Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Dogs
Washing machines
4 / 5 (10 votes )

Surflife Family

1, Rue de Camping
F-33121, Carcans Plage
France

Surflife Family is a campsite in Carcans Plage, France. Surflife Family has a camping shop and a restaurant. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Cooking facilities
Camping shop
Snackbar
Restaurant

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Dick
Dutch
We hebben een geweldige week gehad bij Surflife in Carcans-Plage. Goed georganiseerd, enthousiast en erg behulpzaam begeleidingsteam met aandacht voor de gasten. Ze staan voor je klaar en doen heel erg hun best er voor iedereen een leuke week van te maken. Daarin zijn ze wat ons betreft in geslaagd. We hadden ook erg leuk contact met andere gezinnen. Uiteraard veel surfen, als je dat wilt. Je kunt onbeperkt buiten de lessen om een board pakken. Dat is erg fijn. Onze zoon van 14 jaar vond makkelijk aansluiting met andere kinderen doordat hij bij de lessen in een groep werd geplaatst met andere leeftijdsgenoten. De afsluitende surfles was een soort wedstrijd dat uiteindelijk vooral om het plezier ging. Net als het middagje suppen op het nabij gelegen meer. We hebben erg veel lol met de ouders en kinderen gehad. De tent was ruim goed uitgerust. Zelfs voorzien van tweepersoons bed en koelkast. Eten en drinken was goed verzorgd (optioneel).
2 years ago

L. Van Dessel
Dutch
Een heel mooi concept voor ouders met kinderen die graag iets actief doen op vakantie maar ook willen ontspannen. Surflife zorgt niet alleen voor een fijne surfvakantie maar ook voor lekker eten, mooie slaapplaatsen en opvang/ entertainment voor je kinderen zodat je als ouder ook echt vakantie hebt. Het team heeft dit echt geweldig gedaan. Een dikke pluim voor hen! De camping zelf is basic maar best wel ok. De afstand met het surfboard tot aan het strand iets minder..
2 years ago

Familie Troostwijk
Dutch
Gezellig, sportief, fijn dat er elke dag ontbijt wordt gemaakt met afwisselende en gezonde dingen. Uiteraard heerlijk gesurfd. Leuke activiteiten met en voor de kids. Zo kon je zogeheten beach-broodjes bestellen, zodat je rond 13.00 uur op het strand een halve baguette + drankje kreeg; hoe luxe? De kinderen maakten snel vrienden en waren zowel op het strand als daarna leuk met elkaar aan het spelen. Voor ons gezin echt een mooie mix van natuur, samen, ieder iets voor zich en lekker sportief.
2 years ago

Barbara
Dutch
Ontzettend leuk om met onze kinderen (6 en 8) op surfvakantie te zijn. Ik had al eerder gesurft. De rest van het gezin niet, maar ze waren meteen helemaal enthousiast. Het kamp was leuk opgezet, de surflessen supergoed, het eten was meer dan prima en de meiden die de boel organiseerden waren ook ontzettend leuk! Paar puntjes die minder waren: gehorig op de camping (is logisch, maar zijn we niet gewend, dus was wel wat afzien), verouderd sanitair op de camping, waarbij je dus met je rolletje over de camping moet lopen. De wifi was totaal waardeloos en ook 3g en 4g werken bijna niet op de camping vanwege de afgelegen ligging. Heel irritant. En voor de kids is het zwaar om met de surfboards naar het strand te lopen (ook al was het niet ver). Maar dat hoort er nou eenmaal bij als je gaat surfen. Wij zouden zeker nog een keer gaan!
2 years ago

Martijn
Dutch
We konden echt genieten, omdat alles goed geregeld was. Eten, drinken, oppas, recreatie kinderen, surfboards, fijne tent met bed coolkast en electric! Leuk zitje bij de tent, erg sfeervol opgezet. Ik ga zeker terug!
2 years ago

Marjolein
Dutch
Leuke plek, gezellige mensen. De surflessen waren erg leuk en werden op een leuke relaxte manier professioneel gegeven. De leiding van het kamp was erg aardig. Naast de surflessen ook fijne yoga lessen gevolgd.
2 years ago

Jagruti
Dutch
We vonden het kamp heel leuk ingericht en waren blij met onze tent. Ook fijn dat het sanitair lekker dichtbij onze tent lag. Aan het team heb ik me mateloos geërgerd. Het was al vanaf moment 1 bij het ophalen bij de slagboom geen warm welkom. Onze dochter vond het best, ze had genoeg vriendinnetjes op het kamp maar ik vond het team echt beneden peil qua gastvrijheid. Er kon geen lachje af, alleen tegen elkaar. Van activiteiten en life muziek zoals was beschreven was weinig sprake en het is in mijn ogen echt een gemiste kans om zo'n week echt een bijzondere ervaring te maken voor de gasten. En dan het aller, aller aller belangrijkste van een surfweek, het surfen zelf! Wij hadden gekozen voor 4 lessen omdat we graag echt een stapje vooruit wilde maken in onze skills. Naast de uitgebreide theorie voor elke les die de meeste beginnelingen ver boven hun petje ging, heb ik in deze 4 lessen precies 1 aanwijzing gehad, 1!!!!! Wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar helaas.
2 years ago

Ingrid
Dutch
Surfen was leuk, eten goed geregeld en prima. Tent was voldoende, camping voor mij iets te massaal maar ondanks dat overzichtelijk en gezellig. Dorpje vlakbij met alles wat nodig is (maar niet meer dan dat). Actieve organisatie! Wij hadden verwacht dat er meer oudere pubers zouden zijn, er waren echter veel jonge kinderen (waarvoor opvang geregeld) jammer voor onze oudere jeugd waarvoor de reis ook heel geschikte is.
2 years ago

H.K
Dutch
Wij hadden een tipi met extra eigen tent voor de kinderen geboekt met half pension en surfles. Het comfort van niet hoeven koken of naar een supermarkt te gaan en de mogelijkheid tot een beachbroodje gebracht op strand vonden wij top. Je verblijft op een grote 2* camping pal aan zee op een eigen klein surflfe stuk waardoor met eten en les het zeer gezellig is voor kids en ouders. Maar niets moet. De kleinschaligheid en hang loose mentaliteit vonden wij perfect.
2 years ago

Carmen
Dutch
Als één-oudergezin (moeder met drie jongens 8, 12 en 13 jaar) zijn wij een weekje in het Surflife Familycamp in Carcans geweest. De reis hebben we via touroperator van de ANWB geboekt, maar we hebben gebruik gemaakt van de bus-pendeldienst van Surflife. Iets wat ons alle 4 erg goed is bevallen, we hebben alle 4 prima kunnen relaxen tijdens de busreis. Het Familycamp (een 15-tal tipi-tenten en een centrale eet-/kooktent) is opgeslagen op Camping de l'Ocean in Carcans, je maakt dan ook gebruik van de faciliteiten van die camping. Het is een grote, eenvoudige camping. Het camp wordt gerund door een jonge "crew" en tijdens onze week heerste er een heerlijk relaxte sfeer. De grondbeginselen van het surfen zijn ons bijgebracht door Nederlandse surfinstructeurs. Voor ons was het voor het eerst dat wij op een dergelijke manier (busreis en Nederlands gezelschap) op vakantie gingen, maar het is super goed bevallen. Een echte aanrader. Het enige dat door ons gemist is, is een zwembad.
2 years ago