Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
4 / 5 (13 votes )

Les Castors

Le Village
26170, Pierrelongue
France

Les Castors is a campsite with 30 pitches in Pierrelongue, France, located in the Rhône-Alpes region. Les Castors has wifi, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Marian Dagelet
Dutch
Geweldig camping. Allervriendelijkst ontvangst. Hoe vooral rekening dat de nieuwe eigenaar een hele hoop heeft veranderd in de positieve zin. De oude reviews geven geen goed beeld over hoe de camping er nu uit zit. Wij voelde ons gelijk thuis op deze camping. Heerlijk zwembad en de rivier helaas niet zo veel water maar even goed een lekker plekje om dammen te bouwen als je kinderen bij je hebt. Het restaurant serveert heerlijke maaltijden maar er zijn ook super lekkere afhaal patatjes Dus wat ons betreft een echte aanrader.
1 year ago

Joyce
Dutch
Kleine, leuke camping. Je ziet dat de afgelopen jaren er veel gedaan is om de camping op te knappen. Wat goed is gedaan. Mooi en fijn zwembad en leuk pierebadje. Prima plekken. Restaurant is prima en klein speeltuintje voor de kinderen. Tevens een voetbalveldje, volleybalveld en crossbaantje. Afwasruimte met wasmachine is nieuw en ziet er mooi uit. wc’s zonder brillen, sanitair wordt goed schoongehouden. Er zijn allerlei nationaliteiten, wat wij erg leuk vinden.
3 years ago

Willemien
Dutch
We hebben vier nachten op deze camping gestaan (tent, twee vriendinnen). De camping is een paar jaar geleden voor een groot deel vernieuwd, met een prachtige gezamenlijke ruimte/bar/restaurant. Ook het zwembad is erg fijn, wel beetje smalle loopruimte rondom het zwembad. Het sanitair is nog niet vernieuwd. Dit is niet echt storend, alles functioneert prima en wordt goed schoongehouden. Dagelijkse broodservice (bezorging aan de tent!). In de regio is genoeg te doen, zowel natuur (actief) als cultuur (stadjes). De camping ligt langs een doorgaande weg, maar daar hoorden wij helemaal niets van (plek 17). Geen animatie voor kinderen, wel leuk speeltuintje en overdekte knutselhoek. Echt een aanrader en ik kom graag nog een keer terug.
3 years ago

Frank en Ingrid van Aardennr
Dutch
Camping is in de periode 2019- 2020 gronding aangepakt. Zo is er een apart gedeelte bijgekomen om de (af)was te doen. Toiletten en douches worden zeer regelmatig gereinigd. Niet alle plaatsen hebben evenveel schaduw. Dat is wel een vereiste met temperaturen van 42 graden. Wij hebben daar op de prachtig gelegen camping waar we nu voor de zevende keer zijn geweest een heerlijke tijd gehad. Wat ons opviel is dat zo weinig gezinnen gebruik maken van het naastgelegen ‘riviertje’. Het is daar goed toeven. Een aan te bevelen camping zeker in de corona tijd.
3 years ago

Amanda
Dutch
Fijne, kleine en gemoedelijke camping. Ruime schaduw plekken en super netjes sanitair.(wel wat verouderd) Met kleine kinderen erg fijn en overzichtelijk. Mooi zwembad en mooie omgeving. Erg relaxte en behulpzame eigenaren. Prima plek voor een rustig, No nonsens verblijf.
3 years ago

Jos en Mien Coolen.
Dutch
Wij komen al jaren op deze camping. Nu met nieuwe eigenaren die geweldig hard werken om de camping op te pimpen met een prachtig nieuw terras waar je een prima maaltijd kunt gebruiken voor een aantrekkelijke prijs. Ook weer mogelijk om een wandeling in de bedding van de rivier te maken! Nieuw voetbalveldje voor de kinderen, beach vollybalveld en nieuwe jeu de bullebaan! Jonge erg leuke eigenaren!
3 years ago

le gallo
French
super camping,accueil très agréable et convivial de la part des 2 gérants. Camping très calme et ombragé , bloc sanitaires et douches neufs,en parfait état. Piscine grande et propre,avec une superbe vue.Pas chauffée ,donc parfois elle semble un peu fraiche mais quand il fait 32 degrés comme on a eu quand on y était,on apprécie cette fraicheur!(l'eau était quand même montée jusqu'a 24 degrés). bref,je recommande ce camping comme base pour découvrir cette superbe région.
3 years ago

Frank van Aardenne
Dutch
Prima camping. Eenvoudig van opzet maar dat maakt de camping charmant. Sinds er nieuwe eigenaren zijn mogelijkheden om er een maaltijd te nuttigen sterk verbeterd. Vroeger moest er voor internet betaald worden. Sinds de nieuwe eigenaren de camping runnen, is het internet gratis. Rustig gelegen aan de route van van Mollans naar Buis- les- Baronnies. Camping ligt aan de beek/rivier de Ouveze . Prima camping ook voor bezoekers met een huisdier. Aanrader!!
3 years ago

Hanneke
Dutch
Charmante kleine camping zonder veel toeters en bellen, maar precies goed! Zwembad van goed formaat, kleinschalig terrasje, grote plekken met veel schaduw en een heel mooie omgeving met leuke dorpjes. Camping ligt aan de rivier waar je door kunt wandelen en dammetjes kunt bouwen.
3 years ago

Meinke
Dutch
Les Castors is een prima camping met veel ruime plaatsen. Het zwembad was ok en het sanitair netjes. De camping is om 22 uur stil. Het is een kleine camping met max 50 plaatsen. De camping was begin augustus niet vol. Het riviertje was leuk voor kinderen om in te spelen. belangrijkste nadelen vond ik dat je de weg kunt horen en dat er maar weinig plekken met veel schaduw zijn. Bijna alle plekken hebben daarentegen wel een boom waar je onder kunt zitten bij veel zon. Mooie omgeving. Speeltuintje stelt niets voor.
3 years ago

JOUANNO
French
camping ombragé, calme, familiale. piscine agréable, sanitaires très propre bref très bon camping ou on a envie de revenir! camping bien situé. Coté restauration nous avons pu déguster un très bon poulet rôti! Les gérants sont très agréable!
3 years ago