Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (9 voti)

L'Allee

L'Allée
56610, Arradon
Francia

L'Allee è un campeggio con 100 tende a Arradon, Francia. L'Allee ha wifi, un snackbar, una piscina al coperto e armadietti. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Snackbar
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Bart
Olandese
Mooi gelegen in de zee van Morbihan. Uitbater zeer klantonvriendelijk, zonde. H'was fietssleutel kwijt en uitbater vertikte het om maar eens te kijken voor een kniptang. Terras aan zwembad niet goed uitgebaat, zieltogend. Behoudens deze minpunten zeer mooie en rustige camping, s'avonds muisstil, geen animatie,een verademing. Kinderen kunnen vrij spelen doch wel autopassage. Omgeving mooi maar wel iets rijden om iets te bezoeken, is wel de moeite waard.
1 anno ago

J.Rijpkema
Olandese
Fijne camping! Rustig gelegen, mooie omgeving, erg fijn zwembad (glijbaan alleen in het pierenbadje) en elke dag een andere food truck! Wij verbleven in een mobile home, die keurig schoon was. Bestek etc. genoeg aanwezig en ook erg fijn dat er een boiler was. We konden alle vijf warm douchen. Genoeg leuke activiteiten te doen in de omgeving. Grote supermarkt op korte afstand van de camping, kleine boodschappen als stokbrood etc zijn aanwezig in de kleine winkel op de camping.
1 anno ago

Tjolk
Olandese
Mooie rustige parkachtige camping met ruime plaatsen. Sanitair is ruim voldoende en over het algemeen goed schoon. De camping ligt prachtig op loopafstand van de baai waar je direct aan zee oesters kunt eten bij een kweker! Echt top voor de liefhebber! De omgeving is ook bijzonder mooi en leent zich goed voor wandelen en fietsen. Vannes ligt vlakbij en binnen 40 min rijden is er heel veel te zien en te doen. De camping heeft een prachtig nieuw zwembad met binnenbad. Vooral veel Fransen en Engelsen op de camping maar gelukkig voor de kinderen af en toe ook wat Nederlanders en Belgen. Camping komt ook niet echt naar voren in de touroperator gidsen. Het zou volgens ons toch echt zomaar een “Charme Camping” kunnen zijn. Wellicht dat het komt doordat eigenaars de camping niet echt een ziel geven. Ze zitten bij de receptie maar ik heb ze verder geen 1 keer op de camping zelf gezien. Tip; loop eens een rondje en zeg bonjour tegen je klanten!
1 anno ago

Bart
Olandese
Prima camping ook voor fietsers een goed uitgangspunt
1 anno ago

Chris
Olandese
We hebben erg genoten op deze camping die mooi en ruim opgezet is. Sanitair en zwembad worden keurig verzorgd en zijn schoon. Voor de kinderen zijn er leuke voorzieningen dus een prima plek om vakantie te vieren!
1 anno ago

D.j
Olandese
In de doucheruimte van achterste toilet gebouw ontbreken kleding ophang haken. Dit ook gemeld als klein min puntje. Zou worden doorgegeven aan de directie. Dit is een verbrterpunt.
1 anno ago

Caroline
Olandese
geen bijzonderheden ; het was regenweer en dat maakt het sowieso anders. Daarom ook geen gebruik gemaakt van het zwembad. Overigens zag dat er erg leuk uit voor kinderen.
1 anno ago

Jan mullers
Olandese
In alle opzichten voor 3 sterren een top camping .de ligging de indeling. De natuur . De appelbloesem. Het zwembad en rust . Ik kan de Golfe e Morbihan van hieruit ten zeerste aanbevelen .
1 anno ago

Jeanette KLAASSEN
Olandese
Wij kwamen zonder reservering en kregen de eerste nacht een doorstroomplaats. Omdat we vier nachten wilden blijven, mochten we de volgende dag naar een andere plaats. Een prachtige ruime plaats waar we een fijne tijd hadden. Bij het afrekenen werd ons €20,- reserveringskosten in rekening gebracht. Dit vonden wij niet netjes en viel ons erg tegen. Helaas zagen we dit pas op reis naar de volgende camping.
1 anno ago