€28
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 20 March till 05 November
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Electricity
Wifi
Dogs
Sailing/surfing
Washing machines
3.5 / 5 (31 votes )

Panoramacamping Stadtblick

Rauchenbichlerstr. 21
5020, Salzburg
Austria

Panoramacamping Stadtblick is a campsite with 100 pitches in Salzburg, Austria, located in the Salzburg region. Panoramacamping Stadtblick has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sauna, a tennis court, a table tennis table, a golf court, a minigolf area, sailing/surfing and bike rental.

Panoramacamping Stadtblick offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Liesbeth
Dutch
De camping ziet er op de website prachtig uit, maar in werkelijkheid lijkt het meer op een kiezelveld. Het ligt naast de snelweg, dus het verkeersgeluid is constant aanwezig. Bovendien zijn de kampeerplekken erg klein en het personeel is niet bepaald vriendelijk, ze zijn zelfs ronduit onbeschoft. Daar bovenop zijn de prijzen van de camping ook nog eens erg hoog en er is geen mogelijkheid om te betalen met pin. Een slimme manier om geld te verdienen, zou je kunnen zeggen. Het enige positieve punt is het sanitair. Het is wel dichtbij Salzburg.
5 months ago

Jorn
Dutch
De website toont een prachtige camping, maar in werkelijkheid lijkt het meer op een kiezelput. Het ligt naast de snelweg, dus het verkeerslawaai is constant aanwezig. Bovendien zijn de kampeerplekken erg klein en het personeel is onaangenaam, onvriendelijk en chagrijnig. Daarbij is de camping ook nog eens erg prijzig en er is geen mogelijkheid om te pinnen. Een slimme manier om geld te verdienen, zou je zeggen. Het enige positieve punt is het sanitair. Het ligt wel dichtbij Salzburg.
5 months ago

C van den Bosch
Dutch
Mooie camping met op het beneden terras mooi uitzicht op Salzburg. Wij arriveerden met fiets en tent bij deze camping. Vriendelijke ontvangst en kregen direct een leuke plek. Prachtig en zeer schoon sanitair. De camping ligt erg rustig en op fietsafstand van Salzburg. Vanaf de camping kun je nagenoeg autovrij naar de stad fietsen. Het enige nadeel is dat je op de terugweg een kort maar steil klimmetje naar de camping moet maken maar dit moet met een e-bike goed te doen zijn.
3 years ago

K. Kaiser
Dutch
Een vriendelijk ontvangst en ze doen er alles aan dat je een goede plek krijgt. De camping is zeer schoon en netjes. Je kan ‘s morgens verse broodjes kopen en goed en lekker eten voor weinig geld op de camping. De sanitair gebouwen zijn modern en schoon. De plekken zijn niet heel groot, maar wel te doen en je hebt een geweldig uitzicht. De bushalte is op 5 min loopafstand vd camping en daar kan je overal mee naar toe. Op de camping krijg je voldoende informatie en folders over bezienswaardigheden in de buurt en je kan er dagkaarten kopen. Voor een overnachting of een paar dagen zeker een aanrader. Wij hebben hier 5 dagen gestaan. We komen hier zeker terug
3 years ago

Linda
Dutch
In een notendop: super schoon sanitair, goed restaurant, ideale ligging om naar Salzburg te gaan. Op 5 min loopafstand van de bus. Met een kwartier ben je in de stad. De eigenaar vond ik wat nors in tegenstelling tot het andere personeel wat wel super vriendelijk was. De camping staat (in het hoogseizoen misschien alleen?) hutje mutje. Echt te krap gewoon. Luifel kan niet uit. Als tent wordt je in een hoekje gestopt, maar met mazzel heb je met de tent wel een mooi plekje. Er is dus weinig ruimte om te zitten bij je caravan. Denk dat eigenaar het liefst campers had. Die zette hij nl direct naast elkaar neer. Dus ga naar deze camping voor Salzburg en schoon sanitair. Maar ga je langer dan een paar dagen zou ik een camping zoeken met waar je een schappelijke ruimte krijgt voor je caravan!
3 years ago

65+-ers
Dutch
Als je graag dicht bij Salzburg wil zitten, ben je hier aan het goede adres. Daarom loopt de camping elke dag vol en neemt iedereen de piepkleine plekken op de koop toe. Wij zaten met onze caravan in een hoekje nog redelijk, maar verder zit iedereen op elkaars lip en staan de tenten werkelijk hutje aan mutje. Meegemaakt dat iemand 's-avonds nog een plek wilde en werkelijk ergens werd tussengedrukt. En toen bleek dat het dezelfde standaardprijs was, zeer onvriendelijke reactie van eigenaar dat men te laat was, had moeten bellen, wat diverse keren wel gebeurd was maar geen contact, en dan moest men maar een hotel nemen of andere camping zoeken. Het sanitair is prima, maar de kosten voor een plekje veel te hoog. Wij komen hier nooit meer terug.
3 years ago

Erion
English
I did a one month of camping last year and this place was the worst. The rudest people on earth are here. Avoid coming here as you will get robbed. I arrived at about 8 PM and decided to stay at this place. During the night I got robbed and filed a police report. The owner the next day was not concerned at all about what happen during the night and to put the cherry on top he didnt believe us !!! WOW AVOID THIS PLACE! Do not come here!
3 years ago

Fam. Blokhuis
Dutch
Begin augustus 2018. Rustig gelegen camping op 4.5 km fietsafstand van het centrum. Zeer aardige eigenaar met een zeer vriendelijk ontvangst ondanks de topdrukte. Je moet dan ook wel even geduld hebben want de eigenaar probeert met alle mogelijkheden een plaats voor je te zoeken. Met fiets perfect de stad te bereiken. Nette en schone camping. LET OP ER IS GEEN ZWEMBAD!(door een foute review van een gast lijkt het alsof er wel een zwembad is) Maar er is een zeer schoon en net sanitairgebouw aanwezig. Het restaurant is meer dan prima. De plekken zijn niet groot maar wel netjes met water en stroom in de buurt...enkele plekken zijn zelfs klein maar de eigenaar zoekt met alle macht een passende plek voor iedere mogelijke afmeting. Maar je staat op een stadscamping en niet op een Glamourcamping. Achter de camping is nog een lokaal restaurant ( di/vrij open).
3 years ago

Carlo
Dutch
Het is een doortocht camping en zo werd het ook benut. Zoveel mogelijk caravans op een zo klein mogelijke plek. Hutje mutje. Eigenaar aan de receptie zeer onvriendelijk, voor bijna €50,- per nacht mag je wel beter krijgen.
3 years ago

Ronald
Dutch
Sanitair was zeer goed, maar dat was dan ook het enige, ontvangst was ronduit onbeschoft, we hadden vooruit gereserveerd maar kwamen i.p.v. met 1 auto met 2 auto's, waarop het oudere mannetje met bril antwoordde dat je de plek aanwijst dat het geen parkeerplaats maar een camping was, nou ik heb nieuws, het is geen camping maar een parkeerplaats van campers en caravan's met te kleine plaatsen, en als je er iets van zegt krijg je tussen de regels door te horen dat er voor jouw nog 10 anderen op de lijst staan die wel willen komen. Verder gingen we 1 dag eerder weg dan gepland, waarop de oude wijsneus vroeg waarom ik dan geserveerd had, echt je bent een nummer met geld en geen gast op deze "camping". Ik betaalde € 70,- per nacht voor een caravan met 2 auto's en 5 personen, wat ik ronduit duur vindt, ik vind het jammer voor het overige personeel wat wel zijn best doet. Vervoer naar de stad ging prima, vanaf de camping loop je naar de bushalte, binnen 15 minuten ben je in het centrum
3 years ago

BenVrolijk
Dutch
Beetje gehaaste en wat onvriendelijke ontvangst. Prijzen hoog maar dat is misschien bij een stad zo. Eten in het restaurant is lekker maar een tikkie duur.
3 years ago

Jan
Dutch
Matige camping. Terrassencamping, maar dat betekent niet dat je leuk uitzicht hebt. Vanaf de meeste plekken kijk je uit op je voorbuurman. Weinig vriendelijke beheerder. Geen faciliteiten voor kinderen. Kleine plaatsen. We betaalden ruim € 40,- per nacht voor kleine camper en 3 pers. Fietsen naar de stad is goed te doen. 4 km over fietspaden, langs een beekje en daarna langs de rivier. Salzburg is prachtig en sfeervol.
3 years ago

Joke
Dutch
Doel was om Salzburg op de fiets te verkennen en vanaf deze camping (kleine 4 km) is goed te doen. Salzburg is echt een stad om op de fiets te verkennen de fietspaden zijn daar uitstekend. Camping....sanitair uitstekend!, ontvangst uitstekend!. De campingplaatsen zijn echt klein, tis meer gericht op campers. Caravan met luifel/voortent en auto......nee geen ruimte daarvoor. Dus prijstechnisch een dure camping. Zo ook het terras.....cappuccino in de stad 2.90 en op de camping 3 euro zegt genoeg. Voor een bezoek aan Salzburg als een koppel met geen kinderen die niet al te veel eisen heeft is de camping wel okee. Echter in de toekomst zal ik deze camping niet weer bezoeken omdat de plaatsen echt te klein zijn voor het gebruik van caravan, luifel/voortent en een auto..............
3 years ago