Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
Hundar
Tvättmaskiner
4 / 5 (8 röster )

Via Venaissia

Place Pierre Bonnet
F-84150, Jonquières
Frankrike

Via Venaissia är en camping i Jonquières, Frankrike, som ligger i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur. Via Venaissia har wifi och en campingshop. Hundar är tillåtna. För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
WiFi
Campingshop
Rullstolsanpassat

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga
Bilfri

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

roger duck
Nederländska
De vorige municipal is overgenomen door een echtpaar, met een nieuwe naam. Op een eenvoudige manier, maar wel kwalitatief goed, is alles klaar gemaakt voor een goede ontvangst en verblijf. Veel fietsmogelijkheden. Wij zijn er nu een paar dagen en blijven nog een week.
3 år sedan

Vanroy rita
Nederländska
2 jaar 1 week verbleven met de mobilhome telkens een campingfeest meegemaakt met de burgemeester als gastheer,top....lekker eten en drinken,de uitbaterss moeder en dochter met hun familie heel vriendelijke mensen je kan er altijd terecht omdat ze ook op de camping verblijven,het is er wat stoffig inderdaad maar de vriendelijkheid van de mensen en netheid van het sanitair maakt dat allemaal goed . het is er super fietsen in de buurt.wij gaan zeker nog is terug....???
3 år sedan

Theo
Nederländska
Kom hier al 18 jaar. Ja daar zijn straaljagers, waar niet. En ja ik weet en nee ik ben niet kindonvriendelijk, maar ik heb al op veel campings gestaan waar de kinderen en ouders meer lawaai maakten dan de straaljagers. Het is een prachtige uitvalbasis om de omgeving te bezoeken. Orange, Carpentras, Beaumes de Venice, Avignon, Uzès, ... Niet meer of minder het is een prachtige camping om te verblijven.
3 år sedan

rob
Nederländska
Houd je van Franse Miragestraaljagers? Dan is dit je plek! De camping ligt pal onder de start en landingsbanen van militair vliegveld “115 Orange-Caritat Air Base”. "Genieten hiervan tussen 's morgens 9 uur tot 's avonds zes. Weinig speelfaciliteiten voor kinderen. Schoon sanitair en het vlakbij gelegen Restaurant du Cercle is Top! Stoffige plaatsen. Mooi naastgelegen gemeentezwembad. Helaas slechts open tussen half twaalf en zeven. Gratis WIFI. Dat dan weer wel....
3 år sedan

lediot
Franska
Nous étions de passage pour une nuit fin août. Nous avons eu un accueil très chaleureux. Nous avons pu choisir notre emplacement . Félicitations pour le nettoyage des sanitaires. rien à dire c'est parfait.Piscine municipale à côté du camping.
3 år sedan

Erik Mol
Nederländska
een normale camping Municipal met goede basis voorzieningen vlakbij dorp maar direct onder landingsbaan van drukke militaire vliegbasis. Geschikt eventueel als doortrek camping
3 år sedan

Charles
Nederländska
Wij, pensionado’s, hebben een prima weekje doorgebracht op deze camping. Lekker rustig, goed fietsen, gemotiveerde eigenaars die de municipal camping omgebouwd hebben tot een heerlijke Franse camping. Petje af. Wel af en toe een straaljager, maar dat stoorde ons niet. In ieder minder storend dan een hele dag gillende kinderen en ‘s avonds disco om je heen.
3 år sedan

jos van dolen
Nederländska
diverse keren overnachting als tussenstop
3 år sedan