Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
4.5 / 5 (5 votos )

Hoeve Meskenwier

Meskenwier 2
8491 MN, Akkrum
Países Baixos

Hoeve Meskenwier é um parque de campismo localizado em Akkrum, Países Baixos.

Fotos

Críticas

Janny
Holandês
Stoken en koken op houtkachel. Kleinkinderen vonden dit geweldig en deden zelf ook mee. Lekker ontspannen de dingen doen en beleven. Gezellig onderkomen en fijn buitengebeuren. De dieren op de boerderij leuk op te zien en mee om te gaan. Alles was in de plus en geen min kunnen ontdekken.
2 anos ás

vica_1
Holandês
Meskenwier is een prettige kleinschalige camping die het concept Betere Boeren Bed hanteert. De tenten zijn mooi en groot, de eigenaren bijzonder vriendelijk en naast de camping kun je je boot prima aanleggen. Beetje nadeel is de provinciale weg die 50 mtr achter de tenten ligt en nogal wat overlast geeft.
2 anos ás

Ariana
Holandês
Helaas klopt de benaming niet. Het is geen camping, maar een van de vele lokaties van het Betere Boerenbed. Vanaf de weg zie je niets, van de aanwezige 10 tenten. Hoewel het geen melkveehouderij meer is, kon je wel nog de sfeer proeven van het bedrijf. Jansjse en haar man hebben er alles aan gedaan om ons verblijf aangenaam te maken. Maar met veel aaibaar kleinvee op het erf lukt dat altijd! Wat hebben wij het naar onze zin gehad.
2 anos ás

patrick
Holandês
Super voor kinderen om alles te zien en te bekijken hoe het leven op een boerderij is met ( schapen,koeien,kippen,poesjes,konijnen,pony) In de tenten is van alles aanwezig (kachel,wc,olielampen,stromend water),onze zoon van 9 jaar met een overall aan hebben we de heledag niet gehoord of gezien.Hij heeft met alle dieren gespeeld en natuurlijk de hout kachel verzorgd met haardhoutblokken,en zelf een eitje gebakken op de buiten bakplaat/kachel.
2 anos ás

Tamara van Diejen
Holandês
Langs de drukke weg vallen de grote tenten niet op, maar eenmaal op de boerderij is er zoveel te zien! Speelattributen voor de kinderen, zonder dat ze te aanwezig zijn, een ren met konijntjes en kippen. Als je de eerste bent, kan je 's ochtends ontbijten met een vers eitje. De tenten zijn fantastisch ingericht. Alle comfort van een vakantiehuisje, maar het gevoel van kamperen. 's Avonds doe je de houtkachel aan in de tent als het buiten wat frisser begint te worden. De boer staat toe dat je even een blik werpt op de kalfjes in de stal en natuurlijk wordt er groots pizza gebakken in de grote steenoven naast de boerderij. Optimaal genieten voor volwassenen en een lust voor kinderen.
2 anos ás