Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
5 / 5 (5 voti)

Municipal Paron

Rue de la Chapelle Janson
35300, Fougères
Francia

Municipal Paron è un campeggio con 100 tende a Fougères, Francia. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Sophie
Olandese
Mooie municipal aan de rand van Fougères. Ruime plaatsen. Perfect sanitair. Veel doortrekkende gasten. Ook prima voor meerdere dagen.
1 anno ago

Frans van de Coevering
Olandese
De camping ligt iets buiten het dorp. Fietsen is moeilijk vawege de hoogte verschillen in het mooi dorp maar de vertrekt voor de camping. Ondanks de middagsluiting ging de poort toch open en konden onze plek zoeken en inrichten. Administratie later.
1 anno ago

Gerrit Renes
Olandese
We hebben dit jaar deze camping enkele dagen bezocht ivm een ongeplande tussenstop. Personeel was zeer behulpzaam en klantvriendelijk. met spreekt Frans en Engels bij de receptie. De camping is zeer netjes aangelegd en wordt goed onderhouden. De camping ligt tegen het plaatsje Fougeres aan en ligt aan een rustige uitvalsweg van dit plaatsje. Op 200 meter is een uitgebreid zwembad met een schappelijk tarief (15 euro per gezin) De camping koste ongeveer 25 euro per nacht voor een plaats, tent en 5 personen en dat is ie zeker waard. Er is voor de kinderen en speeltuin en en zijn (betonnen) tafeltennistafels. De receptie is niet de gehele dag bemand, ze zijn gesloten van 12.00 uur tot 17.30 uur. Al met al een zeer aangenaam verblijf ondanks onze eigen problemen.
1 anno ago

fam. Roelands
Olandese
Een heerlijk rustige camping met werkelijk prachtige mooie plekken in een parkachtige omgeving. Sanitair prima in orde. Grote cabines met douche en wastafel. De stad Fougeres is lopend te bezoeken en heeft mooee parken en een heel groot kasteel. Prima als doorgangscamping voor een of meerdere nachten.
1 anno ago

leni oskam
Olandese
Wij waren hier in augustus 2007 en we vonden het een schitterende parkachtige camping met mooie grote plaatsen, vlakbij Fougères en we konden op de fiets overal heen. Zeker een aanrader
1 anno ago