Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
3.5 / 5 (10 voti)

Les Moulieres

15, chemin de la Garenne
83250, La-Londe-les-Maures
Francia

Les Moulieres è un campeggio con 100 tende a La-Londe-les-Maures, Francia. Les Moulieres ha wifi e un ristorante. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Sylvana
Olandese
Wij kwamen bij toeval op deze camping voor twee weken. Bij aankomst tijd kregen wij een plek aangewezen en voor de rest werd ons niks gezegd. De plekken waren ruim en met veel schaduw. Omdat wij die dag laat aankwamen gingen we ook laat eten. Wat we alleen niet wisten was dat het sanitairgebouw waar we aan het afwassen waren om 10 uur s'avonds dicht ging. Wanneer de oudste kinderen naar Port Miramar wilde gaan in de avond werd er niet door de bewaker verteld dat ze een half uur laten het hek van de camping gingen sluiten en stonden ze buiten.. Uiteindelijk waren ze binnen en bleek dat ze ook niet meer konden douchen omdat het tweede sanitairgebouw ook was afgesloten, en na zo'n lange dag zou je wel graag willen douchen. Ook kwam midden in de nacht de bewaker ons even wakker maken om te vertellen dat het afvoerputje niet goed was neergezet. Voor de prijs wat je betaalde was er ook niet veel te doen op de camping en zijn we snel van deze rare camping vertrokken naar de camping er naast.
1 anno ago

Astrid
Olandese
Net terug van 2 weken op deze camping. Eigenaar zocht een rustige plek voor ons omdat we een 2 jarig dochtertje bij ons hadden. Camping is niet mega luxe maar gewoon goed en netjes. Mieren waren goed te bestreiden met spray. Camping Ligt centraal... Stadje le Londe is erg gezellig voor savonds, Strand le lavandou (Jean blanc) op 20 min rijden is prachtig, bormes les mimosas is een fantastische plek in de bergen om eens op een avond te kijken, strand van hyeres is leuk... Kortom veel te doen in de omgeving.
1 anno ago

elly
Olandese
Deze camping is een uitzondering in de omgeving. Straalt rust uit. Het is een parkachtige camping met mooie eucalyptus bomen en vruchtbomen (die wel wat framboosachtige besjes laat vallen en dus zowel lekker zijn, maar ook wel wat overlast geven bij in en uitlopen. Geen animatie, maar wel jeu de boule, een tennisbaan en kinderspeeltoestellen en tafeltennis. Vlak bij het strand. Fietsen mee of huren is ideaal, je kunt dan alle strandjes bezoeken in de omgeving. Op de camping een restaurantje waar je lekker kunt eten en waar ze ook speciale avonden organiseren. Sanitair wordt goed bijgehouden. Personeel behulpzaam en vriendelijk. La Londe een plaatsje met gezellige terrasjes en wat winkels. Hyeres een prachtig stadje. Het oude gedeelte is zeker de moeite waard. 10km van de camping. De plaatsen zijn "open" en behoorlijk groot. Zolang het niet heel vol is proberen ze de gasten wat te verdelen, zodat je niet pal op elkaar staat. Veelal fransen, die al langer komen, maar geen stacaravans.
1 anno ago

heer Devolder
Olandese
een camping waar je echt tot rust kunt komen en je echt in Frankrijk waant.
1 anno ago

L.Richard
Olandese
Bij aankomst bleek de camping BOMVOL te zitten. Er bleek echter toh nog één plekje over te zijn. (wat een geluk dachten wij nog). We reden naar de betreffende plaats, en wij zagen dat alles in en op elkaar stond. Elke m² wordt hier zeer effectief benut maar dit komt de campinggasten niet ten gunste. Aangekomen bij de plaats vertelde de campingmedewerker heel trots dat er maar liefst 5 bomen aanwezig waren rondom de plaats. Snel rondkijkend bleek dit niet veel meer voor te stellen dan 5 bezemsteelachtige boompjes waarvan je het aantal bladeren kon tellen. Desondanks accepteerde wij de plek en wij wilden ons gaan installeren, totdat een van ons opmerkte dat er wel erg veel mieren over onze voeten heen kropen. Na het omtrappen van een steen aan de rand van de plaats kwam er een leger mieren te voorschijn. Dit was voor ons de druppel en we melden ons weer af. Bij de receptie was er geen verbazing over deze mierenhoop... Waarom zij ons dan toch deze plek hebben gegeven is ons onduidelijk...
1 anno ago

mariska vannieuwkerke
Olandese
super camping zou er zeker nog naar toe gaan maar mijn man gaat liever naar een huis dus hebben we er eentje gehuurd ook in la londe ik ben een keer of zes naar deze camping gegaan nu al zon 15 jaar geleden dus ik kom terug naar la londe
1 anno ago

j van doesburg
Olandese
Bij toeval gevonden, maar zeker geen spijt van gehad. Rustige camping op een paar km van het strand. Goede sfeer, vriendelijke mensen. Weinig animatie. Geen gebrek aan douches en toiletten. Een camping op volledig tot rust te komen. Geen camping voor jongeren.
1 anno ago

Laurence
Olandese
Na een uur zoeken in de omgeving vond ik deze camping. In tegenstelling tot de andere campings, hier een oase van rust. Camping oogt rustig, ruimtelijk en netjes. Geen moderne sanitair maar schoon. Warm water aanwezig. Op de campingplek waren mieren aanwezig, maar bleven buiten de tent. Vanuit deze camping is het strand makkelijk te bereiken. Tip: ga met de boot vanuit La Londe een dagje naar Ile Porquerolles. Huur daar een fiets. 53 km onverhard pad voor de echte fietsliefhebbers. Je kan van de ene baai naar de andere baai fietsen.
1 anno ago

Nel
Olandese
Fijne camping met goed sanitair. Gaan zeker dit jaar terug.
1 anno ago

Ronny
Olandese
Gezellige camping, prachtige omgeving en vriendelijke uitbaters
1 anno ago