€35
pro Nacht
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 15 November
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Zelte
Wohnwagen
Camper
Strom
Wifi
Grillmöglichkeit
Lagerfeuer erlaubt
Hunde
4.5 / 5 (166 stimmen )

Terrassencamping Schlossberg Itter

Brixentalerstraße 11
6305, Itter
Österreich

Terrassencamping Schlossberg Itter ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Itter, Österreich. Terrassencamping Schlossberg Itter hat wifi, ein camping geschäft, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt.

Auf Terrassencamping Schlossberg Itter ist es möglich mit ein zelt, ein wohnwagen oder ein camper zu campen. Neben Camping ist auch das mieten möglich ein mobiler bungalow. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz, ein sauna, ein tischtennis tabelle, ein volleyballplatz, ein golfplatz und fahrrad mieten.

Terrassencamping Schlossberg Itter bietet Behinderten Gerechte sanitäre Einrichtungen. Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen und wäschetrockner.

Merkmale von Ort

Camping Typ
Farmer camping

Unterkunft
Zelte
Wohnwagen
Camper
Vermietung Hütten
Mobile Unterkünfte
Wohnung

Anlagen
Strom
TV anschluss
Wifi
Kochgelegenheit
Camping Geschäft
Brot an Ort
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Lagerfeuer erlaubt
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Ganzjährig geöffnet
Nudisten
Jugendgruppen
Auto frei
Auto an Ort zugelassen

Unterhaltung
Fahrrad mieten
Spielplatz
Kinder-Animation
Schwimmen Sie in natürlichen Wasser
Sandstrand
FKK-Strand
Freibad
Wasserrutsche
Innen Schwimmbad
Thermalbad
Sauna
Tennisplatz
Tischtennis Tabelle
Volleyballplatz
Minigolf bereich
Golfplatz
Segeln / Surfen
Schiff mieten
Schiff gleitbahn
Pferde-Reiten
Angeln
Skilanglauf

Sanitär
Babywickeleinrichtungen
Waschkabinen
Rollstuhlsanitär
Waschmaschinen
Wäschetrockner


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Piter
Niederländisch
Een collega raadde me aan om deze camping te bezoeken. Vanuit Schlossberg ben je snel aan de noord- en zuidzijde van de WilderKaiser. Er is voldoende te beleven voor zowel volwassenen als kinderen in de nabije omgeving. We brachten iets meer dan een week door op deze camping, waar we op één van de hoger gelegen terrassen verbleven. Het was er rustig met trekkers, bood een mooi uitzicht over de camping en het geluid van de nabijgelegen weg was minder storend. Het sanitair, inclusief de aparte toiletblokken bij de terrassen, was zeer schoon; zelfs bij een volle camping. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en het eten was er lekker! Het enige minpunt (als je het zo kunt noemen) was dat het buitenzwembad niet verwarmd was, dus het was vrij fris. Maar het was heerlijk om erin af te koelen na een warme dag.
1 Jahr vor

Francois Valks
Niederländisch
Getipt door een collega om naar deze camping te gaan. Vanaf Schlossberg zit je zo aan de noord- en zuidkant van de WilderKaiser. Genoeg voor volwassenen en kinderen om in de omgeving te doen. Wij stonden iets meer dan een week op deze camping, waarbij wij op één van de hoger gelegen terrassen stonden. Dit is rustiger met trekkers, geeft een leuk kijkje over de camping en scheelt met het geluid van de weg die langs de camping loopt. Het sanitair, ook de losse toiletgebouwtjes bij de terrassen, zijn om door een ringetje te halen; zelfs bij een volle camping. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en het eten is er goed! Het enige nadeel (als je het zo noemen mag) is dat het buitenbad onverwarmd was, dus erg fris was. Maar heerlijk om je na een warme dag in af te koelen.
1 Jahr vor

Adolf
Niederländisch
Bij aankomst ondervonden we een situatie vergelijkbaar met wat Danielle beschrijft. Ons probleem werd echter snel opgelost toen degenen die onze gereserveerde plek innamen uiteindelijk besloten te vertrekken. De plek (111) was voor een extra dag gereserveerd, een feit dat Andre niet wist. Uiteindelijk kregen we toch onze gereserveerde plek. Het personeel is zeer behulpzaam en denkt in oplossingen! De drukke doorgaande weg zorgt voor wat lawaai. Het restaurant heeft beperkte zitplaatsen, het eten duurt lang en is wat aan de dure kant. De paden en wegen zijn smal, wat het moeilijk maakt voor grotere voertuigen om te manoeuvreren. De plekken zijn ruim genoeg, maar bieden weinig privacy. Het sanitair is uitstekend, er is voldoende ruimte en het is altijd schoon. Dankzij het zwembad en de mooie speeltuin is het een knusse, gezellige en complete camping!
1 Jahr vor

Kerwin
Niederländisch
Wij hadden bij aankomst hetzelfde als wat Danielle schrijft. Echter werd het bij ons snel opgelost doordat mensen die op onze gereserveerde plek stonden uiteindelijk toch naar huis zijn gegaan. De plek (111) was 1 dag bijgeboekt en dit was niet bekend bij Andre. Uiteindelijk ons plekje toch gekregen. Personeel zeer vriendelijk en denkt in oplossingen! Drukke doorgaande weg maakt het wat rumoerig. Restaurant beperkte plekken, eten duurt lang en ietwat aan de prijzige kant. Paden en wegen zijn smal dus grotere combinaties kunnen moeilijk manoeuvreren. De plekken zijn ruim genoeg, wel weinig privacy. Sanitair niks op aan te merken, plek genoeg en altijd even schoon. Door het zwembad en mooie speeltuin een knusse, gezellige en complete camping!
1 Jahr vor

Juust
Niederländisch
We hadden een reservering gemaakt, maar bij aankomst bleek dat de eigenaar deze niet had verwerkt. De vriendelijke campingmedewerkster was hiervan niet op de hoogte. We kregen een plek toegewezen tegenover de vuilstort. Er was amper ruimte voor een tafel, laat staan een extra tent voor onze zoon. Elke keer dat we de deur uitgingen, moesten we oppassen voor passerende auto's... Het enige dat ons tegenhield om direct te vertrekken, was het feit dat alle andere campings in de buurt volgeboekt waren... Dus we bleven noodgedwongen. We hebben wel aangegeven dat we absoluut niet de volledige prijs zouden betalen voor een plek die officieel niet eens als zodanig wordt beschouwd... De receptiemedewerkster begreep onze frustratie en was zeer behulpzaam. We hebben een tafel en tent opgezet bij de afwezige overburen van een vaste plek. We zijn hier al eerder geweest en toen was alles geweldig. Maar dat was met een andere eigenaar. Echt een teleurstelling.
1 Jahr vor

Danielle
Niederländisch
Hadden gereserveerd. Toen we aankwamen bleek dit niet verwerkt te zijn door de eigenaar. De welwillende vrouw van de camping wist namelijk van niks. Plek gekregen tegenover de afvalplaats. Kon nog geen tafel staan laat staan een tentje voor onze zoon. Als je de deur uitstapte moest je hopen dat er geen auto voorbij kwam… T is dat de campings in de omgeving die we belden vol waren anders waren we gelijk vertrokken… Dus noodgedwongen gebleven. Wel gemeld dat we zeker niet de volle mep gaan betalen voor een plek wat officieel nog niet eens een plek is… De vrouw van de receptie begreep onze teleurstelling en was echt behulpzaam. Hebben tafel en tent gezet bij de overburen van een vaste plek die niet aanwezig waren. We zijn hier al een paar keer eerder geweest en toen was het top. Maar dat was met een andere eigenaar. Erg jammer.
1 Jahr vor

Sepp
Niederländisch
Een gezellige kampeerplaats met een aantrekkelijke speelzone. Het zwembad is ideaal voor een snelle verfrissing. Het sanitairgebouw is goed onderhouden. De weg die naast de camping loopt, kan hinderlijk zijn als je er niet aan gewend bent. Wij bevonden ons in gangpad 6, dus we ondervonden er geen hinder van. Hetzelfde geldt voor de trein. Het restaurant is goed, maar bij drukte kan de wachttijd oplopen, dus kom op tijd. De standplaatsen zijn ruim genoeg voor een caravan van 4.5 meter, met voortent en auto konden we ook nog op onze plaats parkeren. Het onderste deel van de camping was echter wel erg vol.
1 Jahr vor

Sander
Niederländisch
Leuke camping met een leuke speeltuin. Zwembad is prima om even in af te koelen. Goed verzorgd toiletgebouw. De weg die langs camping loopt is aanwezig, als je het niet gewend bent ga je eraan storen. Wij stonden in gangpad 6 dus we hadden er geen last van. Hetzelfde verhaal voor de trein. Restaurant is prima, maar als het vol zit moet je heel lang wachten, dus wees op tijd. Plekken zijn ruim voor een caravan van 4.5 meter met voor tent de auto konden we ook nog kwijt op onze plek. Benden gedeelte van de camping stond wel erg vol.
1 Jahr vor

Ingrid
Niederländisch
In het hoogseizoen wordt deze camping echt veel te vol gezet, zelfs in de speeltuin en tegen het toiletgebouw werden caravans of campers gezet. Met een middelmaat caravan zijn de plekken aan de krappe kant. Het was zo druk dat het geregeld in de ochtend voor kwam dat er geen toilet papier was. Ook hebben we mee gemaakt dat de broodjes in de ochtend al vroegtijdig op waren. Het restaurant heeft een standaard menu met vooral veel patat. Ivm personeels gebrek hebben wij 3 uur (eerste avond) moeten wachten op 3 schnitzels met patat. We kregen excuses en schnapps aangeboden. Bovenstaande is erg zonde allemaal, in de basis lijkt het me een prima camping. Ik sla m in het hoofdseizoen over! Dan kunnen ze het niet meer aan.
2 Jahre vor

Jolanda
Niederländisch
Ik reis met alleen een tent en ik had wel wat moeite om de haringen in de grond te krijgen. Redelijk harde grond. Er komen voornamelijk campers en caravans en er zijn best veel vaste standplaatsen. Het sanitair is voortreffelijk, heerlijke douches. Genoeg toiletten, ruimte voor de afwas. Koelelementen kunnen in een gezamenlijke vrieskast. Er is een drooghok voor de was, wasmachines, drogers. Een ruilbieb, een restaurant en een klein winkeltje voor ijs en het afhalen van broodjes. Hier heb ik geen gebruik van gemaakt, dus dit kan ik niet beoordelen. Eén keer per week live Tiroler muziek.Grote speeltuin, klein, verwarmd zwembad. De plaatsen op de camping waren mooi vlak. Naast de camping loopt een rivier en een best drukke weg. De dichtstbijzijnde supermarkt is in Hopfgarten, 5 minuten met de auto. Neem een flink verlengsnoer mee, want de stroom gaat via gezamenlijke kastjes (dus niet persé bij je plek). Vriendelijk personeel!
2 Jahre vor

Judith
Niederländisch
op zich ruime plaatsen en prima sanitair, speeltuin, zwembad en restaurant. Echter wordt de camping in het hoog seizoen overvol gezet. Zelfs de ligweide van het zwembad werd ingenomen. De camping ligt aan een zeer drukke 80 km weg. Ochtendspits vanaf 6 uur, zeer storend. Prijs-kwaliteit camping vinden wij niet in balans. Wij gaan niet meer naar deze camping terug. Geen 5 sterren waard.
3 Jahre vor