Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
4.5 / 5 (10 votes )

Le Gessy


26510, Verclause
France

Le Gessy is a campsite in Verclause, France, located in the Rhône-Alpes region. Le Gessy has wifi, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Outdoor pool


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Keith
English
We stayed for 10 days or so here. We. would have stayed longer but we had a booking for the boat to Corsica. A wonderful place for our tent with fantastic views all around. It was extremely hot and the fine swimming pool was welcome. It was very quiet with just a few other guests, The sanitair block was indeed dated and in need of renovation but it was kept clean and showers were warm and powerful. The management were very friendly and helpful and we hope to go back soon!
8 months ago

Trijntje
Dutch
Heerlijke camping in de natuur. Dit jaar drukker dan normaal maar nog steeds rustig. Door de grote plekken geen hinder van de buren of een vol camping gevoel. De camping wordt vooral bezocht door vaste Nederlandse gasten. Het terrein is heuvelachtig en niet alle plekken zijn vlak. Prachtige sterrenhemels en uitzichten. Minpunt in het sanitair. Dat is te gedateerd wat de schoonmaak en hygiëne zichtbaar bemoeilijkt, zeker als de camping volledig bezet is, is het sanitair niet schoon genoeg. Geen goede afscheiding tussen afwasplekken en toiletten. Het sanitair zou beslist vernieuwd en uitgebreid moeten worden ook met het huidige aantal staanplaatsen. Het zwembad van de camping is lekker ter afkoeling, water is namenlijk erg koud. Er is een loketje voor ijsjes en drankjes enkele uren per middag open. Vriendelijke camping uitbaters. Onderaan de camping is een supermarkt, tankstation en restaurant. Ondanks sanitair komen wij terug.
11 months ago

Chris van Wijk
Dutch
Het is een heerlijke camping gelegen in de Drôme, de plaatsen erg ruim en ook heel veel ruimte om je heen! Prachtige uitzichten ook vanuit het zwembad wat ongeveer 50 meter lager ligt. Bij het zwembad kan je in de middag een drankje of een ijsje kopen. De ontvangst op de camping door de beheerders Jennifer en Flo is erg gezellig. Flo spreekt goed Engels voor die mensen die geen geen Frans kunnen spreken! Wij komen hier nu voor de 6e keer en hopen nog heel veel terug te kunnen komen! Heel klein minpuntje op sommige plaatsen moet je wat verder lopen naar het schone maar iets verouderde sanitair. De camping ligt ongeveer 100 m hoger dan de doorgaande weg, in het dorp ligt een Super U supermarkt met een goedkope benzinepomp. Bij de supermarkt is ook een wasmachine. Vanaf de camping zijn er mooie wandelingen te maken.
2 years ago

Sandra
Dutch
Prachtige en grote plaatsen met fantastisch uitzicht. Sanitair is ok. Zwembad is fijn.
2 years ago

Janssens
Dutch
Schitterende gelegen camping. Plekken zijn gigantisch groot. Wij stonden op La Rotonde; een plek met zon en schaduw, waarbij je de andere plekken niet ziet. Deze plek ligt op middendeel camping; de afstand naar het sanitairgebouw is goed te doen. Sta je op het onder of bovendeel dan zijn de afstanden groter. Sanitair is verouderd maar is schoon (mede door net gebruik campinggasten) en alles functioneert (warm water ook bij afwasplekken). Bier, wijn, frisdrank en ijs is bij zwembad te koop. Voor andere boodschappen rijdt je in paar minuten naar beneden. In Verclause zit een Super U. Heerlijk zwembad voor de nodige verkoeling. Wij reden meestal even met de auto er naar toe. Is ook te lopen, maar dan kom je weer bezweet boven. Vriendelijke ontvangst; eigenaar spreekt goed Engels. Gasten is een mix van Nederlanders en Fransen toen wij er waren. Ook gezinnen met jonge kinderen en tieners. Echt een camping voor rustzoekers, wandelaars en natuurliefhebbers. Let op; het eerste weekend van augustus viert Verclause feest met muziek tot 3 uur 's nachts.
2 years ago

Nicole
Dutch
Heerlijk rustige gezellige camping. Wij hadden een fantastisch uitzicht en je hebt gigantische plaatsen bijna zonder zicht op andere tenten.De campinghouders zijn heel vriendelijk en kunnen ook nog engels spreken. De omgeving is prachtig. Een droomvakantie.
2 years ago

Korf
Dutch
Zelden zon camping gezien. We zijn er nu twee keer geweest in 2012 en 2013. Eigenaar is een leuke vent die de huishoudelijke klussen heeft uitbesteed maar aan wie is de vraag. Het zelf bijhouden van het sanitair is dan soms een vereiste. De voormalige beheerders zijn er mee gestopt endaarmee ook wat activiteiten. Verder prachtige, overweldigende natuur en enorme plekken waarbij je een ander echt niet hoeft te zien of tot last kunt zijn.
2 years ago

Wilco Meijer
Dutch
Via kennissen hadden we van deze camping gehoord en volgens hen moesten we dit een keer zien en beleven. Deze terrassencamping is inderdaad een heerlijke onthaast camping op de top van een berg. De plaatsen zijn allemaal erg ruim en uit elkaars gezichtsveld gezet zodat het lijkt of je er alleen staat. In het centrum is een kleine receptie waar je 's-ochtends op bestelling brood kunt halen. Het beheerdersechtpaar is Nederlands wat voor sommige mensen wel wat betreft taal prettig is. Ook het sanitair en gebouw wordt perfect schoongehouden maar is ietwat gedateerd. Voor jonge kinderen zijn er enkele speeltoestellen. Ook is er een heerlijk zwembad op een iets lager gelegen gedeelte op de berg waar je zowel te voet als met de auto naar toe kan gaan. Voor tieners weinig te doen maar wel veel ruimte om bijvoorbeeld pijl- en boog te schieten! Supermarkt in Verclause op 5 minuten. Nyons is op een rijdafstand van ca. een half uur. Camping is een echte aanrader voor een ontspannende vakantie!
2 years ago

Wilco
Dutch
Wij zijn 4 dagen op deze camping geweest en hebben het geweldig naar ons zin gehad. Een fantastisch uitzicht en mooie grote plaatsen met heel veel privacy. Het is een heerlijke camping om helemaal tot rust te komen of voor de ultieme rustzoeker en/of wandelaar. Want er zijn genoeg mooi wandelroutes in de omgeving. De camping ligt op ca. 30 a 45 minuten van andere grote plaatsen in de Vauclause. Er is geen winkel op de camping maar wel kan je brood bestellen bij de receptie. Voor andere boodschappen kan je terecht in de supermarkt van Verclause op ca. 5 minuten rijden. De beheerders spreken Nederlands en er is ook een Nederlands echtpaar die het sanitair perfect schoon houdt. Voor tieners is er niet veel te beleven behoudens een zwembad wat lager op de berg gelegen is. Dat is wel een aardige wandeling. Wij vonden de camping TOP voor een paar dagen dat was ook onze bedoeling. Om daarna verder te trekken naar een camping meer geschikt voor tieners.
2 years ago

Leon
Dutch
Le Gessy is een speciale camping. Op de eerste plaats zijn de kampeerplekken immens. Het kan gebeuren dat je vanaf je plek geen enkele andere tent of caravan ziet. Je hebt het gevoel dat je aan het wildkamperen bent. Kortom: heel veel privacy en ruimte. Het nadeel is dat er maar één sanitairgebouw is op dit gigantische terrein. Vanaf sommige plekken is dat een flink end lopen (en nu maar hopen dat je je plas zo lang kunt ophouden...) Over een flink end lopen gesproken: de camping ligt bovenop een berg en het bijbehorende zwembad ligt een eind lager op die berg. Een aardige tippel vanaf het kampeerterrein, maar gelukkig kun je er als je erg lui bent aangelegd ook per auto heen ;-) De eigenaar en zijn familie zijn bijzonder aardig, hulpvaardig en betrokken. Ze runnen de camping behoorlijk losjes (een receptie is er niet, bel maar als je er bent), en daar moet je tegen kunnen. Wij vonden het wel een verademing. Voorzieningen zijn er nauwelijks (geen broodvoorziening of winkeltje), alleen wat drankjes en ijsjes bij het zwembad), maar gelukkig is er een prima supermarkt op 2 km afstand.
2 years ago