Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (11 votos )

Boerderijcamping Pasveer

Pasfeardijk 6
8631 SK, Sneek
Países Baixos

Boerderijcamping Pasveer é um parque de campismo de 100 em Sneek, Países Baixos. Boerderijcamping Pasveer O wi-fi y a merendero. Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Jolanda
Holandês
We hebben genoten. Aardige eigenaar. Prima prijs. Komen zeker terug.
9 meses ás

Anja
Holandês
Veel drinkende jongeren. Slechte plaats, kon nog net een plekje vinden op mijn toegewezen plaats waar ik een beetje normaal mijn tent op kon zetten (basisplaats). Doucheruimtes ‘s avonds dicht. Twee afwasbakken waar je dan nog net je handen kon wassen na toiletgang. Geen toiletpapier en vieze toiletten.Ligt aan een drukke weg met aan de rand van de camping hoogspanningskabels. Niet mijn idee van een boerderijcamping. Beheerders waren wel vriendelijk.
1 ano ás

Heleen
Holandês
Dichtbij Sneek en aan het water. Plekken zijn smal , geen ruimte voor caravan en tent ernaast. Plekken zijn dicht naast elkaar, is voor ons geen probleem. Gelukkig wel diep dus tent achter caravan. Sanitair is heel netjes.Voor kinderen/ jongeren zijn er geen faciliteiten. Geen sportveldje of een hangplek. Mocht je een ijsje willen of voor goede WiFi naar kantine willen, helaas niet 18.00 uur alles dicht. Zeker bij slecht weer zou dit fijn zijn. Doordat er geen faciliteiten zijn is het minder makkelijk om contacten met andere jongeren te leggen of een balletje te trappen.Weg dichtbij maar daar hebben wij geen last van .Veel bootjes die voorbij varen en plekjes om te vissen. Een camping die niet alles eruit haalt wat er in zit. Op donderdag en zondag is er een Griekse foodtruck. En bij 2 jongens uit de buurt kunnen je broodjes en smooties bestellen dat doen ze goed
1 ano ás

Carla
Holandês
Aan de waterlijn mooie plekken. Vele boten varen aan je voorbij, als het mooi weer is.Mogelijkheid om boot te huren vanaf de camping Inderdaad wel geluid van verkeer aan overkant water. Sanitair is prima, schoon en heerlijke warme douches (muntjes is verleden tijd).Prima week gehad. Mooie fietsomgeving en Sneek is een gezellig stadje.
1 ano ás

Evelien
Holandês
Heerlijke camping, zeer behulpzaam personeel!
1 ano ás

Irene van Egmond
Holandês
Ligging gunstig voor bezoek aan Sneek en de meren, aan drukke provinciale weg. Toiletgebouw goed met maar 2 afwasplekken. Zeer slechte WiFi. Te weinig watertappunten, ook nog op onlogische plekken. Inrit camping vol kuilen. Staanplaatsen hier en daar een knollenveld en met regen vrij modderig.
1 ano ás

Isabelle
Holandês
Mooie camping, maar de foto's geven niet de realiteit aan. Onder hoogspanningsmasten, aan de grote weg met veel verkeer is deze kleinschalige camping te vinden. Sanitair is prima en schoon, camping is redelijk auto vrij en de sfeer is gemoedelijk. De huisjes die je kan huren zijn uitgerust met een stapelbed en twee 1 persoons bedjes (let op: ze liggen niet naast elkaar). Voor extra faciliteiten zoals een kookplaat moet je extra betalen. Wc papier moet je ook zelf voor zorgen. Luxe heeft het huisje niet!! Maar is wel prima verzorgd. Helaas geen kindvriendelijke camping, geen speelgelegenheden.
1 ano ás

maxi
Holandês
de foto's geven een heel vertekent beeld Wij werden meteen door de eigenaar naar een plek gebracht , niet de plek die wij gereserveerd hadden Bumper aan bumper . 'Dan heb je uitzicht op het water" Ja precies een uur daarna mag je door het eerste (duurdere) rijtje gluren naar het water. Maar wat het meest stoorde is de weg die vlak achter het water loopt en behoorlijk wat lawaai maakt samen met de rotonde die naast de camping ligt. Dus zo idyllisch als de foto's aangeven is het bij lange na niet
2 anos ás

Deelen
Holandês
Leuke camping, maar de feestvierders in de trekkershutten verpesten het voor de echte kampeerders. Dag en nacht (harde) muziek, luidruchtig en grote bek als je er wat van zegt. Herken de reviews dan ook niet. Corona geeft wellicht ander publiek dan andere jaren maar dan blijft het jammer dat camping eigenaar niet ingrijpt. Geen aanrader dus.
2 anos ás

Dijkstra
Holandês
Hele leuke, kneuterige camping direct aan het water. Prima schone douches en toiletten. Erg aardige mensen van de camping. Goed bezig. Ga zo door.
2 anos ás

Miekwit
Holandês
Vriendelijke ontvangst door boer/eigenaar. Mooie camping, als je aan het water staat (meerprijs). De camping ligt aan het vaarwater waar regelmatig bootjes voorbij komen. Jachthaventje aanwezig. Zwemmogelijkheid. Vismogelijkheid. Aan de overzijde van het water (50 m) loopt de drukke provinciale weg, die je duidelijk hoort. Aan de achterzijde van de camping, lopen (laag) hoogspanningsdraden, die je niet kunt missen. Nauwelijks bomen op het terrein. Wel grote haag aan de achterzijde van het terrein. Net, schoon sanitair, toiletten buiten, (heren worden nat bij harde wind en regen), geen toiletpapier, wel handzeep om je handen te wassen, douches (muntsysteem] met goed warm water, kosten 1 euro per douche, beperkte vaatwas gelegenheid met goed heet water. Op de camping zelf weinig watertappunten en geen punt waar vuil water water weg kan worden weggespoeld, alleen bij het chemisch toilet. Wasmachine en
2 anos ás