Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afgang
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
Vaskemaskiner
3.5 / 5 (11 stemmer )

Boerderijcamping Pasveer

Pasfeardijk 6
8631 SK, Sneek
Nederlandene

Boerderijcamping Pasveer er en campingplads med 100 teltpladser i Sneek, Nederlandene. Boerderijcamping Pasveer har wifi og en snackbar. Hunde er tilladt på denne campingplads. For tøjvask, er vaskemaskiner tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
TV forbindelse
Wifi
Snackbar
Kørestolsadgang
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hygiejne
Vaskemaskiner


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Jolanda
Hollandsk
We hebben genoten. Aardige eigenaar. Prima prijs. Komen zeker terug.
2 år siden

Anja
Hollandsk
Veel drinkende jongeren. Slechte plaats, kon nog net een plekje vinden op mijn toegewezen plaats waar ik een beetje normaal mijn tent op kon zetten (basisplaats). Doucheruimtes ‘s avonds dicht. Twee afwasbakken waar je dan nog net je handen kon wassen na toiletgang. Geen toiletpapier en vieze toiletten.Ligt aan een drukke weg met aan de rand van de camping hoogspanningskabels. Niet mijn idee van een boerderijcamping. Beheerders waren wel vriendelijk.
2 år siden

Heleen
Hollandsk
Dichtbij Sneek en aan het water. Plekken zijn smal , geen ruimte voor caravan en tent ernaast. Plekken zijn dicht naast elkaar, is voor ons geen probleem. Gelukkig wel diep dus tent achter caravan. Sanitair is heel netjes.Voor kinderen/ jongeren zijn er geen faciliteiten. Geen sportveldje of een hangplek. Mocht je een ijsje willen of voor goede WiFi naar kantine willen, helaas niet 18.00 uur alles dicht. Zeker bij slecht weer zou dit fijn zijn. Doordat er geen faciliteiten zijn is het minder makkelijk om contacten met andere jongeren te leggen of een balletje te trappen.Weg dichtbij maar daar hebben wij geen last van .Veel bootjes die voorbij varen en plekjes om te vissen. Een camping die niet alles eruit haalt wat er in zit. Op donderdag en zondag is er een Griekse foodtruck. En bij 2 jongens uit de buurt kunnen je broodjes en smooties bestellen dat doen ze goed
2 år siden

Carla
Hollandsk
Aan de waterlijn mooie plekken. Vele boten varen aan je voorbij, als het mooi weer is.Mogelijkheid om boot te huren vanaf de camping Inderdaad wel geluid van verkeer aan overkant water. Sanitair is prima, schoon en heerlijke warme douches (muntjes is verleden tijd).Prima week gehad. Mooie fietsomgeving en Sneek is een gezellig stadje.
2 år siden

Evelien
Hollandsk
Heerlijke camping, zeer behulpzaam personeel!
2 år siden

Irene van Egmond
Hollandsk
Ligging gunstig voor bezoek aan Sneek en de meren, aan drukke provinciale weg. Toiletgebouw goed met maar 2 afwasplekken. Zeer slechte WiFi. Te weinig watertappunten, ook nog op onlogische plekken. Inrit camping vol kuilen. Staanplaatsen hier en daar een knollenveld en met regen vrij modderig.
3 år siden

Isabelle
Hollandsk
Mooie camping, maar de foto's geven niet de realiteit aan. Onder hoogspanningsmasten, aan de grote weg met veel verkeer is deze kleinschalige camping te vinden. Sanitair is prima en schoon, camping is redelijk auto vrij en de sfeer is gemoedelijk. De huisjes die je kan huren zijn uitgerust met een stapelbed en twee 1 persoons bedjes (let op: ze liggen niet naast elkaar). Voor extra faciliteiten zoals een kookplaat moet je extra betalen. Wc papier moet je ook zelf voor zorgen. Luxe heeft het huisje niet!! Maar is wel prima verzorgd. Helaas geen kindvriendelijke camping, geen speelgelegenheden.
3 år siden

maxi
Hollandsk
de foto's geven een heel vertekent beeld Wij werden meteen door de eigenaar naar een plek gebracht , niet de plek die wij gereserveerd hadden Bumper aan bumper . 'Dan heb je uitzicht op het water" Ja precies een uur daarna mag je door het eerste (duurdere) rijtje gluren naar het water. Maar wat het meest stoorde is de weg die vlak achter het water loopt en behoorlijk wat lawaai maakt samen met de rotonde die naast de camping ligt. Dus zo idyllisch als de foto's aangeven is het bij lange na niet
3 år siden

Deelen
Hollandsk
Leuke camping, maar de feestvierders in de trekkershutten verpesten het voor de echte kampeerders. Dag en nacht (harde) muziek, luidruchtig en grote bek als je er wat van zegt. Herken de reviews dan ook niet. Corona geeft wellicht ander publiek dan andere jaren maar dan blijft het jammer dat camping eigenaar niet ingrijpt. Geen aanrader dus.
3 år siden

Dijkstra
Hollandsk
Hele leuke, kneuterige camping direct aan het water. Prima schone douches en toiletten. Erg aardige mensen van de camping. Goed bezig. Ga zo door.
3 år siden