€20
Por noite
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 April até 23 October
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}
Barracas de campo
Caravanas
Autocaravanas
Cabines para alugar
Electricidade
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
5 / 5 (11 votos )

d'Elf Ieken

Bûtenweg 6
8424 PR, Elsloo
Países Baixos

d'Elf Ieken é um parque de campismo de 30 em Elsloo, Países Baixos, localizado na região da Frísia. d'Elf Ieken O wi-fi, a tenda de campismo y a merendero. Os cães são permitidos.

Em d'Elf Ieken é possível acampar com a tenda, a caravana o a autocaravana. Além de acampar é possível alugar também a casa de campo de aluguer. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil, a quadra de ténis, a mesa de ténis de mesa y aluguer de bicicletas.

oferece instalações sanitárias para os deficientes. Para a lavandaria há máquinas de lavar y secadores de roupa disponível.

Características do local

Tipo de parque de campismo
Acampamento de Agricultores
Acampamento na natureza
Parque de campismo da cidade

Alojamento
Barracas de campo
Caravanas
Autocaravanas
Cabines para alugar
Bangalôs móveis
Apartamentos

Instalação de Serviços
Electricidade
ligação de TV
Wi-Fi
Tenda de campismo
Pão no local
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Fogueira permitida
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Aberto durante todo o ano
Nudistas
Grupos de jovens
Sem carro
Carros permitidos no parque de campismo

Recreação
Teatro / cinema
Parque infantil
Animação para crianças
Nadar em água natural
Areia da praia
praia de nudismo
Piscina Exterior
Deslize de água
Piscina interior
Banho termal
Sauna
Quadra de ténis
Mesa de ténis de mesa
quadra de voleibol
Área do Minigolfe
Campo de golfe
Vela / surf
Aluguer de barcos
Rampa de barco
Aluguer de Bicicletas
Montar um cavalo
Pesca
Estação de Mergulho

Sanitário
Mudança de fraldas para bebés
Cabines de lavagem
Sanita para cadeira de rodas
Máquinas de Lavar
Secadores de roupa


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Fam v Groenestein
Holandês
De camping die alles heeft voor onze kinderen (3 en 5 jaar) Afgelopen jaar hebben wij deze camping ontdekt en na vorig jaar 1 week met onze vouwwagen er te hebben gestaan, besloten we dit jaar 3 weken te verblijven op deze camping. Geen moment spijt van gehad genoeg te doen in de omgeving en op de camping! Mooie fietsroutes en leuke uitjes in overvloed! Mooie buitenspeeltuin, een super schone mooi afgewerkte binnenspeeltuin. Waar je als ouders ook heerlijk kunt zitten! Het sanitair is echt super mooi. Alles is super schoon. Ziet er nog steeds nieuw uit! De familiebadkamer is ook uitzonderlijk met vast babybadje en verschoonplek. Heel handig voor gezinnen met jonge kinderen. De camping is mooi kleinschalig. Op het veld kijk je mooi uit op de spelende kinderen in de zandbak. Geen water in de buurt dat is fijn met jonge kinderen. Kortom we waren zo tevreden dat we volgend jaar gewoon weer voor 3 weken hebben geboekt!
6 meses ás

Fam v Groenestein
Holandês
De camping die alles heeft voor onze kinderen (3 en 5 jaar) Afgelopen jaar hebben wij deze camping ontdekt en na vorig jaar 1 week met onze vouwwagen er te hebben gestaan, besloten we dit jaar 3 weken te verblijven op deze camping. Geen moment spijt van gehad genoeg te doen in de omgeving en op de camping! Mooie fietsroutes en leuke uitjes in overvloed! Mooie buitenspeeltuin, een super schone mooi afgewerkte binnenspeeltuin. Waar je als ouders ook heerlijk kunt zitten!Het sanitair is echt super mooi. Alles is super schoon. Ziet er nog steeds nieuw uit! De familiebadkamer is ook uitzonderlijk met vast babybadje en verschoonplek. Heel handig voor gezinnen met jonge kinderen. De camping is mooi kleinschalig. Op het veld kijk je mooi uit op de spelende kinderen in de zandbak. Geen water in de buurt dat is fijn met jonge kinderen. Kortom we waren zo tevreden dat we volgend jaar gewoon weer voor 3 weken hebben geboekt!
1 ano ás

Katinka Verkerk
Holandês
We zijn net terug van een weekend op deze camping en het was echt fantastisch! Mooie ruime plekken, een buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, geitjes, prachtig sanitair wat echt hartstikke schoon was en ontzettend gastvrij. We hebben genoten!
1 ano ás

Familie Mulder
Holandês
De perfecte camping voor een gezin met kleine kinderen! ofwel buiten als binnen veel vertier! Mooie ruime plekken rond een speeltuin. Er zijn ook een aantal plekken die fantastisch uitzicht bieden op de landerijen. Ook voor de wandelaars en fietsers een mooie uitvalsbasis. Appelscha ligt op steenworp afstand.
1 ano ás

Prisca van Velthoven
Holandês
Wij zijn afgelopen weekend voor het eerst op D'elf Ieken geweest. Wat een mooie camping! Prachtig en schoon toiletgebouw wat zelfs verwarmd is, geen douchemunten, mooie camping plekken, geweldige speeltuin, zowel binnen als buiten, alles is tot in de puntjes verzorgd en schoon én super aardige camping eigenaren. Geen minpunten alleen maar pluspunten, wij komen graag terug.
1 ano ás

Fam. Magendans
Holandês
Een prima camping met verzorgd sanitair. Een vriendelijke ontvangst met koffie en koek. Een leuk uitzicht op de landerijen met o.a grazende koeien.
2 anos ás

D. Lock
Holandês
We hebben hier een heel fijn verblijf gehad; toiletgebouw was super mooi, schoon en netjes. Coronamaatregelen werden serieus genomen, maar niet storend voor ons verblijf. Binnenspeeltuin prachtig; ook tijdens hittegolf een fijne uitvalsbasis om te schuilen voor de warmte. Maisdoolhof en buitenspeeltuin fijn voor onze kinderen van 4 en 6 jaar (ze konden zelfstandig over het hele terrein zich begeven) en de zandbak een hit bij onze kleinste van 1,5. Kortom; mooie rustige camping met genoeg te doen op en rond de camping. Een aanrader!
2 anos ás

Familie Vermeulen
Holandês
Grote pluspunten: een mooi sanitairgebouw die altijd schoon werd aangetroffen, een ruime familiekamer met babybad, aankleedkussen, douche, toilet en wastafel in één ruimte. De zandbak met enkele kleine speeltoestellen bevindt zich in het midden van het kampeerveld. Het buitenspeelterrein ligt net iets buiten het kampeerterrein. Kinderen moeten dus wel echt oud genoeg zijn om daar zelf te gaan spelen. Ons kind (bijna 3) wilde alleen maar op skelters rijden, maar dat kon alleen in de buitenspeeltuin of binnen (tractors). Een aantal skelters op het veld zou ook leuk zijn! En water voor de kinderen :) zeker met 33 graden... Omgeving is vooral natuurgebied. Geen 'gezellige plaatjes' in de buurt. Ook de winkels bevinden zich op minimaal 10 minuten autorijden.
2 anos ás

Ricardo Mulder
Holandês
Geweldige camping. Indrukwekkend mooi en schoon sanitair. Kids kunnen zowel binnen als buiten spelen. Kampeerplekken zijn ruim en rond een veldje met een speeltuin in het midden. Je kunt heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving. Er zit een zwemplas op ongeveer 5 km afstand.
2 anos ás

Dennis Veldkamp
Holandês
Enige nadeel was dat wij geen schaduw hadden met 33 graden maar verder echt helemaal top!
2 anos ás

Oma Annet
Holandês
Een prachtige, kleinschalige camping met vriendelijke eigenaren en veel speelmogelijkheden voor kinderen. Mijn kleinkinderen hebben superdagen gehad. Vanaf de tent heb je een goed overzicht over het terrein met in het midden een zandbak. Omdat we in de hele warme week kampeerden, werd iedere avond een sproeier op het grasveld geplaatst, waar de kinderen verkoeling konden vinden (en wij als volwassenen ook :) ). Verder is er een binnenspeeltuin en een geitenboerderij. Oud brood en groente-afval mogen de kinderen zelf aan de geiten geven. Het sanitair is heel schoon en de Corona-maatregelen worden goed gehanteerd. In overleg is veel mogelijk; ook gasten zijn welkom. Enige minpunt was de WiFi: een heel slecht bereik. De beheerders hebben daar zelf ook last van doordat elektronisch betalen regelmatig mislukt. De glasvezelkabel ligt er al wel en naar verwachting is deze in 2021 aangesloten. Afstand tot winkels en zwembaden is 8-9 km.
2 anos ás