Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (8 voti)

Le fil de l'eau

Route D109G - Zone de Loisirs de Saule Guillaume
21700, Prémeaux/Prissey
Francia

Le fil de l'eau è un campeggio a Prémeaux/Prissey, Francia. Le fil de l'eau ha un negozio campeggio e un snackbar. Sono consentiti cani. Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Negozio campeggio
Snackbar
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Ingrid
Olandese
Heerlijke rustige camping met ongeveer 30 plekken. Nieuw sanitair dus als gasten het netjes achterlaten ziet het er schoon en fris uit. Super gezellig restaurantje met uitzicht op een grote plas waar ze waterskiën, echt leuk om naar te kijken. Wij waren hier voor 1 nacht maar meerdere zou ook zeker leuk zijn.
3 mesi ago

Marente Laman
Olandese
Rustige doorreiscamping. Vlakbij de snelweg, maar die hoor je nauwelijks. De grote waterplas is alleen voor waterskieën. Je kunt er niet zwemmen. Dat vonden wij wat misleidend. Camping is deels open. Een deel is afgezet, wordt niet meer onderhouden. Sanitair was goed. Uit eten kan bij de waterplas is een paviljoen. Vers brood wordt op je plek bezorgd door de eigenaar. Leuk!
1 anno ago

Leontien
Olandese
Het is een fijne camping voor 1 nachtje of een paar dagen. Ligt centraal voor zowel Dijon en Beaune. Hele sympathieke eigenaresse. Wat wel jammer is is dat er voor kinderen echt niets te doen is, er is 1 tafeltennistafel. Een zwembad zou zeker een meerwaarde zijn! Sanitair prima! Voor wat er is op de camping wel aan de prijs.
1 anno ago

Andy van Duinen
Olandese
Camping ligt dicht bij de waterskibaan en dat moet je eens proberen ;-). Gewoon zwemmen kan helaas niet. Sanitair is prima..fijne douches.
1 anno ago

Alderliesten
Olandese
Ik sluit me aan bij bovenstaande complimenten. Fijne camping in opbouw. Zowel voor overnachten als voor meerdaags verblijf geschikt. Prachtige omgeving om te fietsen of een tocht per auto te maken. Slaperige dorpjes zonder massa toerisme. Het brood wordt op je campingplek bezorgd en smaakt zeer goed. Het watersporgedeelte verstoord de rust op de camping helemaal niet. Je kunt de gezelligheid opzoeken, het is een gezellig terras, maar de camping plek zelf is een oase van rust.
1 anno ago

Syl
Olandese
Kortbij de snelweg. Super plek. Weinig last van lawaai snelweg. Super vriendelijke uitbaatster.modern proper sanitair.
1 anno ago

Vincent van Doorne
Olandese
Super camping voor onderweg. Keurig verzorgd allemaal, nieuw en schoon sanitair. Leuke beachclub bij het watersportcentrum (hier heb je absoluut geen last van) waar je lekker kunt eten en een drankje doen. Dichtbij een stadje met alle voorzieningen zoals een supermarkt.
1 anno ago

rich
Olandese
Ontvangst op deze camping is echt keurig en zeer vriendelijk. De plaatsen zijn zeer groot en het sanitair is ook erg schoon en netjes. Ideaal als overnachtings camping naar het zuiden, en als je graag tussen de wijnvelden zit. Er zit ook een watersport meertje bij en een restaurant.
1 anno ago