Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
4 / 5 (8 votes )

Via Venaissia

Place Pierre Bonnet
F-84150, Jonquières
France

Via Venaissia is a campsite in Jonquières, France. Via Venaissia has wifi and a camping shop. Dogs are allowed on this campsite. To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Camping shop
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

roger duck
Dutch
De vorige municipal is overgenomen door een echtpaar, met een nieuwe naam. Op een eenvoudige manier, maar wel kwalitatief goed, is alles klaar gemaakt voor een goede ontvangst en verblijf. Veel fietsmogelijkheden. Wij zijn er nu een paar dagen en blijven nog een week.
2 years ago

Vanroy rita
Dutch
2 jaar 1 week verbleven met de mobilhome telkens een campingfeest meegemaakt met de burgemeester als gastheer,top....lekker eten en drinken,de uitbaterss moeder en dochter met hun familie heel vriendelijke mensen je kan er altijd terecht omdat ze ook op de camping verblijven,het is er wat stoffig inderdaad maar de vriendelijkheid van de mensen en netheid van het sanitair maakt dat allemaal goed . het is er super fietsen in de buurt.wij gaan zeker nog is terug....???
2 years ago

Theo
Dutch
Kom hier al 18 jaar. Ja daar zijn straaljagers, waar niet. En ja ik weet en nee ik ben niet kindonvriendelijk, maar ik heb al op veel campings gestaan waar de kinderen en ouders meer lawaai maakten dan de straaljagers. Het is een prachtige uitvalbasis om de omgeving te bezoeken. Orange, Carpentras, Beaumes de Venice, Avignon, Uzès, ... Niet meer of minder het is een prachtige camping om te verblijven.
2 years ago

rob
Dutch
Houd je van Franse Miragestraaljagers? Dan is dit je plek! De camping ligt pal onder de start en landingsbanen van militair vliegveld “115 Orange-Caritat Air Base”. "Genieten hiervan tussen 's morgens 9 uur tot 's avonds zes. Weinig speelfaciliteiten voor kinderen. Schoon sanitair en het vlakbij gelegen Restaurant du Cercle is Top! Stoffige plaatsen. Mooi naastgelegen gemeentezwembad. Helaas slechts open tussen half twaalf en zeven. Gratis WIFI. Dat dan weer wel....
2 years ago

lediot
French
Nous étions de passage pour une nuit fin août. Nous avons eu un accueil très chaleureux. Nous avons pu choisir notre emplacement . Félicitations pour le nettoyage des sanitaires. rien à dire c'est parfait.Piscine municipale à côté du camping.
2 years ago

Erik Mol
Dutch
een normale camping Municipal met goede basis voorzieningen vlakbij dorp maar direct onder landingsbaan van drukke militaire vliegbasis. Geschikt eventueel als doortrek camping
2 years ago

Charles
Dutch
Wij, pensionado’s, hebben een prima weekje doorgebracht op deze camping. Lekker rustig, goed fietsen, gemotiveerde eigenaars die de municipal camping omgebouwd hebben tot een heerlijke Franse camping. Petje af. Wel af en toe een straaljager, maar dat stoorde ons niet. In ieder minder storend dan een hele dag gillende kinderen en ‘s avonds disco om je heen.
2 years ago

jos van dolen
Dutch
diverse keren overnachting als tussenstop
2 years ago