Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
2.5 / 5 (10 votes )

Le Grand Paris

10 Chemin des Belles Vues
95690, Nesles-la-Vallée (Val d'Oise)
France

Le Grand Paris is a campsite in Nesles-la-Vallée (Val d'Oise), France, located in the Île-de-France region. Le Grand Paris has wifi, a camping shop, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Camping shop
Snackbar
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Gerardts
Dutch
De caravan was prima. We moesten helaas na 2 nachten besluiten naar huis te gaan omdat ons kindje van 6 maanden ziek was geworden. In overleg met de eigenaren konden we eerder uitchecken en zouden we het overige bedrag terug krijgen. We moesten binnen een half uur zorgen dat de caravan leeg was. Nadat we dit hadden gedaan kregen we te horen dat ze toch niet akkoord gingen met het bedrag terug te betalen. We waren hier erg teleurgesteld over. We hadden ook liever willen blijven maar helaas kon dit niet. Het is erna niet meer gelukt om op een fatsoenlijke manier met elkaar te communiceren. Ze reageren nergens meer op. Ik zou hier nooit meer naar terug willen.
1 year ago

M
Dutch
Mooie groene camping, ruime plaatsen voor de caravan. Daar is niks mis mee. Maar in de huisjes zitten door de weeks luidruchtige werknemers of grote Joodse families die tot diep in de nacht zingen. Het sanitair is een drama. 6 douches, 4 wastafels in hokjes waar je je niet in kunt keren en 5 wc's. Ze zeggen dat het 1x per dag wordt schoongemaakt, maar de sporen, lege flessen en andere rotzooi liggen er vaak 2 dagen. 1e week ging het redelijk,was op een scoutinggroep en doorreizende gasten niet zo druk in het toiletgebouw, maar sinds 20 juli zijn er meer plekken bezet. We staan in de rij en water loopt niet meer weg in de douches. Een waterballet op de grond dus. Geen vloertrekker om de modder vd voorganger weg te trekken. Klagen bij de receptie heeft geen zin. Al 2 dagen gedaan. De bazin zegt dat 21 juli 20 uur alles was schoongemaakt en geloofde niet de de foto's van de natte vloer v 21.30 uur was. In ochtend nog grotere overstroming
2 years ago

Fam. Stern
Dutch
Prima camping, nieuwe stacaravan die stond op een mooi plekje in de schaduw. Klein zwembad maar prima om even af te koelen na een warme dag. Vriendelijk ontvangst bij de receptie, meisje achter de balie was erg enthousiast! Wij zijn vooral naar Parijs geweest met de trein, prima te bereiken via station in Cergy, ongeveer 20 minuten vanaf de camping te bereiken met de auto.
2 years ago

Familie van Avendonk
Dutch
Wij hadden 2 nachten geboekt als overnachtingscamping. Maar we zijn al na 1 nacht vertrokken. Onvriendelijke receptie, vreselijk vies stink sanitair wat dit jaar vernieuwd zou zijn. Personeel van het restaurant wat ervoor buiten aan het roken is. Wij komen nooit meer terug.
2 years ago

G.v.Asseldonk
Dutch
Parkachtige ligging. Mooie, zeer ruime emplacementen. Het erg dure internet, waar de camping overigens geen zeggenschap in heeft, is veel te traag voor de prijs (7€ voor één dag). Dat ondanks de vele access-points. Waarschijnlijk omdat de vele werklieden die de huisjes bezetten, bij thuiskomst filmpjes gaan streamen... De snelheid is net genoeg om een niet te zware site te bezoeken. Verder is het telefoonbereik erg slecht tot onbereikbaar... De ontvangst door de receptionistes is allervriendelijkst. Helaas konden we niet bijboeken omdat tijdens de pinksterdagen de camping in zijn geheel gereserveerd was.... Hadden we dat bij het inschrijven te horen gekregen, waren we uitgeweken naar een nabijgelegen camping. We hoorden het toevallig van een ander stel kampeerders.
2 years ago

E. de Jong
Dutch
Rustig gelegen groene camping op uurtje reizen met auto en trein vanaf Parijs. De camping ziet er verzorgd uit. Helaas nu in het naseizoen vrijwel geen toeristen maar alleen schoolgroepen en veel stacaravans werden bezet met werknemers (bier / roken / veel busjes, alleen maar mannen ). Het vervelendst was dat het blijkbaar was toegestaan dat er ook gerookt werd in de huisjes! Ondanks dat we extra schoongemaakt hebben en alles hebben laten doortochten krijg je de lucht er niet uit. Zonde, de stacaravans zijn nieuw, basic maar prima maar ik denk dat de kwaliteit snel achteruit zal gaan door je te niet te richten op toeristen als publiek. We zijn eerder weggegaan. Bakker op 3 min. in het dorp. Meisje achter de receptie was heel vriendelijk.
2 years ago

Arno van den Braak
Dutch
Prima Camping, Stacaravan was in orde. Servies was niet helemaal schoon (vorige campinggast, let op) Accommodaties wel wat dich op elkaar. Genoeg Privé. Klein zwembad, echter voor onze zoon van 9 jaar prima. Luchtkussen zijn ook leuk. Restaurant was beperkt. Kan veel aan verbeterd worden. Vriendelijk personeel. beperkte kaart, redelijke prijzen. In de omgeving is niet veel te doen. Uitvalsbasis naar Parijs is uitstekend met de trein. Auto is noodzakelijk. In de avond is de camping rustig. Geen animatie. Voor ons prima om 9 nachten te verblijven. Men doet haar best, voor ons, meerdere Yelloh campings bezocht, nog voor verbetering vatbaar. Desondanks een prima verblijf gehad. PIN werkt niet altijd, lastig maar lost men op door later de betaling te doen.
2 years ago

jolanda
Dutch
Kleine camping die voor ons niet biedt wat wij gewend zijn van Yelloh Village. Stacaravan was niet schoon (pleisters in bed, stof) kapot raam en afzuiger, douche water liep de slaapkamer in enz. Daarnaast misten we een gordijn voor het raam. Dame bij de receptie en personeel in het restaurant spreken nagenoeg geen engels. Camping is vol met werklui uit de omgeving wat een heel onveilig gevoel geeft. (jonge gasten, veel alcohol enz) Kinderboerderij bestaat uit eendjes en voor de rest plastic dieren. Stacaravans staan heel dicht op elkaar, dus geen privacy. voor 3 nachten geboekt en na 1 nacht weggegaan.
2 years ago

De rooij
Dutch
Perfect camping voor korr verblijf, binnen 60 minuten in parijs vanaf de camping. Wifi en bereikbaar zijn is zeer slecht. Wel toiletgebouw zeer verouderd, vaak vies. Voor ons nooit meer
2 years ago

.
Dutch
Een aantal punten die wij willen benoemen, waarvan we hadden gehoopt dit al eerder in reviews te hebben gelezen. Want dan hadden we hier niet voor gekozen. - er vliegen constant laagvliegende vliegtuigen over, ook al zeer vroeg in de ochtend. - het grote zwembad is vies, enorm troebel - het stinkt er met grote regelmaat enorm. De lucht lijkt te komen van de boer erachter, maar het was zo erg dat je er echt misselijk van werd. Wat wel in orde was: - De stacaravan was netjes, met veel schaduw in ons geval. - de arbeiders waar over wordt geschreven, hadden wij helemaal geen last van
2 years ago