Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
4 / 5 (12 votes )

Municipal du Mas

Rue du docteur bienfait
63500, Issoire (Puy de Dome)
France

Municipal du Mas is a campsite with 100 pitches in Issoire (Puy de Dome), France. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Connie
Dutch
Prachtige camping. Wij komen hier al meer dan 10 jaar op heen- en terugreis naar Spanje. Vlakbij autoroute en winkelcentrum. Vlakbij aan het meer een restaurant en voorbij het winkelcentrum een wok. Eindelijk na jaren een warme goede douche!! (Was altijd te koud) Ga zo door!! ūüĎć
3 months ago

Cees
Dutch
Prima camping. Gemeentecamping, dus van de ene op de andere dag kun je een andere ambtenaar treffen. Wij troffen het bizonder goed. Prima informatie, prima plek, fijn sanitair en met een diner in de tegenover gelegen auberge, ben je in één keer helemaal in Frankrijk.
10 months ago

Fam.Schouten
Dutch
We dachten een handige overnachtingscamping gevonden te hebben ,dicht langs de snelweg.We gaan er nooit meer naartoe want ons vertrouwen in die camping is weg is weg.We gingen met ons gezin midgetgolfen en betaalden met pin maar hij deed het niet,dus nog een keertje gepint.Hij deed het weer niet.We hebben toen in de caravan geld gehaald en betaald.Blijkt er 2 keer toch van rekening gehaald te zijn ,dus 3 keer betaald.Hebben 2 mailtjes gestuurd plus kopie rekening maar hebben geen mail teruggehad.Ons zien ze daar nooit meer terug
2 years ago

L. Schutte
Dutch
Prima camping voor een doorreis. wij komen hier al 3 jaar. Vlak naast de snelweg, en zeer makkelijk aan te rijden. Verder en een nette schone camping met zeer grote plaatsen.
2 years ago

PaulP
Dutch
Doorreis camping ,niets meer. Een camping wat naast de A75 ligt en aan de andere kant de sportvelden ,beide zijn erg aanwezig. Ook stonden er Voyageurs of wel les Gitans, daar hadden we geen last van en ze waren vriendelijk ,maar ja het is wel een camping ! De plaatsen zijn ruim en voorzien van water en voldoende stroompunten . De camping is door het omgeving's lawaai erg rumoerig. Het blok wat door gaat als winter sanitair is een oud en vies ding. Voor de heren 1 zit toilet en 1 Turks toilet 3 urinoirs . De douche's zijn ook erg oud en het water is lauw warm. Er staan ook wat wasbakken en die zijn voorzien van een plank om je spullen op te zetten. De vrouwen afdeling is gelijk aan de heren erg oud en verre van oke. Verder is er een ruimte waar je kan afwassen en in de zelfde ruime staan 3 grote cement bakken met een soort wasbord om kleren te wassen, erg triest om te zien . We zouden 3 nachten blijven ,maar daar zagen we vanaf. Achteraf bleek dat wij en anderen werden verwezen naar een oud sanitair gedeelte met de mededeling dat de rest dicht was . Schijnbaar hebben ze klachten gehad en hebben ze het sanitaire blok 2 geopend . Moet toegeven dat dit blok ,schoon en redelijk oke is , dus over dit gedeelte geen aanmerkingen. Voor de rest blijft het niet onze camping.
2 years ago

Adri en Jan Willem
Dutch
Camping ligt direct aan de snelweg A75. Enigszins achterhaald sanitair. Mooie plekken. WiFi alleen rond de TV zaal aan het begin van de camping. Prachtig meertje naast de camping waar je kunt wandelen.
2 years ago

ditax14
French
Petit camping au terrain plat à prix particulièrement abordable. Pas de piscine, mais un plan d'eau à proximité. Les sanitaires sont propres. Bon accueil. Les jeux pour enfants sont assez anciens mais amusent toujours autant les petits. en payant en chèque vacances, nous avons eu droit à une remise. Seul bémol : le bruit de l'autoroute à proximité. Il ne faisait pas très beau ni très chaud quand nous y sommes allé et heureusement car l'ombre n'est pas son point fort. Nous y retournerons surement (au moins pour y faire étape voire pour y passer un séjour).
2 years ago

Monique
Dutch
Deze camping is prima als doorreis camping. Direct aan de snelweg gelegen. Vriendelijk ontvangen. Wij vonden het wel een ietwat saaie camping. Camping was vrijwel leeg, terwijl het hoogseizoen was. Als je een plekje op het einde van de camping hebt denk ik dat je best last hebt van de snelweg. Het meer bij de camping is mooi, maar niet bereikbaar vanaf de camping. Het sanitair is zeer verouderd maar wel super schoon. Eerder schrijft iemand dat er winkeltjes en restaurantjes op loopafstand liggen..... dat klopt!! Maar dit is een winkelcentrum. Verwacht hier geen leuk dorpje met gezellige winkeltjes en restaurantjes.
2 years ago

tineke
Dutch
Mooie, rustige camping. Goed bereikbaar. Goed om te overnachten, ook om eventueel wat langer te blijven mocht je van rust houden. Ruime plekken met stroom (vooraf betalen). Speeltuintje, grasveld om te voetballen enzo. 's Morgens (om 8:25) komt te lokale bakker op de camping en kun je vers brood halen. Sanitair prima. Water niet echt warm in sanitair blok 1. Vertrek tussen 7 en 12 uur. Wij waren met 2 volwassenene en 2 kleine kinderen incl stroom 25,24 kwijt voor 1 overnachting. Goede overnachtingscamping en zeker voor herhaling vatbaar!
2 years ago

Jurgen
Dutch
Deze camping heeft grote,ruime en heel verzorgde staanplaatsen voor tent of caravan. Deze ligt niet ver van de autostrade wat maakt dat deze goed dient als doorreiscamping. Sanitair mag wel iets meer aandacht krijgen van het plaatselijke poetspersoneel en is wat aan renovatie toe, althans het blok waar wij gebruik van maakten.
2 years ago

Kimmes
Dutch
Goed bereikbaar vanaf de doorgaande route. Een paar minuten van de péage. Mooie grote plekken, veel bomen. Lekkere grasvelden om een balletje te trappen. Het personeel was onvriendelijk en sprak erg slecht Engels. De toiletten en douches waren viezig en er was vaak geen toiletpapier. Er ligt een leuk zwembad in het dorp (met de auto goed bereikbaar). Wij zijn hier twee nachten gebleven en waren toen volledig lek-gestoken door mini-muggen die je niet hoorde maar wel vreselijk prikten.
2 years ago

Emmy Molhoek
Dutch
Camping Municipal du Mas, in één woord een rustige, vriendelijke en gastvrije camping. Wij hebben er twee weken gestaan(2 aug t/m 16 aug 2012). Mooie ruime plaatsen, je staat niet tentje aan tentje, grote grasvelden voor de kinderen, tafel tennis, jeu de boule plaats. De bakker om 8:30 uur op de camping en voor de boodschappen kun je terecht bij de Carrefour, over de brug aan de andere kant van de tolweg. Een kanoe opstapplaats naast de camping. Heerlijk gegeten in de Auberge tegenover de camping. Voor de liefhebbers Buffalo Grill naast de camping. Camping ligt aan de tolweg bij Issoire, voor sommige misschien een minpunt, maar wij stonden op plek nr 10 en hadden geen last van de tolweg. Mooie omgeving, dorpjes Besse en Chandesse, Blesle, Billom. Met de Panoramique des Dolmes(trein) De Puy de Dome op, met de telecabine de Super Besse op en verder wandelend de Puy de Sancy( 1886mtr). Al met al een prima camping om de Auvergne te verkennen. Emmy Molhoek
2 years ago