Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
3.5 / 5 (5 voti)

Les Franquettes

50, rue des Goelands
33590, Grayan-et-l'Hopital
Francia

Les Franquettes è un campeggio a Grayan-et-l'Hopital, Francia. Les Franquettes ha wifi, un snackbar e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Snackbar
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Klaas
Olandese
Geen aanrader deze camping. Sanitair is zeer gedateerd en ronduit vies. Nieuwe beheerder beweerd dat er tweemaal daags wordt schoongemaakt, maar daar heb ik zeer sterk mijn twijfels over. Ik heb nog nooit een schoonmaker/schoonmaakster bij het sanitair zien rondlopen. Camping is daarnaast zeer gefocussed op verhuur van mobile homes waarvoor "gewone" kampeerplekken worden ingeleverd. Een aantal malen per week is er tot zeer laat harde muziek (tot wel 00:30 en soms wel tot 01:00 uur). Als je dan in de richting van de boxen staat wordt je daar niet blij van. De kampeerplek die wij hadden was groot en met voldoende schaduw en zon, alleen jammer dat niet even het gras gemaaid werd voordat wij kwamen. Zwembad is niet groot maar voldeed prima.
1 anno ago

Janine
Olandese
In juli wáren wij met onze 2 dochters (16,15) op deze camping. Plekken zijn wat wisselend qua grootte, meeste met schaduw. Toiletten zijn echt Frans, geen toiletpapier en geen wc bril. Ook niet brandschoon. Douches zijn prima. Zwembadje is heerlijk om af te koelen. Wifi bij de kantine. Paar keer in de week iets te oen zoals karaoke, dansavond, bingo. Lekker kneuterig! Je kunt patat en pizza's afhalen. Er staan bijna alleen mar Fransen op de camping. S'
1 anno ago

Henk
Olandese
Camping Les Franquettes in Grayan-et-l'Hopital is een echte Franse camping. Goed onderhouden toiletgebouw met fijne douches Ligging is verrassend naast een natuurgebied waar een fietspad doorloopt. Mooi uitgangspunt om de omgeving te ontdekken zoals Talais en de wijnstreek met zijn kastelen Vijf kilometer van het mooie zandstrand. Voor iedereen die echt Frans wil genieten een aanrader.
1 anno ago

Dirk Zwager
Olandese
Aardige, groene camping in oude boomgaard met grote plaatsen met zowel zon als schaduw op de meeste plekken, in 2007 ook al geweest. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Er is een heerlijk mooi en schoon zwembad, speelveld, volleybalveld, speeltuin, ping pongtafel en jeu-de-boulesbaan. Sanitair is schoon en stonden in juli/augustus geen wachtrijen. Verder kan je brood op de camping halen en een simpele maaltijd en patat. De camping is rustig gesitueerd aan de rand van het dorpje Grayan en het bos. Voor het bezoeken van het strand (5 min met de auto, 15 min met de fiets) en maken van fietstochtjes een ideale uitvalbasis. De eigenaar doet er alles aan om het zijn gasten naar de zin te maken. Voor weinig geld een leuke camping met goede faciliteiten. Boodschappen kunt u in Grayan doen. Een aanrader wanneer u deze streek wilt bezoeken. Wij gaan er zeker nog eens heen.
1 anno ago

Jan Willem
Olandese
Dit jaar weer op deze camping geweest. Het volleybalveld plaats heeft gemaakt voor een aantal verhuur mobilhomes en de speeltoestellen zijn allemaal vernieuwd. Een aantal vaste plaatsen zijn verruild voor toeristenplaatsen. De kampeerplaatsen blijven prachtig gelegen de ondergrond is gras en liggen in de zon, schaduw of half/schaduw. De plekken zijn wisselend van grote, de plaatsen aan de rand zijn heel groot. De camping is erg overzichtelijk voor de kinderen (en ouders). De Fransen blijven de overhand houden al merkten wij dit jaar dat er meer Nederlandse en Duitse gezinnen waren. Het blijft een leuke camping voor weinig geld op 15 minuten fietsafstand van het strand (Le Gurp) of met de auto 5 minuten. Dit jaar gaan wij weer op de bonnefooi die kant op.
1 anno ago