Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (11 votes )

Château La Grange Fort

D34
F-63500, Les Pradeaux (Puy de Dome)
France

Op Château La Grange Fort kampeer je rondom een historisch kasteel, het middelpunt van de camping. De Nederlandse eigenaren geven je graag een rondleiding in het kasteel en verzorgen een wijnproeverij. De staanplaatsen zijn ruim en voor kinderen is er een speeltuin, zwembad en kidsclub. Mooie omgeving op 42 km van Clermont-Ferrand.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Rene en Anke
Dutch
Genoten van de rust van het naseizoen. Wat een heerlijke camping. Sanitair niets op aan te merken. Eigenaar vriendelijk! Fantastisch zwembad! Rondleiding door het kasteel de moeite waard. Prachtige omgeving. Fijn gefietst.
1 year ago

Dirk
Dutch
We hadden deze camping geboekt afgaande op de foto's, maar het voldeed niet aan de geschepte verwachtingen. Onze tips:- faciliteer basishygiëne en zorg voor zeeppompjes bij het toilet- investeer in onderhoud: specifiek verlichting in en rond toiletgebouw; elektriciteit (aardlek klapt er bij elke bui uit en personeel weet niet wat te doen), glijbaan van het zwembad, een nieuwe en aantrekkelijke speeltuin en in het algemeen de verpauperde look van het kasteel en terrein.- verkoop ijsjes in het restaurant en niet alleen bij de receptie die 's avonds vroeg gesloten is- maak meer aantrekkelijke plaatsen met lagere heggen en gras ipv gravel- creeer een gezellige ruimte binnen ipv een kale ruimte met speelapparaten- motiveer je personeel- zorg voor meer zit-/ ligplaatsen aan het zwembad. 29 bedjes is echt ondermaats voor het aantal mensen dat je kunt ontvangen. Hierdoor wordt toezicht houden op kinderen, en dus veiligheid, wel lastig.
1 year ago

Eline
Dutch
Kwamen bij deze camping en wisten niet hoeveel dagen we zouden blijven. Meisje van de receptie vroeg hoe lang maximaal dan? Maximaal vier dagen, maar we weten t nog niet, zeiden wij. Dan maak ik een reservering voor vier dagen en kijken jullie hoe lang je blijft, zei ze. Wij wilden bij vertrek pas betalen maar zij wilde de helft van de reserveringssom!Die 68 euro hebben we betaald…..Blijkt de camping helemaal met houtje touwtje aan elkaar te hangen: geen verlichting in het stokoude vieze sanitair. De campingplaatsen zijn sfeerloos met vreselijke hoge heggen. Onvriendelijke eigenaren. Het eten in het restaurantje was wel prima en ook zeker niet duur!Je begrijpt t al: we wilden na een nacht weer weg! Blijkt de campingbaas (Nederlander) voor geen rede vatbaar. Die 68 euro waren we kwijt, want we hadden gereserveerd!We zijn beleefd gebleven en hebben deze plek des onheils stilletjes verlaten!
1 year ago

Piet
Dutch
Kwamen bij deze camping en wisten niet hoeveel dagen we zouden blijven. Meisje van de receptie vroeg hoe lang maximaal dan? Maximaal vier dagen, maar we weten t nog niet, zeiden wij. Dan maak ik een reservering voor vier dagen en kijken jullie hoe lang je blijft, zei ze. Wij wilden bij vertrek pas betalen maar zij wilde de helft van de reserveringssom! Die 68 euro hebben we betaald….. Blijkt de camping helemaal met houtje touwtje aan elkaar te hangen: geen verlichting in het stokoude vieze sanitair. De campingplaatsen zijn sfeerloos met vreselijke hoge heggen. Onvriendelijke eigenaren. Het eten in het restaurantje was wel prima en ook zeker niet duur! Je begrijpt t al: we wilden na een nacht weer weg! Blijkt de campingbaas (Nederlander) voor geen rede vatbaar. Die 68 euro waren we kwijt, want we hadden gereserveerd! We zijn beleefd gebleven en hebben deze plek des onheils stilletjes verlaten!
1 year ago

Dory
Dutch
Heerlijk verblijf, mooi zwembad, fantastisch uitzicht, weldadige rust, mooie omgeving
2 years ago

Diane
Dutch
Deze camping is verrassend leuk in de Auvergne, mooie omgeving, goeie kampeerplekken met schaduw en mooi uitzicht. Broodjes service is erg handig en de dame die het brood verkoopt is heel vriendelijk. Camping heeft echter een zeer slechte schoonmaakploeg. Het sanitair is ronduit vies en viezigheid/vlekken die gemakkelijk te verwijderen zijn (deuren, tegels) worden niet schoongemaakt. Dit lees is ook terug in reviews van jaren geleden en kan makkelijk verholpen worden. Ook is er geen zeep aanwezig in toiletgebouw en is er slechts 1 prullenbak die met de hand geopend moet worden, niet Corona-proof. Veel muggen en bizar veel wespen, kan camping niet veel aan doen, wel irritant. Zwembad is prima en leuk voor kleine kinderen, er is geen toezicht. Pad naar de mooie rivier de Allier zou eens flink gesnoeid moeten worden. Met wat meer liefde en aandacht (ook voor de gasten) van de eigenaren zou deze camping van middelmatig naar top kunnen gaan!
2 years ago

Bart uit Gilze
Dutch
Ivm de corona zocht ik een rustige camping in een rustige streek. Wat was een schot in de roos. Vanaf onze plaats 19 hadden we een prachtig uitzicht over de vallei van de Allierrivier. Het kasteel geeft meteen een vakantiegevoel en de camping + sanitair voelt erg authentiek. Sanitair is prima maar de douche temperatuur schommelt nog al en de verlichting kan beter. De kasteelheer en zijn vrouw(Nederlanders) hebben een klein VVV bij de receptie en geven echt goede tips voor een leuke vakantie. het zwembad is heerlijk en op een fantastiche plaats. het pad naar de rivier is wat moeilijk begaanbaar maar wel de moeite waard. verder zaten er dit jaar veel muggen maar dat mag de pret niet drukken.
2 years ago

Van der Voort
English
A beautiful, peaceful and kid-friendly campsite. We stayed here with our daughters aged 8 and 6 in the summer holidays and it is still one of my favourites. The outdoor pool is simple but refreshing. Our daughter is allergic to chorine so we were very happy to learn that the water is filled with mineral water from the castle grounds. We had a beautiful spot overlooking the valley and river below. There is easy access to the river is via a gravel path from the campsite. We took our inflatable canoe down there a few times and floated down the shallow, slow-moving river or just splashed and played on hot days. The owners were friendly and relaxed, we felt like welcome guests in their castle. This is not a campsite with all the bells and whistles nor is it for the glamping princess. If you want to relax, enjoy nature and peace and quiet then I would highly recommend it.
2 years ago

V/d heuvel
Dutch
We zijn zeer goed geholpen heel vriendelijk personeel leuke eigenaar heel mooie camping we zaten echt op een prachtig plek van de camping mooi uitzicht over de vallei de camping zelf hebben we niet gestaan maar wel in een stacaravan heel schoon bij aankomst groot en ruim de pup en restaurant is heerlijk om daar een hapje te eten niet duur de rondleiding in het Château zelf is echt heel leuk om te doen de eigenaren helpen goed met leuke uitjes te bedenken al met al hebben wij een top vakantie gehad
2 years ago

Wilma
Dutch
Sanitair niet meer van deze tijd. Eigenaresse niet vriendelijk. Buitenbad vies. Binnenbad ijskoud
2 years ago

Lita Janssen
Dutch
Een fantastische plek om je vakantie door te brengen! Alles wat je nodig hebt is hier. Een prachtige kamer, mooi zwembad, vriendelijke mensen en mooi weer!
2 years ago