Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (12 votes )

Le Bas Larin

88 route de Larin le Bas
07340, Félines (Ardeche)
France

Le Bas Larin is a campsite in Félines (Ardeche), France. Le Bas Larin has wifi, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Amandine
French
Mobilhomme propre,cuisine bien aménagée et riche en ustensiles! camping propre, bien entretenu, accueil chaleureux, jeux pour enfants adaptés, livraison de pain et viennoiseries non industrielles le matin ... Séjour très agréable
2 years ago

florence13
French
camping calme manque d'activites et le gros probleme pas de television ou au moins les branchements dans les mobihomme et pas de connection internet dans les mobilhome juste a la reception pas top
2 years ago

Fabry
French
Camping très bien entretenu avec de beaux emplacements. Nous étions 10 avec 3 jeunes enfants et tout le monde y a trouver son compte ( piscine, jeux, activités). Sanitaires propres et douche bien chaude. Seul bémol le bruit de la nationale qui passe à côté. Les proprios sont très sympa et serviable et c'est à noter ( tellement rare)
2 years ago

monza
French
Les tenanciers du camping ne disent rien à ceux qui font du bruit et la fête la nuit jusque une heure du matin. On n'a pas pu dormir. il n'y a que deux wc normaux. Les autres wc sont des wc turcs. il n'y a que très peu d'emplacements avec séparations. L'eau de la piscine est très sale. Les consignes de sécurité non respectées : encore du laisser aller de la part des responsables! Le camping municipal d'Annonay est mieux.
2 years ago

sstr
Dutch
De camping is schaduwrijk met ruime plaatsen. De plaatsen worden afgewisseld met stacaravans en vast caravans. De camping wordt veel bezocht door Fransen, mensen die kort blijven en door mensen die langer blijven. Vanaf de autoroute is het niet ver reizen. Winkelgelegenheid is niet op loopafstand. De eigenaren zijn enthousiast en hulpvaardig. Ze organiseren van alles. Het zwembad is fijn, maar soms druk. Het eten is minder en niet meer dan een snelle hap. De broodservice is prima en lekker! Wij hadden geen last van het feit dat de camping aan een drukkere weg ligt. Het sanitair is niet nieuw meer maar wordt in regelmaat schoongemaakt en schoon gehouden.
2 years ago

Margot
Dutch
Op weg naar het zuiden een paar dagen op deze camping beland. Prachtige plaatsen, zeer sympathieke eigenaars, gezellig klein barretje annex receptie. Eigenaar liet ons op het golfkarretje eerst even alle plekken zien zodat we goed konden kiezen. Het was nog net geen hoogseizoen, daardoor lekker rustig. Sanitair zag er netjes uit, ruime douches vooral. Prima zwembad. Het enige jammere is wel de doorgaande weg die vlak langs de camping afloopt.
2 years ago

Kris
Dutch
Wij verbleven hier 1 nacht om het safaripark van peaugres te bezoeken. Vriendelijke bediening , brood op bestelling , klein zwembad , goed sanitair. Zeker de moeite om er zelfs meerdere dagen te blijven.
2 years ago

super lokatie.. maar dat was het.
Dutch
de ligging is geweldig voor een overnachting. restaurant is opwarm pizza. speeltuin leuk voor de kids en rechthoekig zwembad ook prima. sanitair laat te wensen over niet heel schoon en erg veroudert.
2 years ago

K. Veenstra
Dutch
Wij hebben 1 nachtje op camping du bas larin gestaan. Het is een prachtige camping met o.a. ruime afgebakende plaatsen. Wij stonden er met een campeerbusje met luifel en een klein tentje en hadden nog een zee van ruimte over om lekker te kunnen zitten. Het is dat wij op doorreis naar Spanje waren anders hadden we van dat ene nachtje zeker een week gemaakt. De eigenaren van de camping zijn uiterst vriendelijk. Er is animatie voor kinderen en toen wij er waren kwamen er 's middags kraampjes met regionale producten. Het zwembad is prima als je even verkoeling zoekt en een voordeel is dat je er gewoon met een zwemshort in mag. Het restaurantje is prima om wat te eten of te drinken maar verwacht geen culinaire hoogstandjes. Het sanitair is niet nieuw maar wel netjes en goed onderhouden en ook de douches geven heerlijk warm water en zijn ruim! Er loopt inderdaad een weg bij de camping maar wij hebben daar absoluut geen last van gehad. Wij kwamen hier half juli en er was nog voldoende plek.
2 years ago

H van Hugten
Dutch
mooie ruim opgezette camping met prima sanitair. nadeel is dat er een storende weg langs de camping loopt en dat de douches en wasbakken om 22.00uur gesloten zijn
2 years ago

vanoelen
Dutch
wij hebben hier een ruime week gestaan. De camping ligt tegen een heuvel, wij stonden helemaal bovenaan op een mooie vrije plaats. Er is een zwembad en de nodige speeltoestellen. De camping ligt niet ver van een drukke weg, wij vonden dat niet storen, maar je hoort motoren en vrachtwagens wel vrij goed omdat de weg omhoog loopt. Het sanitair is netjes en destijds was de prijs ook erg ok, zeker voor het gebodene.
2 years ago

GJR
Dutch
We waren er begin juni voor 1 nacht (€ 20,- incl. stroom) i.v.m. doorreis met onze camper. De vrouw aan de receptie was erg vriendelijk. Er stonden maar een handvol caravans/campers op een grote open plek zonder afscheiding door bijv. een haag. Wel fijn dat er overal gras was en geen stukken met zand. Vanaf de receptie/zwembad(je) had je wel een mooi uitzicht op het achterland. In de avond/nacht was het er pikdonker, geen enkele verlichting op het stuk waar wij stonden. Je had een zaklamp nodig om bij het toiletgebouw te komen. Wij stonden het dichtst bij de grote weg, die vrij druk is en toch redelijk goed hoorbaar. De wifi was een ramp. Als het werkte viel de verbinding steeds weg, vaak had je helemaal geen wifi-verbinding! Het douche/toiletgebouw is verouderd. De douches waren wel lekker warm. Het toiletgebouw was minder fris/schoon. Boven je hoofd hingen de stofdraden te bungelen.... Voor ons dus een eenmalig bezoek.
2 years ago