Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (10 voti)

Agay Soleil

Boulevard de la plage 1152
F-83530, Saint-Raphaël Agay
Francia

Agay Soleil è un campeggio con 30 tende a Saint-Raphaël Agay, Francia. Agay Soleil ha wifi e un ristorante. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

H de Graaf
Olandese
Camping Agay-Soleil is een kleine gezellige camping in Agay. Net als Agay is de camping kleinschalig. De plekken zijn niet groot, maar liggen voornamelijk in de schaduw. Agay- Soleil ligt direct aan zee en er is een directe toegang tot het bescheiden strand.Iets verder loop je Agay Plage op en dat is een ruim strand. Het sanitair is modern en wordt goed schoon gehouden.Er staan een aantal mobil-homes en twee chalets voor verhuur. Allen zijn voorzien van airco. Er is een goed restaurant met mogelijkheid tot afhalen van pizza's en maaltijden. Op 250 meter links van de camping is het "centrum" van Agay met een kleine supermarkt, enkele winkels een paar terrassen en nog enkele restaurants. Iets verder zit een bank met pin. 250 meter rechts van de camping zit nog een klein centre commercial. Warme bakker, SPAR supermarkt en een viswinkel met heerlijk verse vis. Saint Raphaël is een gezellige niet te grote stad en ligt op 12 km.
1 anno ago

Timo Van der Straaten
Olandese
Agay is een kleine charme camping waar ik als kind ieder jaar met mijn ouders kwam. Augustus 2016 ben ik er weer even wezen kijken en eigenlijk is er niets veranderd . Het sanitair is gemoderniseerd en zag er zeer schoon en goed verzorgd uit. De plaatsen zijn niet heel groot en je staat dicht op elkaar waardoor je makkelijk contact met je buren krijgt. De camping ligt direct aan zee, vanuit je kampeer middel direct het strand op. Je kunt er goed snorkelen en de baai waaraan deze camping ligt is nog steeds prachtig. De camping is nog steeds van dezelfde familie, ik was er ruim 40 jaar niet geweest het was mooi om te zien dat alles zeer goed onderhouden is.
1 anno ago

R.Vos
Olandese
Wel goed was de ligging direct aan zee,niet goed de krappe plekjes,kon na de tent de auto nergens kwijt,ja voor je tent maar dan zat je de hele vakantie tegen je auto aan te kijken inplaats van naar de zee,wij hebben de auto maar bij de spar geparkeerd 300 meter verderop.elke avond muziek herrie tot een uur of twee,elke ochtend om half zeven wakker gemaakt door tractor die het strand schoonmaakt.
1 anno ago

Marja
Olandese
Mensen moeten deze camping niet zo ophemelen ik vond het helemaal niks scheerlijn aan scheerlijn te kleine plekken persoonlijk vind ik dat ze de plaatsen moeten halveren zodat je meer privé hebt en je het eten niet van je bord kijkt. En de plekjes aan zee!!!! Word om gevochten elke dag staan er mensen op de uitkijk of er wat vrij komt en dat komt doordat er eigenlijk maar 12 plaatsjes!!!! Zijn. De rest hutje mutje en voor de kinderen is er helemaal niks!!!!! Geen speelplaatsen geen zwembadje alleen strand en zee niet kindvriendelijk!!! Kortom Zoover zou deze camping opnieuw moeten beoordelen en niet zo, n hoog cijfer geven alleen om het schoon sanitair want dat is overal wel okay.
1 anno ago

Hans
Olandese
Geweldige vakantie gehad op een geweldige mooie camping!! Mooi en schoon sanitaire direct aan zee.
1 anno ago

Barnevelders
Olandese
Ssst. Eigenlijk moeten we deze camping helemaal niet zo ophemelen. Anders zit het volgend jaar helemaal vol met nederlanders... Willen we dat? Eerlijk is eerlijk. We zijn er nu voor de 2e keer geweest en wat is het toch een heerlijk plekje. Gemoedelijk en gevarieerd publiek uit alle landen van Europa, zonder dat ook maar één nationaliteit overheerst. 'S nachts heerlijk rustig en alles aan de Cote 'd azur vlakbij. Monaco, St. Tropez, Frejus, Cannes, Nice noem maar op. Fantastische omgeving. Plekje pal aan zee, met uitzicht op aan de ene kant de prachtige baai van Agay, andere kant het bijzondere Esterel gebergte. Volgend jaar zeker weer!
1 anno ago

Desimpelaere - Marivoet
Olandese
Wij zijn in mei met onze twee kindjes van 2j en 6 maanden gaan kamperen op deze camping. Rustige camping, meteen aan de zee gelegen. Rustig. Ideale ligging met fantastisch zicht over de baai. Lekker restaurantje, jammergenoeg wat onregelmatig open. 's Ochtends lekker brood en croissants te krijgen. De supermarkten en winkels zijn vlakbij. Voor de kleintjes staat er een pover speeltuigje en wat snoepbakken aan de ingang. Gelukkig hebben ze niet veel meer nodig dan het strand! Het strand was in mei nog rustig maar wel vuil! Toen wij er waren, werd er net een douche op het strand geïnstalleerd, dus ik vermoed dat ze aan het zand ook wel wat gingen doen tegen de zomervakantie. Sanitair altijd schoon en goed verzorgd. Een gemoedelijke sfeer, gezellig, ontspannend!!
1 anno ago

Jeroen
Olandese
Erg vriendelijk mensen.. Zij zijn erg behulpzaam... Alleen is wel nadeel: Kleine ruimte waar wij zelf groot tent opzetten. Verder is erg leuk camping...Goed restaurant en elke avond lekker strand zitten.. 50 meter...
1 anno ago

Anne
Olandese
Heerlijke kleine camping, direct aan zee. Plekjes zijn niet groot, maar alles gaat in goede harmonie. Veel nationaliteiten, keurig sanitair. Onze jongens (13, 12 en 9) liepen zo naar zee, 50 meter vanaf onze plek. Heel behulpzame receptie; we hadden niet gereserveerd en men gaf ons een dubbele plek (5 personen, 2 tenten) voor de prijs van 1. Restaurant en afhaaleten van goede kwaliteit en heel betaalbaar. Er is geen animatie, maar dat is ook niet nodig met de zee zo dichtbij!
1 anno ago

rm_verberne
Olandese
Fijne camping, ongedwongen sfeer met gasten van diverse nationaliteiten. Caravans, campers, tenten en een paar hele leuke huisjes. Wij hadden een huisje/mobilhome rechtstreeks bij de camping geboekt. Klein maar alles wat je nodig hebt. Vriendelijke ontvangst en prima restaurantje met uitzicht op zee. In de buurt supermarktje en op loopafstand van Agay. Het Esterelgebergte en Cannes, Nice, Grasse op redelijke afstand.
1 anno ago