Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (8 votes )

Manoir de Senlecques

45 Rue de la Fontaine
F-62126, Pernes les Boulogne
France

Manoir de Senlecques is a campsite with 30 pitches in Pernes les Boulogne , France, located in the Nord-Pas-de-Calais region. Dogs are allowed on this campsite. To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Adriaann van der Waal
Dutch
Het sanitair is in erbarmelijke toestand en wordt schoongemaakt, of niet, door bereidwillige kampeerders. Camping is volledog ongeschikt voor kinderen, niet alleen omdat er helemaal niets voor hen is maar vooral omdat de aansluitpunten voor electriciteit levensgevaarlijk zijn. Draden met volle spanning van 220 volt (dodelijk) hangen open en bloot en op veel punten is geen aardlek. (zie foto). Ook wifi is zeer gebrekkig, dichtbij het gebouw werkt whatsapp (traag), wat verder weg is er niets. Het tarief is niet hoog maar voor dezelfde prijs is overal wel beter te vinden.
1 year ago

mechtilde
Dutch
gevoel van vrijheid is hier aanwezig alles hangt af van je persoonlijke inbreng commercieel center op 5km strand op 10km vooral natuur groen en vogels bepalen hier de sfeer en de paarden natuurlijk ook mooie stek en vriendelijke medecampeerders en uitbaters sober sanitair maar in orde echt een Camping a la ferme zoals het hoort gewoon eens doen !!!!!
3 years ago

Aryaen
Dutch
Vorig jaar ook hier geweest en het is hier nog steeds erg gezellig en wat meer is er zijn duidelijke verbeteringen doorgevoerd. Er is een futuristische grasmaaimachine aangeschaft die wel wat weg heeft van een maanlander. Het gras op het veld wordt nu goed onderhouden en ook de brandnetels langs het veld zijn ook min of meer onder controle. De gevaarlijke put tussen veld 1 en 2 is afgedekt. Er is een trap in de oever van het beekje uitgestoken zodat je nu gemakkelijk bij het water kunt komen. De volière is opgeknapt en is nu leuk ook voor kinderen om te bekijken. En................. er is gratis WIFI op het gehele terrein. Al met al een goede stap voorwaarts.
3 years ago

Aryaen
Dutch
De sfeer op de camping is prima en het strand is op 10 km eenvoudig te bereiken, ook Cap Griz Nez en Cap Blanc Nez zijn een schitterend doel voor een uitstapje. De camping is in de stijl "Franse camping jaren 50". Er is veel achterstallig onderhoud, het terrein is rommelig met overal metershoge brandnetels en hier en daar gevaarlijke plaatsen voor kinderen. Voor kleine kinderen is er niets, geen schommel, zandbak of wat dan ook. De nieuwe eigenaren concentreren zich vooral op het paardenpension en beschouwen klaarblijkelijk de camping als bijzaak en bijverdienste. Het sanitair is rommelig, verouderd en onvoldoende, mede dankzij enkele vaste campingbewoners wordt het wel goed schoongehouden. De prijs is laag maar voor dit niveau toch teveel gevraagd.
3 years ago

Marianne Hoogweg
Dutch
Wij zij geheel per ongeluk op deze camping terecht gekomen. Maar gewoon gebleven. T voldeet precies aan oze behoeften. Back to basic. Rust ruimte en oprechtheid. T strand op nog geen 10 km en het centre commercial binnen bereik van 3 km. Prachtige omgeving om te lopen en uit te rusten van de hectiek van een drukke full time baan. Wij komen hier zeker terug.
3 years ago

AM
Dutch
Wij hebben zowel op de heen- al de terugreis naar Normandie op deze camping gestaan. Het sanitair wordt niet schoongehouden. De eigenaren zijn druk met hun paarden. Wifi was (ondanks het wachtwoord) niet mogelijk. Twee katten (broer en zus) hadden een nestje. De katten krijgen geen eten en moeten zelf hun kostje bij elkaar vangen. Resultaat is dat ze van de kampeerders eten krijgen en steeds op de camping zwerven om toch maar iets van eten binnen te krijgen. De hoeven van de ezels zien er veel en veel te lang uit. Gewoon zielig.
3 years ago

Marc-Jan
Dutch
Camping ligt in een prima dorp. Binnen 20 min ben je op het strand en met 10 min sta je in een grote supermarkt. Staat van het sanitair is minimaal net als de schoonmaak er wordt wel dagelijks met water afgespoten maar meer niet. De afwasplaats is apart met erg lage wasbakken en weinig ruimte. Kleine ruimte. Volgens de site zou er een speeltuin zijn. Die is er niet. Kinderen moeten zich zelf vermaken met eigen speelgoed. De plekken zijn ruim. Stroom is voldoende maar neem wel een lange kabel en een verloop mee. Terrein onderhoud mag ook wel eens de aandacht krijgen. Redelijk hoog gras met aan de rand zeer veel brandnetel perken
3 years ago