€35
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 15 November
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Campfire allowed
Dogs
4.5 / 5 (166 votes )

Terrassencamping Schlossberg Itter

Brixentalerstraße 11
6305, Itter
Austria

Terrassencamping Schlossberg Itter is a campsite with 100 pitches in Itter, Austria, located in the Tyrol region. Terrassencamping Schlossberg Itter has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Terrassencamping Schlossberg Itter it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sauna, a table tennis table, a volleyball court, a golf court and bike rental.

Terrassencamping Schlossberg Itter offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
Campfire allowed
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free
Car allowed on spot

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Sand beach
Nudist beach
Outdoor pool
Water slide
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Volleyball court
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Boat hire
Boat slip way
Horse riding
Fishing
Cross country skiing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Francois Valks
Dutch
Getipt door een collega om naar deze camping te gaan. Vanaf Schlossberg zit je zo aan de noord- en zuidkant van de WilderKaiser. Genoeg voor volwassenen en kinderen om in de omgeving te doen. Wij stonden iets meer dan een week op deze camping, waarbij wij op één van de hoger gelegen terrassen stonden. Dit is rustiger met trekkers, geeft een leuk kijkje over de camping en scheelt met het geluid van de weg die langs de camping loopt. Het sanitair, ook de losse toiletgebouwtjes bij de terrassen, zijn om door een ringetje te halen; zelfs bij een volle camping. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en het eten is er goed! Het enige nadeel (als je het zo noemen mag) is dat het buitenbad onverwarmd was, dus erg fris was. Maar heerlijk om je na een warme dag in af te koelen.
1 year ago

Piter
Dutch
Een collega raadde me aan om deze camping te bezoeken. Vanuit Schlossberg ben je snel aan de noord- en zuidzijde van de WilderKaiser. Er is voldoende te beleven voor zowel volwassenen als kinderen in de nabije omgeving. We brachten iets meer dan een week door op deze camping, waar we op één van de hoger gelegen terrassen verbleven. Het was er rustig met trekkers, bood een mooi uitzicht over de camping en het geluid van de nabijgelegen weg was minder storend. Het sanitair, inclusief de aparte toiletblokken bij de terrassen, was zeer schoon; zelfs bij een volle camping. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en het eten was er lekker! Het enige minpunt (als je het zo kunt noemen) was dat het buitenzwembad niet verwarmd was, dus het was vrij fris. Maar het was heerlijk om erin af te koelen na een warme dag.
1 year ago

Kerwin
Dutch
Wij hadden bij aankomst hetzelfde als wat Danielle schrijft. Echter werd het bij ons snel opgelost doordat mensen die op onze gereserveerde plek stonden uiteindelijk toch naar huis zijn gegaan. De plek (111) was 1 dag bijgeboekt en dit was niet bekend bij Andre. Uiteindelijk ons plekje toch gekregen. Personeel zeer vriendelijk en denkt in oplossingen! Drukke doorgaande weg maakt het wat rumoerig. Restaurant beperkte plekken, eten duurt lang en ietwat aan de prijzige kant. Paden en wegen zijn smal dus grotere combinaties kunnen moeilijk manoeuvreren. De plekken zijn ruim genoeg, wel weinig privacy. Sanitair niks op aan te merken, plek genoeg en altijd even schoon. Door het zwembad en mooie speeltuin een knusse, gezellige en complete camping!
1 year ago

Adolf
Dutch
Bij aankomst ondervonden we een situatie vergelijkbaar met wat Danielle beschrijft. Ons probleem werd echter snel opgelost toen degenen die onze gereserveerde plek innamen uiteindelijk besloten te vertrekken. De plek (111) was voor een extra dag gereserveerd, een feit dat Andre niet wist. Uiteindelijk kregen we toch onze gereserveerde plek. Het personeel is zeer behulpzaam en denkt in oplossingen! De drukke doorgaande weg zorgt voor wat lawaai. Het restaurant heeft beperkte zitplaatsen, het eten duurt lang en is wat aan de dure kant. De paden en wegen zijn smal, wat het moeilijk maakt voor grotere voertuigen om te manoeuvreren. De plekken zijn ruim genoeg, maar bieden weinig privacy. Het sanitair is uitstekend, er is voldoende ruimte en het is altijd schoon. Dankzij het zwembad en de mooie speeltuin is het een knusse, gezellige en complete camping!
1 year ago

Danielle
Dutch
Hadden gereserveerd. Toen we aankwamen bleek dit niet verwerkt te zijn door de eigenaar. De welwillende vrouw van de camping wist namelijk van niks. Plek gekregen tegenover de afvalplaats. Kon nog geen tafel staan laat staan een tentje voor onze zoon. Als je de deur uitstapte moest je hopen dat er geen auto voorbij kwam… T is dat de campings in de omgeving die we belden vol waren anders waren we gelijk vertrokken… Dus noodgedwongen gebleven. Wel gemeld dat we zeker niet de volle mep gaan betalen voor een plek wat officieel nog niet eens een plek is… De vrouw van de receptie begreep onze teleurstelling en was echt behulpzaam. Hebben tafel en tent gezet bij de overburen van een vaste plek die niet aanwezig waren. We zijn hier al een paar keer eerder geweest en toen was het top. Maar dat was met een andere eigenaar. Erg jammer.
1 year ago

Juust
Dutch
We hadden een reservering gemaakt, maar bij aankomst bleek dat de eigenaar deze niet had verwerkt. De vriendelijke campingmedewerkster was hiervan niet op de hoogte. We kregen een plek toegewezen tegenover de vuilstort. Er was amper ruimte voor een tafel, laat staan een extra tent voor onze zoon. Elke keer dat we de deur uitgingen, moesten we oppassen voor passerende auto's... Het enige dat ons tegenhield om direct te vertrekken, was het feit dat alle andere campings in de buurt volgeboekt waren... Dus we bleven noodgedwongen. We hebben wel aangegeven dat we absoluut niet de volledige prijs zouden betalen voor een plek die officieel niet eens als zodanig wordt beschouwd... De receptiemedewerkster begreep onze frustratie en was zeer behulpzaam. We hebben een tafel en tent opgezet bij de afwezige overburen van een vaste plek. We zijn hier al eerder geweest en toen was alles geweldig. Maar dat was met een andere eigenaar. Echt een teleurstelling.
1 year ago

Sander
Dutch
Leuke camping met een leuke speeltuin. Zwembad is prima om even in af te koelen. Goed verzorgd toiletgebouw. De weg die langs camping loopt is aanwezig, als je het niet gewend bent ga je eraan storen. Wij stonden in gangpad 6 dus we hadden er geen last van. Hetzelfde verhaal voor de trein. Restaurant is prima, maar als het vol zit moet je heel lang wachten, dus wees op tijd. Plekken zijn ruim voor een caravan van 4.5 meter met voor tent de auto konden we ook nog kwijt op onze plek. Benden gedeelte van de camping stond wel erg vol.
1 year ago

Sepp
Dutch
Een gezellige kampeerplaats met een aantrekkelijke speelzone. Het zwembad is ideaal voor een snelle verfrissing. Het sanitairgebouw is goed onderhouden. De weg die naast de camping loopt, kan hinderlijk zijn als je er niet aan gewend bent. Wij bevonden ons in gangpad 6, dus we ondervonden er geen hinder van. Hetzelfde geldt voor de trein. Het restaurant is goed, maar bij drukte kan de wachttijd oplopen, dus kom op tijd. De standplaatsen zijn ruim genoeg voor een caravan van 4.5 meter, met voortent en auto konden we ook nog op onze plaats parkeren. Het onderste deel van de camping was echter wel erg vol.
1 year ago

Ingrid
Dutch
In het hoogseizoen wordt deze camping echt veel te vol gezet, zelfs in de speeltuin en tegen het toiletgebouw werden caravans of campers gezet. Met een middelmaat caravan zijn de plekken aan de krappe kant. Het was zo druk dat het geregeld in de ochtend voor kwam dat er geen toilet papier was. Ook hebben we mee gemaakt dat de broodjes in de ochtend al vroegtijdig op waren. Het restaurant heeft een standaard menu met vooral veel patat. Ivm personeels gebrek hebben wij 3 uur (eerste avond) moeten wachten op 3 schnitzels met patat. We kregen excuses en schnapps aangeboden. Bovenstaande is erg zonde allemaal, in de basis lijkt het me een prima camping. Ik sla m in het hoofdseizoen over! Dan kunnen ze het niet meer aan.
2 years ago

Jolanda
Dutch
Ik reis met alleen een tent en ik had wel wat moeite om de haringen in de grond te krijgen. Redelijk harde grond. Er komen voornamelijk campers en caravans en er zijn best veel vaste standplaatsen. Het sanitair is voortreffelijk, heerlijke douches. Genoeg toiletten, ruimte voor de afwas. Koelelementen kunnen in een gezamenlijke vrieskast. Er is een drooghok voor de was, wasmachines, drogers. Een ruilbieb, een restaurant en een klein winkeltje voor ijs en het afhalen van broodjes. Hier heb ik geen gebruik van gemaakt, dus dit kan ik niet beoordelen. Eén keer per week live Tiroler muziek.Grote speeltuin, klein, verwarmd zwembad. De plaatsen op de camping waren mooi vlak. Naast de camping loopt een rivier en een best drukke weg. De dichtstbijzijnde supermarkt is in Hopfgarten, 5 minuten met de auto. Neem een flink verlengsnoer mee, want de stroom gaat via gezamenlijke kastjes (dus niet persé bij je plek). Vriendelijk personeel!
2 years ago

Judith
Dutch
op zich ruime plaatsen en prima sanitair, speeltuin, zwembad en restaurant. Echter wordt de camping in het hoog seizoen overvol gezet. Zelfs de ligweide van het zwembad werd ingenomen. De camping ligt aan een zeer drukke 80 km weg. Ochtendspits vanaf 6 uur, zeer storend. Prijs-kwaliteit camping vinden wij niet in balans. Wij gaan niet meer naar deze camping terug. Geen 5 sterren waard.
3 years ago

Jeannette
Dutch
Wij komen al 10 jaar in de winter op deze fantastische camping, wij hebben een winter seizoenplaats. Prima restaurant, aardige eigenaar en medewerkers, heel goed onderhouden en schoon, mooi skigebied.
3 years ago

Marcel
Dutch
Het is een prachtige camping de nieuwe eigenaar zeer vriendelijke en behulpzaam het is een aanrader om het een keer proberen
3 years ago

Fam Swets
Dutch
Na 4 jaar weer terug op deze camping. Nog steeds erg mooi, wat hebben de kids weer genoten in de speeltuin en zwembad. Heerlijk om zo luxe te hebben met douchen. Heerlijk ruime badkamers ideaal voor gezinnen. Ondanks dat we er kort waren ivm doorreis was het weer prima geregeld. Ook fijn dat er in overleg veel mogelijk is. Onze vrienden kwamen onverwacht ook deze 2 nachten langs, geen probleem dat zij pas savonds laat aankwamen, en met elkaar op 1 plek was ook geen probleem. Weer genoten en we komen zeker nog eens terug.
3 years ago

Janine
Dutch
GEEN PIN-BETALING MOGELIJK!!! Prachtige camping! Ongelofelijk sanitair (allemaal badkamers!!!) te klein zwembad, vriendelijk personeel. Leuke speeltuin voor jonge kinderen. Goed restaurant! Alles was ok tijdens ons verblijf maar onbegrijpelijk dat je alles, ook het restaurant en je verblijf cash moet afrekenen. Dat is echt niet meer van deze tijd!!! Doe daar wat aan Camping Schlossberg!
3 years ago

Lysanne
Dutch
Wij komen hier al jaren, sinds 2001. En mijn ouders hebben hier een jaarplaats. Sinds begin dit jaar zit er een nieuwe pachter op de camping! Wat een top vent is hij. Hij heeft alles netjes voor elkaar, komt gezellig een praatje maken. De platzwart ook een topvent. Als er nieuwe mensen op de camping komen. Rijd die die mensen rond in een golfkar en laat die de hele camping zien! Sanitair is schoon en netjes. Eten boven kan beter, maar aan de overkant is een goeie eettent, alleen de weg oversteken en je bent eral. Je zit heel centraal bij het dorp met supermarkten, en voor kledingwinkels moet je ongeveer 10 minuutjes rijden. Echt een aanrader om hier heen te gaan! 😊😊
3 years ago

Familie Allen
Dutch
Mooie overzichtelijke camping. Zwembad, speeltuin, tienerhonk en restarant. Modern sanitairgebouw. Ook kleding wassen en drogen is prima mogelijk. Wij hebben er 2 weken gekampeerd (tent). Wij maar ook onze kinderen (9, 13 en 14) hebben het er prima naar het zin gehad. Wel even wennen aan besteltijden brood, pizza's. Wil je eten in het restaurant dan is ons advies om te reserveren. Eten is er prima. Camping-wacht Andre zeer behulpzaam en oplettend. De camping ligt centraal, van waaruit veel bezienswaardigheden bezocht kunnen worden. Een nadeel is dat alles contant betaald moet worden. Een ander nadeel is de weg die langs de camping loopt. Zorg voor een plaats op het hogere deel. Dan geen/minder last van het verkeerslawaai.
3 years ago

Caravan
Dutch
Mooie camping, goed sanitair, camping ziet er schoon en verzorgd uit. Helaas bij een te drukke weg en treinrails. Wat men over de hele camping hoort. Wij hebben 3 weken er gestaan maar waren blij met ons eigen bedje thuis zonder snelweg en perron naast je bed. Jammer vonden wij wel dat in de laatste 2 weken vd zomervakantie gewoon geen animatie meer werd gehouden terwijl dit wel op de site stond. En we hadden ook via de mail gevraagd hoeveel het kostte totaal ons verblijf, dus aan betaling gedaan en de rest contant betaald bij aankomst. Je kan hier in 2019 steeds niet pinnen. En de laatste dag voor vertrek bij de receptie de elektriciteit stand doorgeven en we moesten hiervoor niet bij betalen maar kregen wel een extra onverklaarbare rekening van rond de €100,-. Voor ons hier geen 2ekeer meer dit vanwege de snelweg en de extra kosten. En half augustus was het uitgestorven. Speeltuin is groot maar alle speeltoestellen uit jaren 60.
3 years ago

Tina Staal
Dutch
Super mooie terrassen camping. Ontvangst was heel gastvrij, duidelijk en ze nam de tijd voor haar uitleg. Ondertussen werd mijn man begeleidt naar onze plaats. We hebben een mover, maar anders wordt je desgewenst geholpen. Wij stonden op 159, rij 7. Geweldig mooi uitzicht. Sanitair is er meer dan genoeg en de was en douche ruimte de mooiste en schoonste ooit gezien. Als je erop let, dan hoor je de auto's op de weg ernaast. Rievier naast de camping hoor je op rij 7 amper, 's avonds als het stil is wel. Wij vonden dat juist gezellig klinken. Je zit vlakbij de mooiste wandelgebieden en liften. Het restaurant op de camping heeft een prima kaart. Tussen de 10 -20 euro kun je hier heerlijk eten. Pizza voor een tientje, prima! Je kunt voor 18:00 ook afhalen. Het personeel is behulpzaam en super vriendelijk. Wij gaan vast nog eens terug
3 years ago