Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (11 votes )

Le fil de l'eau

Route D109G - Zone de Loisirs de Saule Guillaume
21700, Prémeaux/Prissey
France

Le fil de l'eau is a campsite in Prémeaux/Prissey, France, located in the Burgundy region. Le fil de l'eau has a camping shop and a snackbar. Dogs are allowed on this campsite. To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Camping shop
Snackbar
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Jolanda
Dutch
2 nachten gestaan ivm doorreis. We huurden een tent en die was prima. Op de camping is verder niets behalve dat je kan kijken bij het meer waar ze waterskiën en wakeboarden. Leuk om te zien, ook zit er een restaurant. Ideale camping om max 2 nachten te staan.
1 year ago

Siebe & Isabella
Dutch
Op doorreis hebben wij op deze camping overnacht. De locatie is redelijk dicht bij de snelweg en is daarom perfect voor een tussenstop. Het laatste stukje over B-weggetjes was wel even zoeken. De camping is netjes. Je ziet duidelijk dat er nieuwe eigenaren zijn en dat zij de oude camping in fases opknappen. Wat aangepakt is ziet er netjes uit. Er is een vrij nieuw toiletgebouw neergezet, deze wordt goed schoongehouden. Het is wel jammer dat er geen toiletpapier in de toiletten aanwezig is. Naast de camping ligt een meertje waar je kunt waterskiën en waar je een hapje en drankje kunt nuttigen. Er lopen daar veel twintigers rond, waarbij een gemoedelijke en vriendelijke sfeer hangt. Het is wel erg jammer dat je niet in het meertje kunt zwemmen. Er waren veel mensen op de camping aanwezig die op doorreis waren. Wij sliepen in een tent en hoorde 's nachts wel het geluid van de snelweg. Samengevat redelijk mooie camping met groeipotentieel.
2 years ago

Ingrid
Dutch
Heerlijke rustige camping met ongeveer 30 plekken. Nieuw sanitair dus als gasten het netjes achterlaten ziet het er schoon en fris uit. Super gezellig restaurantje met uitzicht op een grote plas waar ze waterskiën, echt leuk om naar te kijken. Wij waren hier voor 1 nacht maar meerdere zou ook zeker leuk zijn.
2 years ago

Marente Laman
Dutch
Rustige doorreiscamping. Vlakbij de snelweg, maar die hoor je nauwelijks. De grote waterplas is alleen voor waterskieën. Je kunt er niet zwemmen. Dat vonden wij wat misleidend. Camping is deels open. Een deel is afgezet, wordt niet meer onderhouden. Sanitair was goed. Uit eten kan bij de waterplas is een paviljoen. Vers brood wordt op je plek bezorgd door de eigenaar. Leuk!
3 years ago

Leontien
Dutch
Het is een fijne camping voor 1 nachtje of een paar dagen. Ligt centraal voor zowel Dijon en Beaune. Hele sympathieke eigenaresse. Wat wel jammer is is dat er voor kinderen echt niets te doen is, er is 1 tafeltennistafel. Een zwembad zou zeker een meerwaarde zijn! Sanitair prima! Voor wat er is op de camping wel aan de prijs.
3 years ago

Andy van Duinen
Dutch
Camping ligt dicht bij de waterskibaan en dat moet je eens proberen ;-). Gewoon zwemmen kan helaas niet. Sanitair is prima..fijne douches.
3 years ago

Alderliesten
Dutch
Ik sluit me aan bij bovenstaande complimenten. Fijne camping in opbouw. Zowel voor overnachten als voor meerdaags verblijf geschikt. Prachtige omgeving om te fietsen of een tocht per auto te maken. Slaperige dorpjes zonder massa toerisme. Het brood wordt op je campingplek bezorgd en smaakt zeer goed. Het watersporgedeelte verstoord de rust op de camping helemaal niet. Je kunt de gezelligheid opzoeken, het is een gezellig terras, maar de camping plek zelf is een oase van rust.
3 years ago

Syl
Dutch
Kortbij de snelweg. Super plek. Weinig last van lawaai snelweg. Super vriendelijke uitbaatster.modern proper sanitair.
3 years ago

Desiree
Dutch
Mooie camping, geschikt als overnachtingscamping. Maar eigenlijk te leuk om maar 1 nacht te blijven.Gelegen aan een water. Mooie waterski-mogelijkheden behorende bij deze camping, tegen een vergoeding. Leuk restaurant met mooie ligging, gezellig ingericht, hanteren een simpel menukaart. Gaan we zeker vaker naar toe!
3 years ago

Vincent van Doorne
Dutch
Super camping voor onderweg. Keurig verzorgd allemaal, nieuw en schoon sanitair. Leuke beachclub bij het watersportcentrum (hier heb je absoluut geen last van) waar je lekker kunt eten en een drankje doen. Dichtbij een stadje met alle voorzieningen zoals een supermarkt.
3 years ago

rich
Dutch
Ontvangst op deze camping is echt keurig en zeer vriendelijk. De plaatsen zijn zeer groot en het sanitair is ook erg schoon en netjes. Ideaal als overnachtings camping naar het zuiden, en als je graag tussen de wijnvelden zit. Er zit ook een watersport meertje bij en een restaurant.
3 years ago