Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afgang
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
Vaskemaskiner
3.5 / 5 (16 stemmer )

De Harskamperdennen

Houtvester van ‘t Hoffweg 25
3775 KB, Kootwijk
Nederlandene

De Harskamperdennen er en campingplads med 200 teltpladser i Kootwijk, Nederlandene. De Harskamperdennen har wifi og skabe. Hunde er tilladt på denne campingplads. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

For tøjvask, er vaskemaskiner tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Wifi
Kørestolsadgang
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge
Bil gratis

Hobby
Legeplads

Hygiejne
Vaskemaskiner


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Renske
Hollandsk
Wat een triest beeld, al die permanente huurtenten op de camping. Echt een teleurstelling. Laten we hopen dat het hierbij blijft en dat je nog kan genieten van de rust op de rest van de camping. Hoewel dat waarschijnlijk wel samengaat met het geblaf van honden, aangezien die nu overal op de camping toegestaan zijn. Alles voor het grote geld.
1 år siden

Rudiger
Hollandsk
In de voorbije periode zijn er herinneringen uit mijn jeugd opgedoken. Een fantastische plek voor elk seizoen. Nu ineens onbereikbaar. Hoe triest. Niet alleen voor ons, maar ook voor de kinderen. Wat een verspilling!
1 år siden

Mary
Hollandsk
Een langdurige, geweldige gewoonte, de meivakantie op de Harskamperdennen met diverse families. Toen de kinderen nog klein waren, urenlang speelplezier in het woud. Uitgebreide tochten richting radio Kootwijk. Toen de kinderen ouder werden, onverwachte bezoeken en grote teleurstelling als het door studie of examens absoluut niet mogelijk was. Relaxen, tijdens stormen of hittegolven, maar altijd heerlijk, of anders een belevenis. Nu, zonder waarschuwing, gesloten. Natuurcamping verdwenen uit het groene boekje. Waarschijnlijk weer open onder de vlag van Huttopia, met allerlei "accommodaties". Wat een eeuwige verspilling...
1 år siden

Louise
Hollandsk
Wij komen al jaren, net als veel anderen met veel plezier op de HKD. Helaas is de camping overgedaan aan een andere eigenaar die van deze prachtige camping zonder opsmuk, een weinig oor voor de mensen die er al jaren komen heeft, er een grote verandering in aan gaat brengen, dat niet ten goede komt aan de oorspronkelijke sfeer. Nieuw sanitair is zeker nodig, maar jammer dat de sfeer verpest wordt! HELAAS! 🥲
1 år siden

Arno
Hollandsk
Dit zou een mooie kamping kunnen zijn maar de boel is deplorabele staat. Speeltoestellen zouden eens gekeurd moeten worden, het sanitair is op diverse plaatsen gammel (voorzichtig gaan zitten en fingers crossed) en het is ronduit smerig. De plekken zijn ruim en bebost, dat is mooi ons veld was ook niet top schoon, er lagen diverse etensresten, sateprikkers en vochtige doekjes. Het personeel lijkt gemotiveerd maar is onervaren. De flow in het proces (inchecken, dingen afrekenen, uitleggen) zit er niet in. Gewoon over onzin gaan staan ouwehoeren voor minuten terwijl er een rij met mensen staat met ijsjes is schofterig / oerdom (met 30+) graden. Gelukkig had ik geen ijs anders had ik het terug gemikt. Met de pas uitchecken en 2 euro en een paar cent verrekenen duurt al snel 10+ minuten. Speeltoestellen voor de kinderen niet veilig / gekeurd. Met wat goed beheer en opknapwerk zou dit een fantastische kamping kunnen zijn.
1 år siden

Alie
Hollandsk
We waren hier vier dagen. Prachtig gelegen camping. Ideaal met hondenlosloopgebied ernaast. Teleurgesteld over het saaie rechttoe-rechtaanlaantje waar wij moesten staan met hond. Maar vooral over het lawaai van het animatieprogramma. Waarom moet de muziek keihard aan als je met kinderen aan het knutselen bent? Drie maal per dag was het raak, soms uren achter elkaar. En dat op een natuurcamping! Daarbij kwamen de schietoefeningen. Jammer. Maar begrijpelijk dat de camping daar niks aan kan doen. Sanitair werd zeer minimaal schoongemaakt. Onbegrijpelijk. Dagen van boven de 30 graden. Maar receptie was al dicht voor de officiële aangekondigde sluitingstijd en een ijsje konden we toen niet meer kopen!
1 år siden

Jos
Hollandsk
Mooie zeer oude camping. Helaas wc's die niet schoon werden gemaakt, moeten klanten zelf maar doen. Huurtent was vies, oa koelkast en vloer, muizenkeutels onder de bedden. De eigenaren zijn zeer klantonvriendelijk. Veel achterstallig onderhoud. Slecht personeel. Recreatieteam voor jongeren was wel goed.
2 år siden

Jurgen Van der Wal
Hollandsk
Een week verbleven op deze camping op een natuurkampeerplaats onder de bomen, hierdoor was het een koude/donkere plaats met weinig zonnestralen. Dicht bij de natuur. Voor enige vorm van vermaak dien je van de camping af te gaan aangezien ze hier NIKS hebben. Voor een vers gebakken broodje 's ochtends of een zwembad moet je een andere camping boeken want deze heeft dit niet. De werknemers zijn zeer strikt met de regels en hebben een gebrek aan aanpassingsvermogen. Toen ik de receptie belde omdat ik eén keer mijn pasje was vergeten bij de slagboom wouden ze me er niet door laten, ik moest hélemaal terug naar mijn tent lopen want waarom zouden ze het verblijf hier zo aangenaam mogelijk maken voor de mensen die hen camping heeft geboekt. Er werd zelfs door de receptioniste de telefoon opgehangen toen ik aangaf dat ik dit een onredelijke manier vond van de omgang met mensen.Diep diep triest, eens en nooit weer.
2 år siden

JH
Hollandsk
Mooie ruime plaatsen. Fijn publiek (geen harde muziek, mensen met respect voor de natuur). Minpunten: - de sluiting van de receptie tussendemiddag, nota bene in het hoogseizoen!- de goed hoorbare schietoefeningen door de infanterie tot laat in de avond, letterlijk naast de camping.
2 år siden

Frits Tor
Hollandsk
Erg mooie camping, mooie plekjes voor ieder wat wils. Comfortplekjes voor caravans met water en afvoer, maar ook kleine veldjes tussen de bomen met kinderspeeltoestellen, etc.Alleen nu voor de 2e keer bleek het (verouderde) sanitair echt niet goed en zeker niet vaak genoeg schoongemaakt te worden. Het stinkt er. Erg jammer.
2 år siden

Corine
Hollandsk
Heerlijke tijd gehad op deze camping. Omdat we met de camper waren en 2 honden bij ons hadden stonden we aan de zijkant van de camping aan de bosrand. Heerlijk rustig! Een leuk losloopgebied voor de camping en je loopt zo het bos in. Eenvoudig maar schoon sanitair. We komen zeker nog eens terug ! Een aanrader als je van rust en ruimte houd (en een hond mee hebt)
3 år siden

zomerzotheid
Hollandsk
Dit is een fijne, professionele camping met aardige leiding, lockers om je apparaten op te laden. Bovendien doen de eigenaren moeite om een mengeling van natuurbehoud en wenzen van de moderne kampeerder te bieden. Camping met gevoel voor detail.
3 år siden

Stef
Hollandsk
Prachtige omgeving midden in het bos
3 år siden

Saskia
Hollandsk
Wij verbleven tegelijk met vrienden en wilden op hetzelfde veld staan. Dit was niet mogelijk, omdat wij een hond hebben en onze vrienden niet. Zij mochten zonder hond ook niet tegen betaling op het hondenveld staan, terwijl er veel plaatsen vrij waren. Dit heeft ons verblijf beïnvloed, daar wij nog jonge kinderen hebben. Mooie ruime plaatsen, vooral op de natuurcamping. Ook een leuke waterspeeltuin daar. Sanitair is wat gedateerd, maar was schoon. Fijn dat er duidelijke coronamaatregelen waren. Jammer dat de animatie al stopt tijdens de zomervakantie van regio midden.
3 år siden

A&I
Hollandsk
We hebben hier een klein weekje op het natuurkampeerterrein gestaan. Mooie grote, groene en rustige plaatsen en autovrij. Bewust zonder stroom gekozen wat geen probleem is want je kunt koelelementen invriezen in een gemeenschappelijke vriezer en er zijn kluisjes met stroom te huur (€0,50/dag) bij de receptie. Voldoende sanitair wat ook schoon was. Er zijn oudere en nieuwere gebouwtjes dus niet alles is volgens de laatste mode. Camping ligt mooi in de bossen en direct aan de fietspaden van de Veluwe. Soms hoor je in de ochtend de nabij gelegen N-weg en het schiet-terrein. Corona- maatregelen worden strikt nageleefd. Wat jammer was, was dat een deel van de plaatsen bewust niet gevuld werd en delen van het sanitair werden afgesloten (om de andere wasbak) om de 1,5 meter te garanderen. Goede gedachte maar de camping voelde wat leeg en saai daardoor.
3 år siden

G. Walraven
Hollandsk
Prachtig aangelegde camping met veel natuur schoon. Eekhoorns in de bomen gezien. Mooie en goed onderhouden speeltuinen. De animatie deed het leuk met de kinderen. Ruime plekken met relatief veel privacy door de wallen tussen de velden. Het sanitair was schoon en in goede staat. Kan wat moderner op veel plekken. Leuk dat je ook overal op de camping zo het bos inloopt. Strikte regels vanwege corona. Het was prima om zo te camperen. Fijn dat er in alle toiletten wc papier was en ontsmettingsmiddel. Bij de kranen was overal zeep beschikbaar. Er zijn veel muizen. Belangrijk dus om alle voedsel goed op te ruimen en je tent af te sluiten. Voor mij is het niet voor herhaling vatbaar vanwege het militaire oefenterrein gelijk naast de camping gelegen. Dag en nacht wordt hier geoefend. Er was bijna constant geluid hiervan te horen. Ik wordt graag op een camping in het bos wakker met alleen bosgeluiden. Helaas was dit zelden het geval.
3 år siden