Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
Hundar
Tvättmaskiner
4.5 / 5 (6 röster )

Le Pont d'Espenel


26340, Saillans
Frankrike

Le Pont d'Espenel är en camping med 100 platser i Saillans, Frankrike, som ligger i regionen Rhône-Alpes. Le Pont d'Espenel har wifi och en snacksbar. Hundar är tillåtna. Förutom camping går det även att hyra en mobil bungalow eller en lägenhet . Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi
Mobila bungalows
Lägenheter

Faciliteter
TV-anslutning
WiFi
Snacksbar
Rullstolsanpassat

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga
Bilfri

Rekreation
Lekplats

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Wils
Nederländska
Geweldige camping aan de rivier de Drome. Je kan er direct vanaf het kampeerterrein de rivier in lopen. Gezellig publiek van alle leeftijden. Verouderd sanitair. Elke vrijdag mosselen eten en op woensdag komt de pizzaboer. Verder geen eetgelegenheid op de camping. Een camping zonder luxe, maar daar is de prijs ook naar. Onze kinderen hebben het hier altijd prima naar hun zin. Bijna alle gasten komen jaarlijks terug en kennen elkaar, erg gezellig. Voor ons is het thuiskomen!
3 år sedan

Rebecca Beerens
Nederländska
Sanitair is oud maar word goed schoongehouden. Dit is echt een familie camping iedereen kent elkaar en er hangt een hele fijne sfeer ik kom hier elk jaar met mijn hele familie en zou nergens anders heen gaan. De drome die om de camping stroomt is op sommige plaatsen 3meter diep naar mijn weten is er geen camping waar hij dieper is.
3 år sedan

Guus Willemse
Nederländska
Tijdens het hoogseizoen te veel Nederlanders, oplossing: ga buiten het hoogseizoen! De enige camping die ik langs de Drôme ken waar je goed kunt zwemmen omdat het daar diep genoeg is. Iedere dag vers brood en croisants op de camping of anders even naar Saillans om een vers croisantje te halen bij de bakker en die op het terras aan de overkant bij Café des Sports met een grand caffee in de zon te nuttigen: mijn Kockengense vrienden zouden zeggen: 'een 'bruin' leven'!
3 år sedan

AvO
Nederländska
De camping is mooi en ruim. Sanitair is wel oud en veel franse toiletten wat niet erg fijn is. Je kunt er nog simpel eten bestellen en er is een bar/terras bij. Camping is dus prima! Qua bezoekers komen er heel veel Nederlanders die elkaar allemaal kennen. Voor hen gezellig, maar niet voor ons. Hier kan de eigenaar natuurlijk ook weinig aan doen.
3 år sedan

Koopman
Nederländska
Prima camping. Rust, prima sfeer, water en een prachtige omgeving.
3 år sedan

Reinier
Nederländska
De camping ligt op een prima locatie aan de mooie Drôme. Een van de weinige campings met een mooi, toegankelijk strandje. Wel keien, dus waterschoenen mee. De staat van het sanitair is oud en versleten en echt aan vervanging toe. Inderdaad veel NL-ers die soms al vele jaren hier komen. Brengt gezelligheid met zich mee, moet je van houden, maar 's avonds ook rumoer. Overigens wordt je als nieuwkomers zoals wij wel gelijk opgenomen en is er ook een prettige sociale controle. En waarom zijn het toch altijd weer de Nederlandse jongeren (10 -16 jaar) die tot laat op de avond rond blijven rennen en kabaal maken. Soms tot 2-3 uur 's nachts en dat is toch echt niet nodig. We vonden de camping wat dat betreft wat minder voor onze jonge kinderen.
3 år sedan