€22.5
Por noite
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 15 April até 01 September
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}
Electricidade
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Pesca
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (10 votos )

Thaborhoeve

Thaborwei 10
8633 WS, Ysbrechtum
Friesland, Países Baixos

Kom tot rust op onze kleine boerderijcamping vlakbij Sneek. Geniet van de weidse uitzichten, mooie fietsroutes, gezellige stadjes en dorpjes en van onze wijn. Een prima plekje om de Friese elfsteden te ontdekken, een prima plekje om even een weekendje uit te waaien, een prima plekje om lekker vakantie te vieren!

Características do local

Tipo de parque de campismo
Acampamento de Agricultores

Alojamento

Instalação de Serviços
Electricidade
ligação de TV
Wi-Fi
Instalações da cozinha
Tenda de campismo
Pão no local
Merendero
Restaurante
Fogueira permitida
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Aberto durante todo o ano
Sem carro

Recreação
Parque infantil
Aluguer de barcos
Aluguer de Bicicletas
Pesca

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Esther
Holandês
Ondanks dat wij het, voorzichtig uitgedrukt, niet zo hebben getroffen met het weer hebben we genoten. Een mooi gelegen, rustige camping met vriendelijke eigenaren . Goed en schoon sanitair , en een boerderij gevoel door de koeien en Bert en Ernie ??Wij gaan zeker nog een keer terug als het weer wat beter is zodat we nog meer kunnen genieten van de camping en de omgeving . Door de vele regen was het veld hier en daar nat maar daar is geen ontkomen aan denk ik . Een klein puntje van verbetering zou misschien de route tussen de oprijlaan en de camping zijn. Dankjewel Marrit en Pieter en tot snel !
1 ano ás

Hanneke
Holandês
Wat een heerlijke plek, een aangekleed lief weiland, met zo'n lieve 'uitbaters'. Zo ruim, en groen. En tevens behaaglijk klein, zoals wij dat graag willen. Het geluid van de koeien en de kikkers in het aangrenzende vaartje, voorzien van een mooie steiger, om te genieten van de laatste zonnestralen. Voldoende watertappunten, en goed sanitair. Enkel de Wifi was zeer behelpen, en ja, dat is voor mij een minpunt, omdat ik graag dagelijks mijn blog hanrent op wordpress zet. Maar ook daarin was Marrit uiterst behulpzaam en gastvrij. Kortom een plek om te zijn! Friesland op z'n best!
2 anos ás

W v.d. Zee
Holandês
Heerlijke vakantie gehad op camping Thabor (Wijn en Cultuurhoeve) tussen Tirns en Ysbrechtum. (3 weken) Een camping om te genieten van de rust, ruimte en weidse omgeving, met zeer gastvrije eigenaren die heel erg hun best doen. (mooi zicht op een Amerikaanse windmolen) Een voormalige boerenhoeve (tevens voormalig klooster Thabor) met koeien, schapen en Friese paarden. Genieten van weidevogels, hazen, reeën en roofvogels (torenvalken en buizerds) rondom de boerderij. Gelegen aan de Franeker Vaart (Frensjerter Feart) met een uitloper naar de boerderij zodat er gekanood kan worden. Met een extra zoals de wijngaard waarvan eigen wijn wordt geproduceerd. Verder een omgeving waar ontzettend veel reuring is zoals skûtsjesilen, kaatsen, fierljeppen, de Sneekweek, de heteluchtballonfeesten in Joure (juli), jaarmarkten etc. Heerlijke fietstochten zoals een rondje om het Sneekermeer of de Middelseeroute etc.
2 anos ás

Bob
Holandês
Hier een fijne week gestaan, mooie zeer rustig gelegen camping op fietsafstand van Sneek. Er is goed sanitair, alleen heel vreemd geen gelegenheid om het chemisch toilet te legen. Het internet was erg matig en niet te ontvangen in de caravan, maar in de slecht weer voorziening kan hier wel voor terecht. Er ligt een roeiboot die vrij gebruikt mag worden. De grasmat vonden we matig, hier en daar is hij flink ondermijnt door muizen en oneffen. Ook de trap naar het sanitair en slechtweer zaal vonden we niet fijn. Kortom een erg leuk terrein op mooie locatie waar met een paar verbeteringen een top camping van te maken is.
2 anos ás

RdK
Holandês
Heerlijk rustig. Zeer vriendelijk en enthousiast ontvangen en te woord gestaan. Van alles mogelijk maar niets moet. Nieuw schoon sanitair. Mooie combi van natuur en cultuur. Zeker op de site kijken!
2 anos ás

Fam. Fleuren
Holandês
Op onze rondtocht lans d friese 11 steden met Dora ons campertje uit Beesd kwamen we bij de wijnhoeve van Auke en Karin. We werden gastvrij ontvangen en hadden snel een perfect stekkie voor onze camper. Alles is er super geregeld. Wifi, zeer nette douches en wc en ook nog een net verblijf waar je s'avonds of bij slecht weer kunt verpozen. Ook mocht ons hondje Fets op de camping en namen de gastheer en dame de tijd om even met ons te babbelen. Het leuke is dat er naast de camping druiven geteeld worden wat voor een extra ambiance zorg. Bedankt en veel succes met jullie camping & wijnboerderij en zeker tot nog eens. groeten Eric Laura Joost Hein en Fets.
2 anos ás

Miep Joosen
Holandês
Het is echt super gezellig
2 anos ás

Mirjam
Holandês
We hebben met mijn schoonfamilie een heel goed weekend gehad op de camping. Speelgelegenheid is precies goed, leuk ook, de zandbak naast een waterkraan! Heerlijk rustig, jonge poesjes gezien, lammetjes bewonderd. Er werd voor ons gekookt, sanitair was heel goed. Ik hoop dat we nog een keer teruggaan!
2 anos ás

garenfeld
Holandês
zeer rustig en met een riant uitzicht over het friese land met schapen. Nieuwe zeer nette sanitaire voorzieningen en een goede stroomvoorziening 16A. Mooi vlag terrein gedraineerd dus geen plassen Vlak bij een klein dorp met een uitstekende bakker
2 anos ás

M. Koopmans
Holandês
De camping is mooi gelegen met weids uitzicht over het platteland. De tenten en caravans staan rond één grasveldje, met centraal wat speeltoestellen, een kraan en zandbak. Dat maakt het geschikt om met kinderen te kamperen. Er is schaduw van bomen. De familie van de hoeve is heel vriendelijk en behulpzaam. We mochten bijvoorbeeld bij de jonge poesjes kijken en ze kwamen met leuke ideeen als een badje voor onze peuter en een polsstok om te fierljeppen over de slootjes. Het sanitair is nieuw en schoon.
2 anos ás