Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (14 votos )

De Harskamperdennen

Houtvester van ‘t Hoffweg 25
3775 KB, Kootwijk
Países Baixos

De Harskamperdennen é um parque de campismo de 200 em Kootwijk, Países Baixos. De Harskamperdennen O wi-fi y cacifos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Jitta
Holandês
Jarenlange fantastische traditie, de meivakantie op de Harskamperdennen met een aantal gezinnen. Toen de kinderen klein waren, uren spelen in het bos. Lange wandelingen naar radio Kootwijk. Toen de kinderen groot werden, zoete inval en grote teleurstelling als het vanwege studie of examens echt niet lukte. Ontspannen, in storm of hittegolf, maar altijd zalig, of anders een avontuur. Nu, zonder aankondiging, dicht. Natuurkampeerterrein verdwenen uit het groene boekje. Vast onder Huttopiavlag weer open, met allerlei "accomodaties". Wat eeuwig zonde...
1 mês ás

Louise
Holandês
Wij komen al jaren, net als veel anderen met veel plezier op de HKD. Helaas is de camping overgedaan aan een andere eigenaar die van deze prachtige camping zonder opsmuk, een weinig oor voor de mensen die er al jaren komen heeft, er een grote verandering in aan gaat brengen, dat niet ten goede komt aan de oorspronkelijke sfeer. Nieuw sanitair is zeker nodig, maar jammer dat de sfeer verpest wordt! HELAAS! 🥲
5 meses ás

Arno
Holandês
Dit zou een mooie kamping kunnen zijn maar de boel is deplorabele staat. Speeltoestellen zouden eens gekeurd moeten worden, het sanitair is op diverse plaatsen gammel (voorzichtig gaan zitten en fingers crossed) en het is ronduit smerig. De plekken zijn ruim en bebost, dat is mooi ons veld was ook niet top schoon, er lagen diverse etensresten, sateprikkers en vochtige doekjes. Het personeel lijkt gemotiveerd maar is onervaren. De flow in het proces (inchecken, dingen afrekenen, uitleggen) zit er niet in. Gewoon over onzin gaan staan ouwehoeren voor minuten terwijl er een rij met mensen staat met ijsjes is schofterig / oerdom (met 30+) graden. Gelukkig had ik geen ijs anders had ik het terug gemikt. Met de pas uitchecken en 2 euro en een paar cent verrekenen duurt al snel 10+ minuten. Speeltoestellen voor de kinderen niet veilig / gekeurd. Met wat goed beheer en opknapwerk zou dit een fantastische kamping kunnen zijn.
7 meses ás

Alie
Holandês
We waren hier vier dagen. Prachtig gelegen camping. Ideaal met hondenlosloopgebied ernaast. Teleurgesteld over het saaie rechttoe-rechtaanlaantje waar wij moesten staan met hond. Maar vooral over het lawaai van het animatieprogramma. Waarom moet de muziek keihard aan als je met kinderen aan het knutselen bent? Drie maal per dag was het raak, soms uren achter elkaar. En dat op een natuurcamping! Daarbij kwamen de schietoefeningen. Jammer. Maar begrijpelijk dat de camping daar niks aan kan doen. Sanitair werd zeer minimaal schoongemaakt. Onbegrijpelijk. Dagen van boven de 30 graden. Maar receptie was al dicht voor de officiële aangekondigde sluitingstijd en een ijsje konden we toen niet meer kopen!
8 meses ás

Jos
Holandês
Mooie zeer oude camping. Helaas wc's die niet schoon werden gemaakt, moeten klanten zelf maar doen. Huurtent was vies, oa koelkast en vloer, muizenkeutels onder de bedden. De eigenaren zijn zeer klantonvriendelijk. Veel achterstallig onderhoud. Slecht personeel. Recreatieteam voor jongeren was wel goed.
1 ano ás

Jurgen Van der Wal
Holandês
Een week verbleven op deze camping op een natuurkampeerplaats onder de bomen, hierdoor was het een koude/donkere plaats met weinig zonnestralen. Dicht bij de natuur. Voor enige vorm van vermaak dien je van de camping af te gaan aangezien ze hier NIKS hebben. Voor een vers gebakken broodje 's ochtends of een zwembad moet je een andere camping boeken want deze heeft dit niet. De werknemers zijn zeer strikt met de regels en hebben een gebrek aan aanpassingsvermogen. Toen ik de receptie belde omdat ik eén keer mijn pasje was vergeten bij de slagboom wouden ze me er niet door laten, ik moest hélemaal terug naar mijn tent lopen want waarom zouden ze het verblijf hier zo aangenaam mogelijk maken voor de mensen die hen camping heeft geboekt. Er werd zelfs door de receptioniste de telefoon opgehangen toen ik aangaf dat ik dit een onredelijke manier vond van de omgang met mensen.Diep diep triest, eens en nooit weer.
1 ano ás

JH
Holandês
Mooie ruime plaatsen. Fijn publiek (geen harde muziek, mensen met respect voor de natuur). Minpunten: - de sluiting van de receptie tussendemiddag, nota bene in het hoogseizoen!- de goed hoorbare schietoefeningen door de infanterie tot laat in de avond, letterlijk naast de camping.
1 ano ás

Frits Tor
Holandês
Erg mooie camping, mooie plekjes voor ieder wat wils. Comfortplekjes voor caravans met water en afvoer, maar ook kleine veldjes tussen de bomen met kinderspeeltoestellen, etc.Alleen nu voor de 2e keer bleek het (verouderde) sanitair echt niet goed en zeker niet vaak genoeg schoongemaakt te worden. Het stinkt er. Erg jammer.
1 ano ás

Corine
Holandês
Heerlijke tijd gehad op deze camping. Omdat we met de camper waren en 2 honden bij ons hadden stonden we aan de zijkant van de camping aan de bosrand. Heerlijk rustig! Een leuk losloopgebied voor de camping en je loopt zo het bos in. Eenvoudig maar schoon sanitair. We komen zeker nog eens terug ! Een aanrader als je van rust en ruimte houd (en een hond mee hebt)
1 ano ás

zomerzotheid
Holandês
Dit is een fijne, professionele camping met aardige leiding, lockers om je apparaten op te laden. Bovendien doen de eigenaren moeite om een mengeling van natuurbehoud en wenzen van de moderne kampeerder te bieden. Camping met gevoel voor detail.
1 ano ás

Stef
Holandês
Prachtige omgeving midden in het bos
2 anos ás

Saskia
Holandês
Wij verbleven tegelijk met vrienden en wilden op hetzelfde veld staan. Dit was niet mogelijk, omdat wij een hond hebben en onze vrienden niet. Zij mochten zonder hond ook niet tegen betaling op het hondenveld staan, terwijl er veel plaatsen vrij waren. Dit heeft ons verblijf beïnvloed, daar wij nog jonge kinderen hebben. Mooie ruime plaatsen, vooral op de natuurcamping. Ook een leuke waterspeeltuin daar. Sanitair is wat gedateerd, maar was schoon. Fijn dat er duidelijke coronamaatregelen waren. Jammer dat de animatie al stopt tijdens de zomervakantie van regio midden.
2 anos ás

A&I
Holandês
We hebben hier een klein weekje op het natuurkampeerterrein gestaan. Mooie grote, groene en rustige plaatsen en autovrij. Bewust zonder stroom gekozen wat geen probleem is want je kunt koelelementen invriezen in een gemeenschappelijke vriezer en er zijn kluisjes met stroom te huur (€0,50/dag) bij de receptie. Voldoende sanitair wat ook schoon was. Er zijn oudere en nieuwere gebouwtjes dus niet alles is volgens de laatste mode. Camping ligt mooi in de bossen en direct aan de fietspaden van de Veluwe. Soms hoor je in de ochtend de nabij gelegen N-weg en het schiet-terrein. Corona- maatregelen worden strikt nageleefd. Wat jammer was, was dat een deel van de plaatsen bewust niet gevuld werd en delen van het sanitair werden afgesloten (om de andere wasbak) om de 1,5 meter te garanderen. Goede gedachte maar de camping voelde wat leeg en saai daardoor.
2 anos ás

G. Walraven
Holandês
Prachtig aangelegde camping met veel natuur schoon. Eekhoorns in de bomen gezien. Mooie en goed onderhouden speeltuinen. De animatie deed het leuk met de kinderen. Ruime plekken met relatief veel privacy door de wallen tussen de velden. Het sanitair was schoon en in goede staat. Kan wat moderner op veel plekken. Leuk dat je ook overal op de camping zo het bos inloopt. Strikte regels vanwege corona. Het was prima om zo te camperen. Fijn dat er in alle toiletten wc papier was en ontsmettingsmiddel. Bij de kranen was overal zeep beschikbaar. Er zijn veel muizen. Belangrijk dus om alle voedsel goed op te ruimen en je tent af te sluiten. Voor mij is het niet voor herhaling vatbaar vanwege het militaire oefenterrein gelijk naast de camping gelegen. Dag en nacht wordt hier geoefend. Er was bijna constant geluid hiervan te horen. Ik wordt graag op een camping in het bos wakker met alleen bosgeluiden. Helaas was dit zelden het geval.
2 anos ás