Leuk gezellig dorp met voldoende horeca gelegenheden. Alle huisjes liggen direct aan het water en hebben een eigen stijger om een boot aan af te meren. Keurig nette huizen met allerlei voorzieningen. Park is lekker ruim opgezet. Huizen zijn ruim van opzet en hebben grote tuinen. Personeel is heel aardig en zeer bereidwillig.
2 anos ás

GAM Luijpen
Holandês
De vakantie lodge ( Eneva 31) is klimaatneutraal. Goed schoon bij aankomst. Mooi aan het water gelegen met een eigen steiger. Dicht bij het pittoresqe dorpje Akkrum. Zoals de naam al zegt ligt dit rustige recreatiepark - tussen de Friese meren.
2 anos ás

Willy van Duijn
Holandês
Mooi vakantiehuis met 17 meter walkant met plankier. Vlak naast druk vaarwater Meinesloot Akkrum. Veilig zwemmen. Ruime tuin rondom hek met poorten met kindersluiting. Vier slaapkamers 2 douches en 2 wc en een bad. Grote veranda met fraai uitzicht. Heerlijk genoten. Boothuur aan de overkant. Kinderspeelplaats op het park. Restaurant 10 minuten lopen. Supermarkt 15 minuten lopen. 2 eigen parkeerplaatsen
2 anos ás

Duijn
Holandês
Het is een complete woning aan het water met 17 meter brede steiger aan eigen water. Je kunt er goed zwemmen zonder gevaar voor schepen. Het uitzicht op de Meinesloot is geweldig. Echt genieten voor een watersportliefhebber! De tuin is helemaal omgeven door een hek met poorten met kindersloten, zodat de kinderen zonder permanent toezicht in de ruime tuin kunnen spelen. Dieren zijn niet toegestaan. Een prima restaurant is op tien minuten loopafstand!
2 anos ás

Days
Holandês
Wij hadden een nette mooie chalet . Dorp is op loop afstand.
2 anos ás

Youetta
Holandês
Heerlijk park met veel rust. Het waterchalet welke ik geboekt had, nummertje 13, heeft een airco voor de warme dagen entijdens een koude dag, jawel kan ook wel eens gebeuren, heb ik gebruikt gemaakt van de sauna welke in dit chalet (gratis) beschikbaar is. Eten bij Kromme Knilles in het dorp óf aan het water bij de Picknickers, nét buiten Terherne bij het Sneekermeer.
2 anos ás

Jaap
Holandês
Als je rust en ruimte zoekt is het hier heerlijk. Het chalet dat wij gehuurd hadden (nummer 13 ;)) heeft zowel Airco als een SAUNA. het was écht genieten.
2 anos ás

MRoeper
Holandês
Heerlijk rust aan het water .
2 anos ás

Fam. van Leussen
Holandês
Zeer vriendelijk ontvangst, prettige vriendelijke en hardwerkende eigenaren. Wij genoten op een prachtige plek aan het water. De kinderen genoten van de ruimte, vissen en zwemmen. Het plaatsje Akkrum voorziet in alle dagelijkse benodigdheden. Fijn gekampeerd in een hele fijne en gemoedelijke sfeer.
2 anos ás