Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (15 votos )

De Bosrand

Moerslag 4
6265 NC, Sint Geertruid
Países Baixos

De Bosrand é um parque de campismo localizado em Sint Geertruid, Países Baixos.De Bosrand O wi-fi, a tenda de campismo y a restaurante. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

R. de la Rie
Holandês
Hebben hier voor 1 nacht gestaan. Sanitair wat verouderd. Eten in het restaurant voor bij de weg was gezellig en prima. Lijkt ons mooie omgeving om nog eens voor meerdere dagen terug te komen, bv om te fietsen.
5 meses ás

Dennis
Holandês
Sinds medio juli staan wij hier op deze fijne camping, waar gezien onze persoonlijke omstandigheden Wilma, Jos, Bianca en Toni ons terzijde staan en met veel empathie willen helpen om ons verblijf zo fijn mogelijk te laten verlopen. Chapeau voor deze lieve mensen die deze camping sinds vele decennia runnen. De camping an sich is voortreffelijk. De rust en ruimte, het schone sanitair, de heerlijke warme douches en het fijne eetcafe. Kortom. Helemaal top.
6 meses ás

Yvette Benthem
Holandês
Zeer mooie camping, waar het je aan niets ontbreekt. Super ligging, schoon modern sanitair, uiterst vriendelijk personeel. Het is een soort van terrascamping, met een beneden gedeelte, hier bevindt zich de speeltuin, hier mogen ook honden komen en een groot boven gedeelte. Heerlijk restaurant en een campingwinkel met broodservice. Als je dan toch opzoek moet naar iets negatiefs, dan is het waarschijnlijk het ontbreken van een zwembad, hebben wij niet gemist maar met het grote aantal kinderen op de camping, zou dit wel een mooie toevoeging zijn, echter zal de prijs van de camping hierdoor waarschijnlijk gaan stijgen en dat is jammer want ook dat maakt deze camping nou juist zo aantrekkelijk, de goede prijs kwaliteit verhouding. Kortom dikke 5 sterren!
7 meses ás

Joke Hendriks
Holandês
We hebben weer genoten, het chalet was schoner dan schoon, chalet ook heel compleet, alles voor een fijne vakantie, en de wijze waarop jullie met de gasten omgaan is gewoon top! Omgeving leent zich voor mooie wandelingen en fietstochten, we komen zeker een keer terug .
7 meses ás

Gerard Hengst
Holandês
Camping is mooi, echter de geluidsoverlast van andere gasten maken het verblijf ondraaglijk. Tenten worden verhuurd aan groepen die tot diep in de nacht lallend bezig zijn. Zelf na melding wordt er niet gehandhaafd.
9 meses ás

Bentink
Holandês
Fijne camping. Gastvrij ontvangst. Sanitair verzorgd en erg schoon. Eetcafé, goed eten, fijn terras ,erg gastvrij en dat alles voor een faire prijs. Campingterrein beetje gedateerd maar heeft daardoor wel z'n charme.
1 ano ás

Rita Leijen
Holandês
Leuke camping. Gezellig met de hele groep op het tenten veld. BBQ time.
1 ano ás

Hielke
Holandês
Camping ligt strategisch tussen het heuvelland en Maastricht. Is goed verzorgd, sanitair is verouderd maar wordt goed schoon gemaakt. Wel hoor je zachtjes de snelweg in de verte. De camping was overwegend rustig en dat is volgens hun reglement na 22 uur ook verplicht. In ons geval ging dat niet op. Op ons veld waren er meerdere zeer lawaaiige en brutale gasten, die ook na ons aanspreken gewoon doorgingen. Twee keer hebben we met zowel de eigenaar als een medewerker er over gesproken. Men zei deze gasten wel gesproken te hebben maar trad niet op en deed ‘s avonds ook geen actieve controleronde. Na meerdere gebroken nachten heeft het ons doen besluiten eerder weg te gaan. Erg jammer want we kwamen echt voor de rust. Daarom voor ons geen tweede keer.
1 ano ás

Joaquin
Holandês
Heel mooie natuur en eerste camping-dagen erg goed bevallen ondanks de regen
1 ano ás

D. Dooms
Holandês
Ga je met een behoorlijke caravan dan heb je weinig plaats. Wij hadden precies een jaar vooraf al gereserveerd om een betere schaduwplaats te krijgen. Tot onze teleurstelling werden wij enkele maanden later gebeld dat die plek voor een vaste klant was bestemd. In overleg een andere plaats toegewezen gekregen. Bij aankomst stonden wij tegen een steile helling aan te kijken met minder ruimte dan het jaar ervoor en practisch geen schaduw. Wij hadden veel moeite om de caravan stabiel op de plek te krijgen. Bij vertrek hier melding van gemaakt. Vooral dat dit vooraf door hen was gemeld. De vaste campeerder die achter tegen ons stond geplakt, vertelde dat wij de plaats op de camping hadden die ze als laatste aan iemand geven als er helemaal niets meer over is! De kwaliteit van het restaurant is er ook flink achteruit gegaan zowel wat het eten betreft en ook het personeel.
1 ano ás

Tineke Nieman
Holandês
Fijne camping, prachtige ligging. Eetcafé lekker eten. Keurig ontvangst door eigenaresse bij de receptie. Goede uitleg. Kampeerplek uitstekend. Sanitair super netjes, iets gedateerd maar heel schoon. Wij komen hier graag nog eens terug
1 ano ás

Jolande
Holandês
Prima camping. Plaats voor de tent ruim op een leuk tentenveld. Schoon sanitair en vriendelijk gastvrij personeel. Broodjesservice erg fijn! We waanden ons in het buitenland. Leuk de verschillende niveaus. Mooie omgeving, diverse uitvalskanten naar Duitsland en België. Hadden mazzel met het weer, Zuid-Europese temperaturen.
1 ano ás

Ann en Daan
Holandês
Heerlijke, rustige en gemoedelijke terrassencamping (waant je echt in het buitenland!) schoon sanitair, geen wachtrij en knus onder de kersenbomen. Mooie omgeving om te fietsen en wandelen. Wij komen zeker terug!
1 ano ás

Remunj
Holandês
mooie schone camping. Ze waren nu aan de weg aan het werken naast de camping dus ietwat lastiger om op de camping te komen. maar alles zeer goed te doen. Schoon sanitair. Behulpzaam personeel. minpuntje is wifi. zeer slecht bereik. en wifi kopen is niet meer van deze tijd. Ook vind ik 6 ampere aan de lage kant. Ik snap de bedoeling maar een senseo (onmisbaar op de camping) is bijna teveel van het goede.
1 ano ás

Els en Ruud Molenaar
Holandês
Wij zaten een midweek in een chalet. Chalet was helemaal compleet en toch het gevoel van op de camping zitten. De reuring, de gezelligheid. Daar doe n we het voor. In het chalet kleine details die het allemaal nog ff leuker maken. Helemaal TOP.
2 anos ás