Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
4 / 5 (11 votes )

Les Franquettes

50, rue des Goelands
33590, Grayan-et-l'Hopital
France

Les Franquettes is a campsite in Grayan-et-l'Hopital, France, located in the Aquitaine region. Les Franquettes has wifi, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Stephane
French
Super agréable séjour camping avec une super équipe qui connais leurs travail que se soi de l animation à la restauration ainsi que sur ligne
3 years ago

Dreux catherine
French
Personnes tres accueillantes ambiance convivialle je vous recommande le camping les franquettes ?
3 years ago

RASPIENGEAS
French
Camping calme et familliale, les pizzas des patrons sont excellentes et l'ambiance aux soirées est géniale ! j'y reviendrai sans problème
3 years ago

bichard
French
Camping très convivial. Très bonnes animations. Patrons très sympa. Camping idéal pour les familles (matériels fournis pour bebe). Bonne rigolade.
3 years ago

lea
French
camping pas tres amicale mobil homes en tres mauvaise etat et sales activiter a revoir decus ne reviendras pas
3 years ago

Klaas
Dutch
Geen aanrader deze camping. Sanitair is zeer gedateerd en ronduit vies. Nieuwe beheerder beweerd dat er tweemaal daags wordt schoongemaakt, maar daar heb ik zeer sterk mijn twijfels over. Ik heb nog nooit een schoonmaker/schoonmaakster bij het sanitair zien rondlopen. Camping is daarnaast zeer gefocussed op verhuur van mobile homes waarvoor "gewone" kampeerplekken worden ingeleverd. Een aantal malen per week is er tot zeer laat harde muziek (tot wel 00:30 en soms wel tot 01:00 uur). Als je dan in de richting van de boxen staat wordt je daar niet blij van. De kampeerplek die wij hadden was groot en met voldoende schaduw en zon, alleen jammer dat niet even het gras gemaaid werd voordat wij kwamen. Zwembad is niet groot maar voldeed prima.
3 years ago

DERNONCOURT
French
Ce camping est très propre et calme. Les proprios sont très accueillants, serviables et très sympa.
3 years ago

Janine
Dutch
In juli wáren wij met onze 2 dochters (16,15) op deze camping. Plekken zijn wat wisselend qua grootte, meeste met schaduw. Toiletten zijn echt Frans, geen toiletpapier en geen wc bril. Ook niet brandschoon. Douches zijn prima. Zwembadje is heerlijk om af te koelen. Wifi bij de kantine. Paar keer in de week iets te oen zoals karaoke, dansavond, bingo. Lekker kneuterig! Je kunt patat en pizza's afhalen. Er staan bijna alleen mar Fransen op de camping. S'
3 years ago

Henk
Dutch
Camping Les Franquettes in Grayan-et-l'Hopital is een echte Franse camping. Goed onderhouden toiletgebouw met fijne douches Ligging is verrassend naast een natuurgebied waar een fietspad doorloopt. Mooi uitgangspunt om de omgeving te ontdekken zoals Talais en de wijnstreek met zijn kastelen Vijf kilometer van het mooie zandstrand. Voor iedereen die echt Frans wil genieten een aanrader.
3 years ago

Dirk Zwager
Dutch
Aardige, groene camping in oude boomgaard met grote plaatsen met zowel zon als schaduw op de meeste plekken, in 2007 ook al geweest. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Er is een heerlijk mooi en schoon zwembad, speelveld, volleybalveld, speeltuin, ping pongtafel en jeu-de-boulesbaan. Sanitair is schoon en stonden in juli/augustus geen wachtrijen. Verder kan je brood op de camping halen en een simpele maaltijd en patat. De camping is rustig gesitueerd aan de rand van het dorpje Grayan en het bos. Voor het bezoeken van het strand (5 min met de auto, 15 min met de fiets) en maken van fietstochtjes een ideale uitvalbasis. De eigenaar doet er alles aan om het zijn gasten naar de zin te maken. Voor weinig geld een leuke camping met goede faciliteiten. Boodschappen kunt u in Grayan doen. Een aanrader wanneer u deze streek wilt bezoeken. Wij gaan er zeker nog eens heen.
3 years ago

Jan Willem
Dutch
Dit jaar weer op deze camping geweest. Het volleybalveld plaats heeft gemaakt voor een aantal verhuur mobilhomes en de speeltoestellen zijn allemaal vernieuwd. Een aantal vaste plaatsen zijn verruild voor toeristenplaatsen. De kampeerplaatsen blijven prachtig gelegen de ondergrond is gras en liggen in de zon, schaduw of half/schaduw. De plekken zijn wisselend van grote, de plaatsen aan de rand zijn heel groot. De camping is erg overzichtelijk voor de kinderen (en ouders). De Fransen blijven de overhand houden al merkten wij dit jaar dat er meer Nederlandse en Duitse gezinnen waren. Het blijft een leuke camping voor weinig geld op 15 minuten fietsafstand van het strand (Le Gurp) of met de auto 5 minuten. Dit jaar gaan wij weer op de bonnefooi die kant op.
3 years ago