Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
4 / 5 (20 votes )

Les Moulieres

15, chemin de la Garenne
83250, La-Londe-les-Maures
France

Les Moulieres is a campsite with 100 pitches in La-Londe-les-Maures, France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. Les Moulieres has wifi, a restaurant and lockers. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Kids animation
Tennis court

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Nico
Dutch
Camping op een kilometer van het strand, hoewel wij altijd naar het wat fijnere strand van Argentiere reden, met ruime gratis parkeerplaatsen. Flink wat schaduw en goed restaurant. Zelfs eind juli stond de camping maar half vol, vooral met Fransen, vermoedelijk omdat er geen zwembad is. Overigens wel een fijne buitendouche.
1 year ago

Nico Dellaert
Dutch
Ongeveer 1 km lopen naar Miramar strand, maar binnen 5 minuten met de auto op het betere strand van Argentiere. Ruime plaatsen met schaduw, goed restaurant. Geen zwembad en misschien daarom slechts half vol eind juli. Zeer relaxte sfeer, met vooral oudere franse gasten.
1 year ago

Sylvana
Dutch
Wij kwamen bij toeval op deze camping voor twee weken. Bij aankomst tijd kregen wij een plek aangewezen en voor de rest werd ons niks gezegd. De plekken waren ruim en met veel schaduw. Omdat wij die dag laat aankwamen gingen we ook laat eten. Wat we alleen niet wisten was dat het sanitairgebouw waar we aan het afwassen waren om 10 uur s'avonds dicht ging. Wanneer de oudste kinderen naar Port Miramar wilde gaan in de avond werd er niet door de bewaker verteld dat ze een half uur laten het hek van de camping gingen sluiten en stonden ze buiten.. Uiteindelijk waren ze binnen en bleek dat ze ook niet meer konden douchen omdat het tweede sanitairgebouw ook was afgesloten, en na zo'n lange dag zou je wel graag willen douchen. Ook kwam midden in de nacht de bewaker ons even wakker maken om te vertellen dat het afvoerputje niet goed was neergezet. Voor de prijs wat je betaalde was er ook niet veel te doen op de camping en zijn we snel van deze rare camping vertrokken naar de camping er naast.
3 years ago

Astrid
Dutch
Net terug van 2 weken op deze camping. Eigenaar zocht een rustige plek voor ons omdat we een 2 jarig dochtertje bij ons hadden. Camping is niet mega luxe maar gewoon goed en netjes. Mieren waren goed te bestreiden met spray. Camping Ligt centraal... Stadje le Londe is erg gezellig voor savonds, Strand le lavandou (Jean blanc) op 20 min rijden is prachtig, bormes les mimosas is een fantastische plek in de bergen om eens op een avond te kijken, strand van hyeres is leuk... Kortom veel te doen in de omgeving.
3 years ago

elly
Dutch
Deze camping is een uitzondering in de omgeving. Straalt rust uit. Het is een parkachtige camping met mooie eucalyptus bomen en vruchtbomen (die wel wat framboosachtige besjes laat vallen en dus zowel lekker zijn, maar ook wel wat overlast geven bij in en uitlopen. Geen animatie, maar wel jeu de boule, een tennisbaan en kinderspeeltoestellen en tafeltennis. Vlak bij het strand. Fietsen mee of huren is ideaal, je kunt dan alle strandjes bezoeken in de omgeving. Op de camping een restaurantje waar je lekker kunt eten en waar ze ook speciale avonden organiseren. Sanitair wordt goed bijgehouden. Personeel behulpzaam en vriendelijk. La Londe een plaatsje met gezellige terrasjes en wat winkels. Hyeres een prachtig stadje. Het oude gedeelte is zeker de moeite waard. 10km van de camping. De plaatsen zijn "open" en behoorlijk groot. Zolang het niet heel vol is proberen ze de gasten wat te verdelen, zodat je niet pal op elkaar staat. Veelal fransen, die al langer komen, maar geen stacaravans.
3 years ago

heer Devolder
Dutch
een camping waar je echt tot rust kunt komen en je echt in Frankrijk waant.
3 years ago