Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
4 / 5 (10 voti)

Les Castors

Le Village
26170, Pierrelongue
Francia

Les Castors è un campeggio con 30 tende a Pierrelongue, Francia. Les Castors ha wifi, un snackbar e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Snackbar
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Joyce
Olandese
Kleine, leuke camping. Je ziet dat de afgelopen jaren er veel gedaan is om de camping op te knappen. Wat goed is gedaan. Mooi en fijn zwembad en leuk pierebadje. Prima plekken. Restaurant is prima en klein speeltuintje voor de kinderen. Tevens een voetbalveldje, volleybalveld en crossbaantje. Afwasruimte met wasmachine is nieuw en ziet er mooi uit. wc’s zonder brillen, sanitair wordt goed schoongehouden. Er zijn allerlei nationaliteiten, wat wij erg leuk vinden.
1 anno ago

Willemien
Olandese
We hebben vier nachten op deze camping gestaan (tent, twee vriendinnen). De camping is een paar jaar geleden voor een groot deel vernieuwd, met een prachtige gezamenlijke ruimte/bar/restaurant. Ook het zwembad is erg fijn, wel beetje smalle loopruimte rondom het zwembad. Het sanitair is nog niet vernieuwd. Dit is niet echt storend, alles functioneert prima en wordt goed schoongehouden. Dagelijkse broodservice (bezorging aan de tent!). In de regio is genoeg te doen, zowel natuur (actief) als cultuur (stadjes). De camping ligt langs een doorgaande weg, maar daar hoorden wij helemaal niets van (plek 17). Geen animatie voor kinderen, wel leuk speeltuintje en overdekte knutselhoek. Echt een aanrader en ik kom graag nog een keer terug.
1 anno ago

Frank en Ingrid van Aardennr
Olandese
Camping is in de periode 2019- 2020 gronding aangepakt. Zo is er een apart gedeelte bijgekomen om de (af)was te doen. Toiletten en douches worden zeer regelmatig gereinigd. Niet alle plaatsen hebben evenveel schaduw. Dat is wel een vereiste met temperaturen van 42 graden. Wij hebben daar op de prachtig gelegen camping waar we nu voor de zevende keer zijn geweest een heerlijke tijd gehad. Wat ons opviel is dat zo weinig gezinnen gebruik maken van het naastgelegen ‘riviertje’. Het is daar goed toeven. Een aan te bevelen camping zeker in de corona tijd.
1 anno ago

Amanda
Olandese
Fijne, kleine en gemoedelijke camping. Ruime schaduw plekken en super netjes sanitair.(wel wat verouderd) Met kleine kinderen erg fijn en overzichtelijk. Mooi zwembad en mooie omgeving. Erg relaxte en behulpzame eigenaren. Prima plek voor een rustig, No nonsens verblijf.
1 anno ago

Jos en Mien Coolen.
Olandese
Wij komen al jaren op deze camping. Nu met nieuwe eigenaren die geweldig hard werken om de camping op te pimpen met een prachtig nieuw terras waar je een prima maaltijd kunt gebruiken voor een aantrekkelijke prijs. Ook weer mogelijk om een wandeling in de bedding van de rivier te maken! Nieuw voetbalveldje voor de kinderen, beach vollybalveld en nieuwe jeu de bullebaan! Jonge erg leuke eigenaren!
1 anno ago

Frank van Aardenne
Olandese
Prima camping. Eenvoudig van opzet maar dat maakt de camping charmant. Sinds er nieuwe eigenaren zijn mogelijkheden om er een maaltijd te nuttigen sterk verbeterd. Vroeger moest er voor internet betaald worden. Sinds de nieuwe eigenaren de camping runnen, is het internet gratis. Rustig gelegen aan de route van van Mollans naar Buis- les- Baronnies. Camping ligt aan de beek/rivier de Ouveze . Prima camping ook voor bezoekers met een huisdier. Aanrader!!
1 anno ago

Hanneke
Olandese
Charmante kleine camping zonder veel toeters en bellen, maar precies goed! Zwembad van goed formaat, kleinschalig terrasje, grote plekken met veel schaduw en een heel mooie omgeving met leuke dorpjes. Camping ligt aan de rivier waar je door kunt wandelen en dammetjes kunt bouwen.
1 anno ago

Meinke
Olandese
Les Castors is een prima camping met veel ruime plaatsen. Het zwembad was ok en het sanitair netjes. De camping is om 22 uur stil. Het is een kleine camping met max 50 plaatsen. De camping was begin augustus niet vol. Het riviertje was leuk voor kinderen om in te spelen. belangrijkste nadelen vond ik dat je de weg kunt horen en dat er maar weinig plekken met veel schaduw zijn. Bijna alle plekken hebben daarentegen wel een boom waar je onder kunt zitten bij veel zon. Mooie omgeving. Speeltuintje stelt niets voor.
1 anno ago

Leon
Olandese
In potentie is Les Castors een heel mooie camping. De ligging is geweldig (bij een riviertje nabij een prachtig dorp) en de omgeving is sowieso heel fraai. Jammer genoeg zijn de campingbazen niet zo flexibel (zo mocht onze oudste niet in een UV-zwempak in het zwembad en werden de kinderen een keertje afgeblaft toen ze wilden douchen), wat voor ons het campingplezier een beetje teniet deed. Niet dat we onze vakantie er door lieten verpesten, maar je merkt pas hoe vervelend die inflexibiliteit is als je daarna op een camping komt waar alles heel ontspannen is. Kortom, camping is oké, maar iets relaxter omgaan met de gasten zou een stuk fijner zijn.
1 anno ago

Willemijn
Olandese
Wij konden onze draai niet echt vinden op deze camping. Het beste aan deze camping is het riviertje en de prachtige omgeving. Er is weinig speelgelegenheid voor de kinderen. Onze plek was al krap (er zijn wel grotere plekken) en de buren zaten praktisch in onze tent. Na 1 regenbui veranderde de grond waarop we stonden in een modderpoel. Verder was de campingbazin wat nors en erg op de (vele soms onbegrijpelijke) regels. En de prijs was fors in verhouding tot de faciliteiten. Voor ons niet voor herhaling vatbaar. Eerder bij camping Ayguette geweest in Faucon, 10 km verderop, veel gemoedelijker en vriendelijker daar.
1 anno ago