Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (6 votes )

Le Pont d'Espenel


26340, Saillans
France

Le Pont d'Espenel is a campsite with 100 pitches in Saillans, France, located in the Rhône-Alpes region. Le Pont d'Espenel has wifi and a snackbar. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow or an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans
Apartments

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Wils
Dutch
Geweldige camping aan de rivier de Drome. Je kan er direct vanaf het kampeerterrein de rivier in lopen. Gezellig publiek van alle leeftijden. Verouderd sanitair. Elke vrijdag mosselen eten en op woensdag komt de pizzaboer. Verder geen eetgelegenheid op de camping. Een camping zonder luxe, maar daar is de prijs ook naar. Onze kinderen hebben het hier altijd prima naar hun zin. Bijna alle gasten komen jaarlijks terug en kennen elkaar, erg gezellig. Voor ons is het thuiskomen!
2 years ago

Rebecca Beerens
Dutch
Sanitair is oud maar word goed schoongehouden. Dit is echt een familie camping iedereen kent elkaar en er hangt een hele fijne sfeer ik kom hier elk jaar met mijn hele familie en zou nergens anders heen gaan. De drome die om de camping stroomt is op sommige plaatsen 3meter diep naar mijn weten is er geen camping waar hij dieper is.
2 years ago

Guus Willemse
Dutch
Tijdens het hoogseizoen te veel Nederlanders, oplossing: ga buiten het hoogseizoen! De enige camping die ik langs de Drôme ken waar je goed kunt zwemmen omdat het daar diep genoeg is. Iedere dag vers brood en croisants op de camping of anders even naar Saillans om een vers croisantje te halen bij de bakker en die op het terras aan de overkant bij Café des Sports met een grand caffee in de zon te nuttigen: mijn Kockengense vrienden zouden zeggen: 'een 'bruin' leven'!
2 years ago

AvO
Dutch
De camping is mooi en ruim. Sanitair is wel oud en veel franse toiletten wat niet erg fijn is. Je kunt er nog simpel eten bestellen en er is een bar/terras bij. Camping is dus prima! Qua bezoekers komen er heel veel Nederlanders die elkaar allemaal kennen. Voor hen gezellig, maar niet voor ons. Hier kan de eigenaar natuurlijk ook weinig aan doen.
2 years ago

Koopman
Dutch
Prima camping. Rust, prima sfeer, water en een prachtige omgeving.
2 years ago

Reinier
Dutch
De camping ligt op een prima locatie aan de mooie Drôme. Een van de weinige campings met een mooi, toegankelijk strandje. Wel keien, dus waterschoenen mee. De staat van het sanitair is oud en versleten en echt aan vervanging toe. Inderdaad veel NL-ers die soms al vele jaren hier komen. Brengt gezelligheid met zich mee, moet je van houden, maar 's avonds ook rumoer. Overigens wordt je als nieuwkomers zoals wij wel gelijk opgenomen en is er ook een prettige sociale controle. En waarom zijn het toch altijd weer de Nederlandse jongeren (10 -16 jaar) die tot laat op de avond rond blijven rennen en kabaal maken. Soms tot 2-3 uur 's nachts en dat is toch echt niet nodig. We vonden de camping wat dat betreft wat minder voor onze jonge kinderen.
2 years ago