Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (10 votes )

Les Lauriers Roses

D7, route de Roquebrune
83370, St. Aygulf
France

Les Lauriers Roses Camping is rustig en heeft mooie staanplaatsen. Het zwembad is goed onderhouden en voor kinderen is er daarnaast genoeg ruimte om te spelen. In het restaurant betaal je niet veel voor een goede maaltijd. De camping is een fijne uitvalsbasis om de Côte d’Azur te ontdekken en ligt op enkele minuten van het dichtstbijzijnde strand.

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Madelon
Dutch
Heerlijke terrascamping met verwarmd zwembad en ligstoelen, beschut gelegen tegen de soms harde wind, die er in het gebied kan waaien. Meedenkende eigenaar, die mij bij late aankomst, op een ( zeldzame) regendag voor een paar dagen een CocoSweet aanbood, zodat ik m'n tent niet in de regen hoefde op te zetten. Dit beviel zo goed dat ik deze praktisch ingerichte CocoSweet nog een weekje extra gehuurd heb. Op de camping authentieke toiletgebouwtjes, die netjes werden schoongehouden. Direct naast de camping een heerlijke bakker en een handige supermarché. Strand is via een natuurpad in een half uur lopen te bereiken of in slechts tien minuutjes fietsen. Eerder ook in de maand juli geweest, dan is de omgeving wat luidruchtiger, maar ja, dat is ook in Scheveningen/ Zandvoort of welk kustgebied dan ook.
10 months ago

Maria
Dutch
Wij vonden camping Les Laurier Roses een mooie terrassencamping. Zwembad prima en vrijwel altijd voldoende ligbedden. Sanitair is verouderd maar schoon. Supermarkt en bakker zeer dichtbij. Strand op ongeveer 3 km afstand. Wij hebben verschillende dagtochten gemaakt in een prachtige omgeving. Wij komen graag terug.
10 months ago

Fred2013
Dutch
Het is erg ons kent ons, sanitair zeer matig, bar personeel vind zich zelf erg leuk is ook nadrukkelijk aanwezig. Vaste ‘ klanten’ hebben privileges, mijn vraag is waar waren deze in tijden van Carona.
11 months ago

Fam Jansen
Dutch
Camping ligt mooi met uitzicht en natuurlijke plekken. Echter het onderhoud van Sanitair en de losgeraakte tegels over heel de camping en ook bij zwembad heeft onderhoud nodig.Zwemwater is erg koud en er is veel lawaai van omgeving en jongeren op de Camping na 23:00 uur wat soms tot 3:00 uur duurt.
11 months ago

Reca
Dutch
Leuke camping helaas erg veel vaste gasten met vaste plekken, alleen jammer dat die in Corona tijd er niet zijn geweest maar volgens de camping eigenaar toch voor gaan met hun vaste plekken bij bespreken voor het jaar er op.Wij zijn de laatste 10 jaar 2 maal 3 weken geweest maar waren schijnbaar toch geen vaste gasten helaas.
11 months ago

Steven van der Heide
Dutch
We vinden dat we geluk hebben gehad, omdat we een kampeerplek bovenin de camping hadden. Want hadden we een plaats beneden op het veld of bij het zwembad gehad, dan was deze review minder positief uitgevallen. De camping heeft eigenlijk alles wat het tot een geweldig vakantieoord kan maken; een ruim zwembad, met gezellige bar/restaurant, prima kwaliteit eten, kleurrijke bebouwing en bovenal gastvrije eigenaar en medewerkers. De rommelige entree met caravanstalling, de eerder vermelde kampeerplekken beneden en het oude sanitair zijn naar ons idee voor sterke verbetering vatbaar. Ondanks dat hebben we een heerlijke tijd gehad op camping Les Lauriers Roses.
11 months ago

Neele Roza, Schijndel
Dutch
Mee met vrienden naar deze heerlijke camping, na 9 jaar terug op onze oude liefde. Nog altijd een heerlijke camping op super locatie, altijd goed publiek, lekker zwembad, mooie staanplaatsen en tegenwoordig een prima supermarkt en een top bakkerij pal ernaast! We hadden een Coco-tent gehuurd, die geweldig goed beviel; prima ingericht, fijn terras, en sanitairgebouw er pal naast. Helaas zagen we ook flink wat verwaarlozing: Lekkende/niet werkende kranen, onfris ruikend/ogend, verouderd sanitair. Rond sanitairgebouw veel afgedankte rotzooi. Onze buitenkraan was overwoekerd door onkruid (insecten). Kapotte centrifuge in smoezelige wasmachineruimte (tegeltje tegen de muur en op de vloer?) En grote misser: geen 'normale receptie' daarvoor moet je naar de bar waar een vage vent met grote waffel je vertelt 'dat André er niet is!' Gooi dat leuke huisje bij de entree weer open en zorg voor bezetting. Monsieur André u laat het versloffen!
1 year ago

Fred
Dutch
Topcamping met super mooie ligging en aardige eigenaar en personeel, lekkere ongedwongen sfeer. Wij huren al jaren een mobile home met bubbelbad, helemaal top! Veel privacy en grote fijne sta-plaatsen. Komen al 30 jaar hier in de omgeving op veel verschillende campings maar deze staat met stip op 1
1 year ago

Ilse
Dutch
Camping ligt heerlijk rustig en besloten. Supermarkt en bakker zitten om de hoek, zwembad is picobello. Alle toeristische plaatsen zijn goed te bereiken vanaf de camping. Wij hadden een stacaravan, ruim, goed onderhouden en alles erop en eraan. Lekkere veranda erbij. Aan de bar kun je genieten van een hapje en een drankje. Heerlijke vakantie en snel weer eens terug.
2 years ago

Henri
Dutch
Terrassencamping. Bij aankomst een prachtige plek toegewezen door de campingbeheerder, maar elke dag de heuvel 10 keer op en neer viel niet mee. Voor de bewoners van een mobile home met eigen voorzieningen geen probleem, wanneer je afhankelijk bent van de algemene voorzieningen “ in het dal” haast niet te doen. Ondanks de fijne herinneringen en het prachtige uitzicht gaan we niet weer.
2 years ago