Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Lavatrici
4.5 / 5 (8 voti)

Municipal de Fougères

Plage de Fougères
36190, St. Plantaire (Indre)
Francia

Municipal de Fougères è un campeggio a St. Plantaire (Indre), Francia. Municipal de Fougères ha wifi, un negozio campeggio, un snackbar e una piscina al coperto. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
BBQ consentito

Qualifiche
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Sophie
Olandese
Voor de zoveelste keer terug op de stadscamping van Fougeres. Vorige keer teleurgesteld vanwege het slechte sanitair. Nu blij verrast door een gerenoveerd sanitairgebouw. Het wordt superschoon gehouden. De receptie wordt nu bezet door een heel vriendelijke gastvrouw. Let wel op, want de camping is gesloten van 12.00 tot 17.00 uur. Maar als de receptioniste aanwezig is, wordt je wel geholpen.
1 anno ago

Bob Manon en Djodi
Olandese
Goede ervaring op deze camping, zeer behulpzaam vriendelijk personeel, goed sanitair, klein zwembad met badmeester. Leuk voor watersporters, je kan er een kano of kajak huren. Wij vonden het een goede prijs kwaliteit verhouding. Omdat er geen nederlandse kindjes waren zijn we weer vertrokken, maar anders prima Camping. Omgeving is mooi maar weinig te doen verder, behalve dan watersporten.Goede Restaurants misten we wel! Veel vaste standplaatsen.
1 anno ago

Johan van Doorn
Olandese
Terrassencamping aan meer van Eguzon, aan het water vaste plaatsen. Afgebakend zwem gedeelte, stenen bodem (waterschoenen), daarbuiten waterskiërs. Canoen vanaf de camping te huren. Wandel routes in de buurt fietsen is goed te doen. Winkels op 10km in Eguzon. Eetgelegenheden op loop afstand, aan de "boulevard". Mooie omgeving.
1 anno ago

sasenco
Olandese
Leuke camping aan een mooi meer. Zwembad en 3 speelveldjes. Sanitair is schoon. 2 restaurantjes aan de "boulevard" in Eguzon is een grotere super markt(10min.)Argenton s creuse is ook wel aardig. verder weinig in de buurt. Voor watersporters super.
1 anno ago

Johan
Olandese
Terrassen Camping aan het meer van Eguzon (Chambon) Agezet gebied om in het meer te zwemmen. Ook eigen zwembad. Aan de oever alleen vaste plaatsen. Meer heeft stenen ondergrond. Winkelen op 10 km.
1 anno ago

sasenco
Olandese
Zwembad en 3 speelplaatsjes. Er is ook animatie maar in het frans. Sanitair is schoon, geen wc papier. In eguzon is er een supermarkt(10min) aan het strand twee restaurants en op de camping een bakkertje en een slager(ziet er niet echt aantrekkelijk uit) Verder in de omgeving weinig te beleven, al is argenton sur creuse wel aardig(30min.) Met mooi weer en voor watersport is het geweldig.
1 anno ago

Jan
Olandese
Leuke camping als je van watersport houd, kom er al 3 jaar enkele dagen op de terug weg van onze vakantie in Spanje. dit jaar gaan we voor het eerst onze vakantie daar houden +- 12 dagen
1 anno ago

L. Gossen
Olandese
zeerleuke camping erg schoon. Wij hebben ons altijd erg vermaakt aan het grote stuwmeer. Aan de overkant zijn bootjes te huur enje kan dan een hele dag heerlijk varen en van de rust en het mooie landschap genieten.
1 anno ago