Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
Hundar
Tvättmaskiner
3.5 / 5 (8 röster )

Manoir de Senlecques

45 Rue de la Fontaine
F-62126, Pernes les Boulogne
Frankrike

Manoir de Senlecques är en camping med 30 platser i Pernes les Boulogne , Frankrike, som ligger i regionen Nord-Pas-de-Calais. Hundar är tillåtna. För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
TV-anslutning
WiFi
Rullstolsanpassat

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Adriaann van der Waal
Nederländska
Het sanitair is in erbarmelijke toestand en wordt schoongemaakt, of niet, door bereidwillige kampeerders. Camping is volledog ongeschikt voor kinderen, niet alleen omdat er helemaal niets voor hen is maar vooral omdat de aansluitpunten voor electriciteit levensgevaarlijk zijn. Draden met volle spanning van 220 volt (dodelijk) hangen open en bloot en op veel punten is geen aardlek. (zie foto). Ook wifi is zeer gebrekkig, dichtbij het gebouw werkt whatsapp (traag), wat verder weg is er niets. Het tarief is niet hoog maar voor dezelfde prijs is overal wel beter te vinden.
1 år sedan

mechtilde
Nederländska
gevoel van vrijheid is hier aanwezig alles hangt af van je persoonlijke inbreng commercieel center op 5km strand op 10km vooral natuur groen en vogels bepalen hier de sfeer en de paarden natuurlijk ook mooie stek en vriendelijke medecampeerders en uitbaters sober sanitair maar in orde echt een Camping a la ferme zoals het hoort gewoon eens doen !!!!!
3 år sedan

Aryaen
Nederländska
Vorig jaar ook hier geweest en het is hier nog steeds erg gezellig en wat meer is er zijn duidelijke verbeteringen doorgevoerd. Er is een futuristische grasmaaimachine aangeschaft die wel wat weg heeft van een maanlander. Het gras op het veld wordt nu goed onderhouden en ook de brandnetels langs het veld zijn ook min of meer onder controle. De gevaarlijke put tussen veld 1 en 2 is afgedekt. Er is een trap in de oever van het beekje uitgestoken zodat je nu gemakkelijk bij het water kunt komen. De volière is opgeknapt en is nu leuk ook voor kinderen om te bekijken. En................. er is gratis WIFI op het gehele terrein. Al met al een goede stap voorwaarts.
3 år sedan

Aryaen
Nederländska
De sfeer op de camping is prima en het strand is op 10 km eenvoudig te bereiken, ook Cap Griz Nez en Cap Blanc Nez zijn een schitterend doel voor een uitstapje. De camping is in de stijl "Franse camping jaren 50". Er is veel achterstallig onderhoud, het terrein is rommelig met overal metershoge brandnetels en hier en daar gevaarlijke plaatsen voor kinderen. Voor kleine kinderen is er niets, geen schommel, zandbak of wat dan ook. De nieuwe eigenaren concentreren zich vooral op het paardenpension en beschouwen klaarblijkelijk de camping als bijzaak en bijverdienste. Het sanitair is rommelig, verouderd en onvoldoende, mede dankzij enkele vaste campingbewoners wordt het wel goed schoongehouden. De prijs is laag maar voor dit niveau toch teveel gevraagd.
3 år sedan

Marianne Hoogweg
Nederländska
Wij zij geheel per ongeluk op deze camping terecht gekomen. Maar gewoon gebleven. T voldeet precies aan oze behoeften. Back to basic. Rust ruimte en oprechtheid. T strand op nog geen 10 km en het centre commercial binnen bereik van 3 km. Prachtige omgeving om te lopen en uit te rusten van de hectiek van een drukke full time baan. Wij komen hier zeker terug.
3 år sedan

AM
Nederländska
Wij hebben zowel op de heen- al de terugreis naar Normandie op deze camping gestaan. Het sanitair wordt niet schoongehouden. De eigenaren zijn druk met hun paarden. Wifi was (ondanks het wachtwoord) niet mogelijk. Twee katten (broer en zus) hadden een nestje. De katten krijgen geen eten en moeten zelf hun kostje bij elkaar vangen. Resultaat is dat ze van de kampeerders eten krijgen en steeds op de camping zwerven om toch maar iets van eten binnen te krijgen. De hoeven van de ezels zien er veel en veel te lang uit. Gewoon zielig.
3 år sedan

Marc-Jan
Nederländska
Camping ligt in een prima dorp. Binnen 20 min ben je op het strand en met 10 min sta je in een grote supermarkt. Staat van het sanitair is minimaal net als de schoonmaak er wordt wel dagelijks met water afgespoten maar meer niet. De afwasplaats is apart met erg lage wasbakken en weinig ruimte. Kleine ruimte. Volgens de site zou er een speeltuin zijn. Die is er niet. Kinderen moeten zich zelf vermaken met eigen speelgoed. De plekken zijn ruim. Stroom is voldoende maar neem wel een lange kabel en een verloop mee. Terrein onderhoud mag ook wel eens de aandacht krijgen. Redelijk hoog gras met aan de rand zeer veel brandnetel perken
3 år sedan

Carla
Nederländska
Het is echt een camping a la ferme zoals je voeger aantrof. Mooie plekken op drie veldjes. Alles heel makkelijk, je mag zo een plek uitzoeken. Wij hebben er tien heerlijke, rustige dagen in het hoogseizoen doorgebracht. Prachtige omgeving, kust en Hypermarchée op 10 minuten rijden. WIFI werkt. Alleen het sanitair is echt niet meer van deze tijd. Het werkt, maar daar is alles mee gezegd. Hier moeten ze toch echt eens in investeren.
3 år sedan