Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (11 votes )

Municipal de Vauchiron

Chemin de la Plage
F-86600, Lusignan (Vienne)
France

Municipal de Vauchiron is a campsite with 100 pitches in Lusignan (Vienne), France, located in the Poitou-Charentes region. Municipal de Vauchiron has wifi and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Ton
Dutch
Ruime vrije plekken, waarbij je lekker aan een kabbelend beekje kunt staan. Veel groen om je heen. De waterpunten zitten wat verder weg. Schaduwrijk en ook voldoende zon als je wil. Netjes onderhouden. Prima prijs!
1 year ago

M.Vrielink
Dutch
Op weg naar Spanje op deze camping beland. Erg leuke camping met zeer grote plekken. Aardige man bij de receptie. Een aanrader dus
3 years ago

Martin
Dutch
Parkachtige mooi gelegen eenvoudige camping.
3 years ago

Ellen Wagenaar
Dutch
Toen wij op deze camping overnachten viel ons bij aankomst op dat er her en der oude, verlaten caravans/tenten stonden. Verder was de camping op 2 of 3 caravans na leeg. Later die avond kwamen er werklui met vrachtwagens, oude autotjes of op brommers of motors de camping op gereden die dus blijkbaar op deze camping "woonden". Geen last van gehad, maar het voelde een beetje of we op een poolse camping zaten. De volgende ochtend waren deze allemaal al weer vroeg vertrokken. Er was geen eten in de omgeving te krijgen, en er kon ook geen brood worden besteld of gekocht. Sanitair was prima. Nieuw en schoon. Mooie ligging en goed onderhouden. Goede camping voor 1 nacht.
3 years ago

s.krijnen
Dutch
prachtig gelegen camping met vriendelijke beheerder met humor mooi en schoon sanitair gratis wifi bakker op 250m supermarkt op 1,5 km, goed lopend te doen zwemplaats bewaakt in de rivier kajak en kano verhuur midgetgolf
3 years ago

gerard oosten
Dutch
Ik kom al vanaf 1991 met zeer veel genoegen op deze rustige prachtige parkachtige camping. De rivier langs de camping is heerlijk om in te spelen en in te vissen. De drukte tijdens het hoogseizoen is mij wat minder bevallen, maar t/m juni of in het naseizoen is het een paradijs.
3 years ago

Henry
Dutch
Camping Municipal in Lusignan is een prettige camping als begin van je vakantie in Frankrijk. Veel ruimte en rust en een zeer goed en schoon toiletgebouw. Helaas was het zembad nog niet open, maar het was midden april. Je gaat van de autoroute af, dat alleen is al prettig. En het lekkerste brood haal je bij de bakker boven in het dorp. Je schrikt even van de spoorbrug, maar de snelheden zijn zo laag dat dit niet stoort. Een aanrader voor iedereen die even ondergedompeld wil worden in de oorverdovnde stilte van deze heerlijke camping.
3 years ago

Free
Dutch
Voor een tussen-overnachting zijn we neergestreken op deze eenvoudige, groene, parkachtige camping zonder echt afgebakende plaatsen. Vriendelijke beheerder. Gratis wifi bij de receptie. Zeer voordelig tariefniveau. Modern sanitairgebouw. Langs de zijkant van de camping loopt een spoorviaduct, maar daar heb je eigenlijk geen last van omdat er alleen overdag af en toe een trein langs komt.
3 years ago

Jelle
Dutch
Vooral buiten hoogseizoen alle ruimte. Rustig en vlakbij dorp met bakker en kleine supermarkt. Zwemgelegenheid met cafetaria vlakbij camping. Leuk dorpje om even naar toe te wandelen (oude marktplaats).
3 years ago

Ans
Dutch
Eind april op doorreis gestopt op deze camping. Prachtige ligging in een dalletje. De rivier loopt over het terrein. Het is er groen en in april heel rustig. Je kunt zelf een plek zoeken, als het er druk is heb je waarschijnlijk niet veel privacy. Beheerder is erg behulpzaam en het sanitair is nieuw en schoon. In het dorp, op loopafstand, zijn winkels en restaurantjes. Op weg naar Spanje/Portugal een prima plek voor een aantal dagen onthaasten.
3 years ago

paul en mieke soons
Dutch
bezocht juli 2007. Nieuwe sanitair blok modern. zeer rustige 2 * municipal fijn voor rustzoekers maar vooral ruimte zoekers geen afgebakende plaatsen. 8.65 eu.2 volw, met electra. in de buurt zwembad en futuroscoop. Volgend jaar gaik voor de 10 opeenvolgende keer. Groeten Paul en Mieke oons
3 years ago