Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (24 votes )

L'Allee

L'Allée
56610, Arradon
France

L'Allee is a campsite with 100 pitches in Arradon, France, located in the Brittany region. L'Allee has wifi, a snackbar, an indoor pool and lockers. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Louise
Dutch
De camping is keurig onderhouden, zeer vredig, met een prachtig binnen- en buitenzwembad. Het sanitair is netjes. De prijs met de ACSI KAART in het voorseizoen is fantastisch. De omgeving is prachtig en ideaal om met een elektrische fiets te verkennen.
11 months ago

Guillaume
Dutch
Uitstekende kampeerplek om de Morbihan baai te ontdekken. Het personeel is gastvrij, er is een prachtig zwembad en het is vlakbij de baai.
11 months ago

Norman
Dutch
Een zalig kalme kampeerplek met ruime, prachtige standplaatsen in een landschap dat een parkgelijke sfeer uitstraalt.
1 year ago

Rini
English
Lights out in sanitary part after 23.00 was shocking. Not nice. Toilets without seats not nice and the toiletroomes do not feel private.
1 year ago

Bart
Dutch
Mooi gelegen in de zee van Morbihan. Uitbater zeer klantonvriendelijk, zonde. H'was fietssleutel kwijt en uitbater vertikte het om maar eens te kijken voor een kniptang. Terras aan zwembad niet goed uitgebaat, zieltogend. Behoudens deze minpunten zeer mooie en rustige camping, s'avonds muisstil, geen animatie,een verademing. Kinderen kunnen vrij spelen doch wel autopassage. Omgeving mooi maar wel iets rijden om iets te bezoeken, is wel de moeite waard.
3 years ago

J.Rijpkema
Dutch
Fijne camping! Rustig gelegen, mooie omgeving, erg fijn zwembad (glijbaan alleen in het pierenbadje) en elke dag een andere food truck! Wij verbleven in een mobile home, die keurig schoon was. Bestek etc. genoeg aanwezig en ook erg fijn dat er een boiler was. We konden alle vijf warm douchen. Genoeg leuke activiteiten te doen in de omgeving. Grote supermarkt op korte afstand van de camping, kleine boodschappen als stokbrood etc zijn aanwezig in de kleine winkel op de camping.
3 years ago

Tjolk
Dutch
Mooie rustige parkachtige camping met ruime plaatsen. Sanitair is ruim voldoende en over het algemeen goed schoon. De camping ligt prachtig op loopafstand van de baai waar je direct aan zee oesters kunt eten bij een kweker! Echt top voor de liefhebber! De omgeving is ook bijzonder mooi en leent zich goed voor wandelen en fietsen. Vannes ligt vlakbij en binnen 40 min rijden is er heel veel te zien en te doen. De camping heeft een prachtig nieuw zwembad met binnenbad. Vooral veel Fransen en Engelsen op de camping maar gelukkig voor de kinderen af en toe ook wat Nederlanders en Belgen. Camping komt ook niet echt naar voren in de touroperator gidsen. Het zou volgens ons toch echt zomaar een “Charme Camping” kunnen zijn. Wellicht dat het komt doordat eigenaars de camping niet echt een ziel geven. Ze zitten bij de receptie maar ik heb ze verder geen 1 keer op de camping zelf gezien. Tip; loop eens een rondje en zeg bonjour tegen je klanten!
3 years ago