Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Washing machines
4.5 / 5 (8 votes )

Municipal de Fougères

Plage de Fougères
36190, St. Plantaire (Indre)
France

Municipal de Fougères is a campsite in St. Plantaire (Indre), France, located in the Centre-Val de Loire region. Municipal de Fougères has wifi, a camping shop, a snackbar and an indoor pool. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Camping shop
Snackbar
BBQ allowed

Qualifications
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Sophie
Dutch
Voor de zoveelste keer terug op de stadscamping van Fougeres. Vorige keer teleurgesteld vanwege het slechte sanitair. Nu blij verrast door een gerenoveerd sanitairgebouw. Het wordt superschoon gehouden. De receptie wordt nu bezet door een heel vriendelijke gastvrouw. Let wel op, want de camping is gesloten van 12.00 tot 17.00 uur. Maar als de receptioniste aanwezig is, wordt je wel geholpen.
2 years ago

Bob Manon en Djodi
Dutch
Goede ervaring op deze camping, zeer behulpzaam vriendelijk personeel, goed sanitair, klein zwembad met badmeester. Leuk voor watersporters, je kan er een kano of kajak huren. Wij vonden het een goede prijs kwaliteit verhouding. Omdat er geen nederlandse kindjes waren zijn we weer vertrokken, maar anders prima Camping. Omgeving is mooi maar weinig te doen verder, behalve dan watersporten.Goede Restaurants misten we wel! Veel vaste standplaatsen.
2 years ago

Johan van Doorn
Dutch
Terrassencamping aan meer van Eguzon, aan het water vaste plaatsen. Afgebakend zwem gedeelte, stenen bodem (waterschoenen), daarbuiten waterskiërs. Canoen vanaf de camping te huren. Wandel routes in de buurt fietsen is goed te doen. Winkels op 10km in Eguzon. Eetgelegenheden op loop afstand, aan de "boulevard". Mooie omgeving.
2 years ago

sasenco
Dutch
Leuke camping aan een mooi meer. Zwembad en 3 speelveldjes. Sanitair is schoon. 2 restaurantjes aan de "boulevard" in Eguzon is een grotere super markt(10min.)Argenton s creuse is ook wel aardig. verder weinig in de buurt. Voor watersporters super.
2 years ago

Johan
Dutch
Terrassen Camping aan het meer van Eguzon (Chambon) Agezet gebied om in het meer te zwemmen. Ook eigen zwembad. Aan de oever alleen vaste plaatsen. Meer heeft stenen ondergrond. Winkelen op 10 km.
2 years ago

sasenco
Dutch
Zwembad en 3 speelplaatsjes. Er is ook animatie maar in het frans. Sanitair is schoon, geen wc papier. In eguzon is er een supermarkt(10min) aan het strand twee restaurants en op de camping een bakkertje en een slager(ziet er niet echt aantrekkelijk uit) Verder in de omgeving weinig te beleven, al is argenton sur creuse wel aardig(30min.) Met mooi weer en voor watersport is het geweldig.
2 years ago

Jan
Dutch
Leuke camping als je van watersport houd, kom er al 3 jaar enkele dagen op de terug weg van onze vakantie in Spanje. dit jaar gaan we voor het eerst onze vakantie daar houden +- 12 dagen
2 years ago

L. Gossen
Dutch
zeerleuke camping erg schoon. Wij hebben ons altijd erg vermaakt aan het grote stuwmeer. Aan de overkant zijn bootjes te huur enje kan dan een hele dag heerlijk varen en van de rust en het mooie landschap genieten.
2 years ago