Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (16 votos )

De Bosfluiter

Verwersweg 7
8392 NT, Boijl
Países Baixos

De Bosfluiter é um parque de campismo de 30 em Boijl, Países Baixos, localizado na região da Frísia. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Qualificações
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Miroslav
Holandês
Aangename verwelkoming, nette toiletvoorzieningen, brede ruimtes, goed onderhouden en aantrekkelijke kampeerplaats. Geen geluidshinder van de hoofdweg.
5 meses ás

Hans en Thea
Holandês
Wij zin 10 dagen hier te gast geweest. Mooie camping met aardige beheerster. Mooie omgeving om gevarieerde fietstochten te maken. Sanitair was super schoon. Kortom een heerlijk verblijf. Niet verder vertellen maar wij komen nog eens terug.
1 ano ás

Froukje
Holandês
Wat een prachtige camping, vriendelijke ontvangst, schoon sanitair. Goed onderhouden camping. Waar je als fietser genoeg mogelijkheden hebt om een tochtje te maken.
1 ano ás

Kees Maaswinkel
Holandês
Een ruime groene camping die vooral wordt bezocht door bejaarden. Voor kinderen is er niets. Voor volwassenen overigens ook niet. Of het zou het jeu de boules baantje moeten zijn. Maar dat kan zijn charme hebben. De bewoners zijn rustig maar de ligging aan een drukke weg veroorzaakt al vroeg lawaai. De sanitaire voorzieningen zijn netjes maar wat krap bemeten en de balie is wat onderbezet. In de vier dagen van ons verblijf was er twee dagen niemand aanwezig. De omgeving is mooi en biedt mogelijkheden tot uitstapjes op de fiets.
1 ano ás

Marcel en Karin Lohuis
Holandês
Leuke kleine rustige camping. Sanitair is netjes en schoon. Vriendelijke eigenaresse met aandacht voor de gasten. Mooie omgeving en goed uitgangspunt voor fietstochten. We komen er zeker nog een keer!
1 ano ás

Jaap en Elly Moens
Holandês
Ontzettend mooie groene camping, super schoon toiletgebouw. De eigenaresse heel gezellig, maakt tijd voor een praatje. Dus zeker de moeite waard, om nog eens te gaan kamperen op de Bosfluiter in Boijl.
1 ano ás

Henk Hellinga
Holandês
Net thuis, afgelopen 3 weken op camping de bosfluiter gestaan. Vorige keer was in 2016, en ook nu een fantastisch verblijf gehad. Schoon sanitair, ruime plaatsen, rust en fietsenstalling(overdekt) met oplaadpunten. Een zeer fijne camping, Debora bedankt. Henk en Jelly Hellings
2 anos ás

Harriw
Holandês
Super mooie en zeer schone camping. Ruime plekken. Vriendelijk eigenaresse. Aanrader. Ligt in een prachtig gebied. Zeer centraal voor fietstochten naar de meren in Friesland, de weerribben en nationaal Drents Friese woud. Zeer tevreden komen er zeker nog een keer terug. Top.
2 anos ás

Tjeerd Schuhmacher
Holandês
De camping ligt dichtbij mooie natuurgebieden om heerlijk te wandelen en te fietsen. Op hun site staat “een oase van rust en gezelligheid”. Die rust viel soms tegen omdat de camping aan een redelijk drukke doorgaande weg gesitueerd is. Na vijf uur ‘s nachts begon het af en toe. Vooral landbouwvoertuigen hoeven zich kennelijk niet aan geluidsnormen te houden. De camping ziet er goed verzorgd uit. Een keurig sanitairgebouwtje met oog voor details (zie de foto’s op hun site) dat in een drukke periode eigenlijk iets te klein is. Wifi over de hele camping met een prima bereik!
2 anos ás

Ebbet
Holandês
Zeer goed verzorgde camping. Mooi startpunt voor prachtige fietstochten. Voor het dichtstbijzijnde plaatsje om boodschappen te doen is 8 kilometer.
3 anos ás

Ineke Dirks
Holandês
Mooie ruime plek op een zeer verzorgde camping. Beheerders heel erg vriendelijk. Sanitairgebouw ziet er heel netjes uit. ( NIET GEBRUIKT,( coronatijd en zelfvoorzienend). Wij waren daar voor de 2e x. Komen vast nog eens terug.
3 anos ás

Anita schonewille
Holandês
Wij hebben 10 nachten mogen genieten van een heerlijk plek op deze rustige camping. Eigenaresse is uitermate vriendelijk. Toiletgebouw is superschoon en netjes. Meeste campingplekken hebben een tegelplateau, wat wij als zeer prettig ervaren. Campingterrein wordt keurig bijgehouden. Met de fiets kan je hier veel van de omgeving ontdekken en genieten. Bedankt voor jullie gastvrijheid.
3 anos ás

Rademaker
Holandês
We hebben genoten van het mooie weer en heerlijk gefietst in de omgeving, gastvrije eigenaren, ondanks de coronamaatregelen is de camping ons goed bevallen, wifi oké, 'n aanrader om op deze camping te verblijven.
3 anos ás

Henny en Herman
Holandês
Ook dit jaar hebben we weer een geweldige tijd gehad op SVR Camping "De Bosfluiter in Pipowagen "De Bosvlinder". Schitterend verzorgd en hygiënisch toiletgebouw dat regelmatig gecontroleerd wordt. Natuurlijk is het weer erg belangrijk en ook deze keer waren de weergoden ons goed gezind. Met een uitvalsbasis bij onze goede vrienden Sjoerdtje en Luc kunnen we weer terugkijken op hele mooie en zeer gezellige dagen. Bedankt voor het verblijf en wie weet tot een volgende keer. Genieten van de natuur, is natuurlijk genieten. Zeker op de SVR Camping De Bosfluiter.
3 anos ás

Henny en Herman
Holandês
Een prachtige, rustige, kleinschalige, SVR camping waar je zeer vriendelijk wordt ontvangen door de eigenaresse. Hygiëne staat hoog in het vaandel en dat is duidelijk te merken in het toiletgebouw wat ook toegankelijk is voor rolstoel gebruikers. Een belevenis is de z.g. "Pipo-wagen" die ruimte geeft aan twee personen. Als je een paar dagen rust wil is dit zeker een aanrader.
3 anos ás

Pascal en Monique Marijnissen
Holandês
Rustige camping, vriendelijke ontvangst. Schoon sanitair, doch wel beperkt, slechts 2 afwasplekken, wat elke avond weer een wachtrij opleverde. De gasten zijn overwegend senioren, hetgeen wij niet helemaal zo ingeschat hadden. Het drents friesche wold is erg mooi om te fietsen of te wandelen, ga je de andere kant op, kom je uit in het boeren friesche landschap, zonder terrasjes of voorzieningen. Voor de rustzoeker is de camping en omgeving prima. Prijs kwaliteit is prima.
3 anos ás