Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}
This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
4 / 5 (30 votes )

St. Aygulf

270, Avenue Salvarelli
83370, St. Aygulf
France

St. Aygulf is a campsite in St. Aygulf, France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. St. Aygulf has wifi, a camping shop and a restaurant. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Snackbar
Restaurant

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Tennis court

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Wim
Dutch
Uitstekend verzorgde camping met vriendelijk behulpzaam personeel
1 year ago

Camiel
Dutch
Qua ligging en omgeving is er geen betere aan de Cote D'Azur maar dat men nog steeds laat betalen voor het gebruik van wifi die bovendien zeer zwak werkt gaat mijn petje te boven. Aan het prachtige zwembad sloot men plots een zijde met ligbedden af met als reden "einde seizoen". Totaal belachelijk en iedere dag een zoektocht naar een beschikbaar plaatsje aan de overvolle "open" kant terwijl de overkant volledig leeg bleef. Dit is onaanvaardbaar, zeker in deze covid tijden. Daarom geef ik een 7 voor hygiëne.
1 year ago

Slob
Dutch
Was fijn gelijk aan het strand . Wij vonden het alleen wel jammer op camping dat er slecht Engels gesproken werd en de menu kaart alles was in het frans
1 year ago

J. S.
Dutch
Wi-Fi werkt niet maar ook 4G werkt super skecht
1 year ago

Wendy
Dutch
Fijne camping met vriendelijk personeel. Om naar vrouwen toilet te gaan langs mannen toilet is niet fijn. Animatie dus ook de activiteiten alleen in het Frans, Engels zou welkom zijn. Wifi en verbinding zeer slecht.
1 year ago

Daan
Dutch
Zwembad te klein voor zoveel campinggasten. Douche gebouw sluit om 22:00. Geen wc papier (veel muggen in toiletten). Kampeerplaatsen zijn niet overdreven groot
1 year ago

Arjen
Dutch
Nette verzorgde camping op gunstige locatie. Verwacht geen gezelligheid maar maak het zelf Onpersoonlijke receptie, personeel scheurt met golfkarretjes over de camping. Te klein zwembad voor het aantal campinggasten. Frans georiënteerd, was voor ons geen probleem maar het is geen gezellige camping. De ligging is perfect, direct aan het strand maar pak de auto voor het mooie strand, minder massa. Je kunt veel kanten op om op pad te gaan.
1 year ago

Eddy de Boer
Dutch
Slecht vies , en alleen voor de Fransen leuk
1 year ago

Martin
Dutch
Leuke camping goed service goed sanitair allen restaurant mag iets meer op andere mensen als Fransen georiënteerd zijn voor de rest prima voor elkaar
1 year ago

P.V.K.
Dutch
Animatie elke dag veel te luid. Nadat we van plek wisselende was het beter maar je hoort het nog steeds
1 year ago

Mark
Dutch
Geweldige ligging aan de zee, op loopafstand van een aantal barretjes en restaurants. Heerlijk zwembad met leuke glijbanen. Nette sanitairgebouwen.
1 year ago

Fam. Bakker
Dutch
De camping ligt aan zee. Doordat het geleidelijk afloopt is het ideaal om met kinderen te zwemmen. Het zwembad is mooi, wel druk. De glijbanen zijn een leuke aanvulling. Wij stonden in het voorste gedeelte van de camping, fijn dichtbij alle faciliteiten. Het achterste deel van de camping is vrij ‘Frans’. Hier staan grote groepen bij elkaar. ‘s Avonds is er veel te doen; schuimparty op de camping, of de avondmarkt in Fréjus of Saint Raphael. De animatie is Frans georiënteerd, maar onze kinderen wilden toch graag naar het zwembad of naar het strand. De sanitairgebouwen zijn vernieuwd en worden goed schoongemaakt. Wij komen nog eens terug!
1 year ago

P.V.K.
Dutch
Mooie camping op prachtige locatie. Let op waar je staat want er is elke nacht tot laat keiharde animatie
1 year ago

Hendrik
Dutch
Mooie camping vooral de bomen en vele oleanders zijn
1 year ago

A.j.
Dutch
Prima naar ons zin gehad. Fijne camping. Plek was te klein voor onze vouwwagen. Plek van (volgens website 80m was maar 60m) dus dat was jammer.
1 year ago

Daniella
Dutch
Mooie camping, niet altijd gastvrij tegen gasten die niet goed Frans praten. Dan werd je regelmatig genegeerd, ook als er verder bijna geen andere gasten waren.
1 year ago

Theo
Dutch
Het is een ruim opgezette camping. De inrichting van het restaurant straalt geen gezelligheid uit. Er zou voor kinderen meer speelgelegenheid mogen zijn. Verder zeer gastvrij en compleet, ook netjes verzorgd.
1 year ago

Petrus
Dutch
Fijne nette camping, alleen zou er meer gelet moeten worden op loslopende honden en zelfs mensen die hun behoeftes doen in de bossen aan de waterkant
1 year ago

Theo
Dutch
We zijn hier met de camper 4 dagen te gast geweest. Medewerkers zijn gastvrij en behulpzaam. Accommodatie is ruim opgezet, voorzieningen goed bereikbaar en keurig verzorgd. Restaurant zou wat meer 'gezelligheid' qua aankleding mogen hebben.
1 year ago

Meijs
Dutch
Het is een hele fijne camping, schoon ook de toilet/douche gebouwen zijn heel schoon. Het zwembad is werkelijk brandschoon en mooi groot, en recentelijk is er een heel kindergedeelte bij gebouwd. De ligging is ook perfect , je loopt zo naar het strand en ook voor uitstapjes in de omgeving.
2 years ago

JvD
Dutch
Net sanitair en veel grote plaatsen. Helaas geen controle op handhandhaving regels, vaak geluidsoverlast in de nacht door jongeren en ook rondrijdende auto’s en motoren. Nooit bewaking gezien die nachtronde loopt over de camping.
2 years ago

Yvonne
Dutch
Prima camping, alleen geen bewaking snachts. Auto's rijden snachts over de camping en herrie van luidruchtige.
2 years ago

Stephanie M
Dutch
Receptie vriendelijk, we werden netjes naar onze camper plek gebracht. Toen we daar aan kwamen wilde we eigenlijk direct weer omdraaien.. wat een ellende! We werden tussen een vaste kliek Fransen gezet, we stonden bijna in hun caravan/voortent. 0 privacy, niet een kleine afscheiding wat we op andere campings wel hebben. Deze vaste kliek zorgde ervoor dat het een gezellige avond werd die tot 03:00 in de nacht door ging.. ligging is perfect voor strand/eetgelegenheden en winkeltjes. Wij waren hier voor 1 nacht, en we hadden onze wekker gezet zodat we op tijd door konden.. voor ons nooit meer.
2 years ago

P. Helmich
Dutch
Ligging fijn dichtbij zee. Strand bij de camping is niet zo mooi, even over de brug en dan heb je een mooi strand. Zwembad te klein voor de camping, mierenhoop. Als je van luide muziek houdt tot 1 uur in de nacht, dan zit je goed. Prima campingwinkel, bakkerij goed. Sanitair matig. Sommige plekken moeilijk te bereiken met de caravan door grote hoogteverschillen .
2 years ago

Wilhelm
Dutch
Camperplekken waren its klein en niet goed te berijden met de caravan
3 years ago

Dave
Dutch
Top camping met plekken in en uit de zon. Sanitair(blok2) prima in orde! Minpunt zijn het niet aanwezig hebben van toilet brillen.
3 years ago

Dave
Dutch
Op deze camping verbleven in de maanden Aug en Sept. Wij vonden het een camping met grote sta plaatsen, zowel in als uit de zon. Iedere straat zijn eigen afvalhoek en watertappunt. Wij genoten een plek achter het zwembad aan de zijde van de rivier. Het sanitairblok, behorende hierbij was uitermate schoon en in goede staat. Echter de toiletten zijn niet voorzien van een bril. Tevens veel muggen in het toiletblok. Verder is het park zeer schoon en de gebouwen in goede conditie. Zwembad ziet er verzorgd uit. Achterlangs het zwembad loopt een pad welke meteen uitkomt aan de zee met strand. Dit strand is niet heel groot maar erg gezellig. Het doet aan als een kleine baai met 5 strandtenten. Wanneer je naar een groter strand wilt dien je de brug over te lopen. Dit is een wandeling van 5 a 10 min. Over de brug loopt een drukke weg. Dit heeft ons savonds snachts niet gestoord. Op het terrein en net erbuiten meerdere gezellige eetgelegenh.
3 years ago

Robert
Dutch
Jammer recreatie niet in Engels en bij recreatie geen rekening houden met COVID. Dit vraagt om problemen.
3 years ago

Stevens Constant
Dutch
DE internet service is beneden alle peil. zeer slechte connectie en zeer onstabiel voor een zeer hoge prijs. Het sanitair ( Douche ) mogen de afvoer collectors in de cabine gereinigd worden bij elke. reiniging van de cabines. Deze zijn smerig en verhinderen weegstromen van het water suggestie : meer ligstoelen aan zwembad en toezicht op gebruik van zwem slip alsook springen in het water en spelen met een bal. Leg maar uit aan kinderen dat zij geen zwemshort mogen dragen en andere wel. Voor de rest zijn wij uiterst tevreden en komen daarom ook jaarlijks voor 1 of meerdere periodes terug.
3 years ago