Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Dogs
3.5 / 5 (10 votes )

Municipal les Muriers

Rue de Lyon
1090, Montmerle sur Saône
France

Municipal les Muriers is a campsite in Montmerle sur Saône, France. Municipal les Muriers has a camping shop and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Camping shop

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

P.
Dutch
Ideale overnachtingscamping met zwembad. Aardig personeel.
2 years ago

Ardillta
French
Bien placé avec la Saone ! Emplacement spacieux Mais wifi nul - gratuit mais aucun intérêt s'il n'est pas disponible
2 years ago

josamana
Dutch
We hebben hier een nacht overnacht op doorreis naar het zuiden. Er is genoeg plek, naast de camping zit een midgetgolfbaan waar je ook eten kunt bestellen. Sanitair is schoon. Enigste minpuntje: er ontbreekt een dakgoot bij het sanitairgebouw, waardoor je helemaal nat wordt van het water wat van het dak komt.
2 years ago

josamana
Dutch
Op doorreis naar het zuiden, hebben we deze camping voor 1 nacht bezocht. De receptie is open tot 20.00 uur. Er was nog plek genoeg, we mochten zelf een plekje zoeken. Sanitair was niet nieuw, maar het was er wel schoon. Je kunt geen eten bestellen op de camping, daarvoor moet je in het dorp zijn. Er is wel de mogelijkheid om brood te bestellen voor de volgende morgen.
2 years ago

Willem H.(Hennie)
Dutch
De camping op doorreis naar het zuiden voor de eerste bezocht. Goed bereikbaar van de autoroute. Ruime camping waar je zelf je plaats mag uitzoeken. Erg veel vaste stamgasten uit de buurt met erg oud materieel, wat de camping geen vriendelijke uitstraling geeft. Jammer, want op zich is de camping niet echt verkeerd. De vele zeer oude opstallen geen zo'n ongezellige indruk dat we er niet meer terugkeren. Sanitair is gedateerd maar wel schoon. Elektrische installatie is sterk verouderd. Al met al zou een make-over wonderen kunnen doen.
2 years ago

rege
French
mobilhhomme sale plaque de cuisson qui fonctionnait tres mal douche sale;poussiere partout.......eau ou tres chaude ou tres froide pour la douche merci!!!
2 years ago

Charles
Dutch
Een municipal camping van een twijfelachtige kwaliteit. Bij aankomst om 16.30 stond op de deur: gesloten van 12.00 tot 15.00u. Verder geen mededeling. Tot ik een bel zag met “sonner”. Naast de receptie een klein gebouwtje waaruit luide popmuziek klonk. Ik kon bellen wat ik wilde, niemand. Achterom gelopen,op de achterdeurramen geklopt: niemand. Ik wilde weglopen toen plotseling een man mij riep. Ik moest morgen maar terugkomen. Ik kon nog wel, bij Gods gratie, een baguette bestellen. Maar pas om 9.00 u op te halen. Niets genoteerd, maar, zal wel goed komen.Het gras was in 2 tot 3 weken niet gemaaid.Sommige onkruidplantjes stonden 30 cm hoog boven het gras. De camping voor 1/3 bezet met meestal oudere vaste seizoen caravans met (verweerde) voortenten. Sanitair bevindt zich op de eerste verdieping van het sanitairgebouw.(op palen) Als doortrekcamping te doen, maar daar houdt het dan ook mee op. Plaatsen zonder afscheiding.
2 years ago

Krugers
Dutch
Als overnachtingscamping op weg naar het zuiden gebruikt, prima camping daarvoor, altijd plek, vriendelijke beheerder, dicht bij de snelweg, lekker rustig
2 years ago

janineheuvelmans
Dutch
Tijdens onze reis naar het Zuiden stranden wij met autopech per toeval op deze camping. De camping ligt vlak aan de Route du Soleil. Een prachtige ruim opgezette camping met een klein (ijskoud!) zwembad en een prachtig groot speelveld met speeltoestel en pingpongtafel. Het sanitair werd iedere dag met de hoge druk reiniger schoon gemaakt en was erg netjes. De camping ligt aan de rivier de Saone waar je veel vissers ziet en op loopafstand van het dorpje waar een supermarkt en meerdere bakkers zijn. Net buiten de camping ligt een midgetgolfbaan waar je ook lekker kunt eten. Heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel op de camping.
2 years ago

Sonja de Weerd
Dutch
Mooie, ruim opgezette en zeer verzorgde camping, niet ver van Autoroute A6, 45 km ten noorden van Lyon. Het is een camping met veel vaste plaatsen, voornamelijk met gasten uit de regio Lyon. Het sanitair is uitstekend. Er is een klein zwembad. er zijn veel grote bomen, dus een plekje met schaduw is altijd voor handen. Voor mensen met hond is de camping een aanrader. Je kunt zo van de camping langs de Saone lopen (geen verkeer). Het centrum met o.a. bakker en supermarkt (om 08.00 uur open) is nog geen 10 minuten lopen. ook een ogede uitvalsbasis voor bezoek aan de Beaujolais. Reserveren niet nodig.
2 years ago