Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (7 votes )

Municipal Paron

Rue de la Chapelle Janson
35300, Fougères
France

Municipal Paron is a campsite with 100 pitches in Fougères, France, located in the Brittany region. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Tennis court

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

N.Ruijter
Dutch
Vriendelijk ontvangst , daarna wordt je ruime plek aangewezen en de voorzieningen daarbij . Het sanitair gebouw is nieuw en verwarmd ! Ze zijn gek op hun vloerwissers ( raclette) Alles staat in 8 talen beschreven. Op de plek is stroom en water . Let op met aanrijden : je wordt vanaf het kasteel door nauwe straatjes geleidt naar de camping . Beter is : Neem de ring richting Rennes tot de Carrefour en Mac Donalds . ( voorbereiden met de navigatie)
1 year ago

Nicole RAY
French
Nous avons trouvé que tout était parfait ! Mon mari qui faisait le Paris Brest Paris a pu profiter au mieux des sanitaires. Ce qui m'a gêné le plus c'est que je n'ai pas pu ressortir avec mon véhicule après 22 h pour aller le récupérer au contrôle!
3 years ago

Sophie
Dutch
Mooie municipal aan de rand van Fougères. Ruime plaatsen. Perfect sanitair. Veel doortrekkende gasten. Ook prima voor meerdere dagen.
3 years ago

Frans van de Coevering
Dutch
De camping ligt iets buiten het dorp. Fietsen is moeilijk vawege de hoogte verschillen in het mooi dorp maar de vertrekt voor de camping. Ondanks de middagsluiting ging de poort toch open en konden onze plek zoeken en inrichten. Administratie later.
3 years ago

Gerrit Renes
Dutch
We hebben dit jaar deze camping enkele dagen bezocht ivm een ongeplande tussenstop. Personeel was zeer behulpzaam en klantvriendelijk. met spreekt Frans en Engels bij de receptie. De camping is zeer netjes aangelegd en wordt goed onderhouden. De camping ligt tegen het plaatsje Fougeres aan en ligt aan een rustige uitvalsweg van dit plaatsje. Op 200 meter is een uitgebreid zwembad met een schappelijk tarief (15 euro per gezin) De camping koste ongeveer 25 euro per nacht voor een plaats, tent en 5 personen en dat is ie zeker waard. Er is voor de kinderen en speeltuin en en zijn (betonnen) tafeltennistafels. De receptie is niet de gehele dag bemand, ze zijn gesloten van 12.00 uur tot 17.30 uur. Al met al een zeer aangenaam verblijf ondanks onze eigen problemen.
3 years ago