Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (10 voti)

Municipal de Vauchiron

Chemin de la Plage
F-86600, Lusignan (Vienne)
Francia

Municipal de Vauchiron è un campeggio con 100 tende a Lusignan (Vienne), Francia. Municipal de Vauchiron ha wifi e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

M.Vrielink
Olandese
Op weg naar Spanje op deze camping beland. Erg leuke camping met zeer grote plekken. Aardige man bij de receptie. Een aanrader dus
1 anno ago

Martin
Olandese
Parkachtige mooi gelegen eenvoudige camping.
1 anno ago

Ellen Wagenaar
Olandese
Toen wij op deze camping overnachten viel ons bij aankomst op dat er her en der oude, verlaten caravans/tenten stonden. Verder was de camping op 2 of 3 caravans na leeg. Later die avond kwamen er werklui met vrachtwagens, oude autotjes of op brommers of motors de camping op gereden die dus blijkbaar op deze camping "woonden". Geen last van gehad, maar het voelde een beetje of we op een poolse camping zaten. De volgende ochtend waren deze allemaal al weer vroeg vertrokken. Er was geen eten in de omgeving te krijgen, en er kon ook geen brood worden besteld of gekocht. Sanitair was prima. Nieuw en schoon. Mooie ligging en goed onderhouden. Goede camping voor 1 nacht.
1 anno ago

s.krijnen
Olandese
prachtig gelegen camping met vriendelijke beheerder met humor mooi en schoon sanitair gratis wifi bakker op 250m supermarkt op 1,5 km, goed lopend te doen zwemplaats bewaakt in de rivier kajak en kano verhuur midgetgolf
1 anno ago

gerard oosten
Olandese
Ik kom al vanaf 1991 met zeer veel genoegen op deze rustige prachtige parkachtige camping. De rivier langs de camping is heerlijk om in te spelen en in te vissen. De drukte tijdens het hoogseizoen is mij wat minder bevallen, maar t/m juni of in het naseizoen is het een paradijs.
1 anno ago

Henry
Olandese
Camping Municipal in Lusignan is een prettige camping als begin van je vakantie in Frankrijk. Veel ruimte en rust en een zeer goed en schoon toiletgebouw. Helaas was het zembad nog niet open, maar het was midden april. Je gaat van de autoroute af, dat alleen is al prettig. En het lekkerste brood haal je bij de bakker boven in het dorp. Je schrikt even van de spoorbrug, maar de snelheden zijn zo laag dat dit niet stoort. Een aanrader voor iedereen die even ondergedompeld wil worden in de oorverdovnde stilte van deze heerlijke camping.
1 anno ago

Free
Olandese
Voor een tussen-overnachting zijn we neergestreken op deze eenvoudige, groene, parkachtige camping zonder echt afgebakende plaatsen. Vriendelijke beheerder. Gratis wifi bij de receptie. Zeer voordelig tariefniveau. Modern sanitairgebouw. Langs de zijkant van de camping loopt een spoorviaduct, maar daar heb je eigenlijk geen last van omdat er alleen overdag af en toe een trein langs komt.
1 anno ago

Jelle
Olandese
Vooral buiten hoogseizoen alle ruimte. Rustig en vlakbij dorp met bakker en kleine supermarkt. Zwemgelegenheid met cafetaria vlakbij camping. Leuk dorpje om even naar toe te wandelen (oude marktplaats).
1 anno ago

Ans
Olandese
Eind april op doorreis gestopt op deze camping. Prachtige ligging in een dalletje. De rivier loopt over het terrein. Het is er groen en in april heel rustig. Je kunt zelf een plek zoeken, als het er druk is heb je waarschijnlijk niet veel privacy. Beheerder is erg behulpzaam en het sanitair is nieuw en schoon. In het dorp, op loopafstand, zijn winkels en restaurantjes. Op weg naar Spanje/Portugal een prima plek voor een aantal dagen onthaasten.
1 anno ago

paul en mieke soons
Olandese
bezocht juli 2007. Nieuwe sanitair blok modern. zeer rustige 2 * municipal fijn voor rustzoekers maar vooral ruimte zoekers geen afgebakende plaatsen. 8.65 eu.2 volw, met electra. in de buurt zwembad en futuroscoop. Volgend jaar gaik voor de 10 opeenvolgende keer. Groeten Paul en Mieke oons
1 anno ago