Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (23 votes )

L' Arlésienne

149 Draille Marseillaise Pont de Crau
13200, Arles (Bouche du Rhone)
France

L' Arlésienne is a campsite with 100 pitches in Arles (Bouche du Rhone), France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. L' Arlésienne has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

W. van der Heijden
Dutch
Deze camping heeft nieuwe eigenaars gekregen waarmee alle pluspunten van voorgaande jaren verdwenen zijn. Er is geen parking, geen eetgelegenheid of evenementen, geen winkel - je kunt zelf geen brood krijgen. Er is maar 1 sanitairgroep, zoo minimaal ingericht en met alleen maar lauw water. Als het druk is moet je minutenlang wachten op een nieuw straaltje water. Het zwembad gaat pas eind van de dag open en heeft géén toegang meer tot sanitaire voorzieningen. De dames van de receptie zijn puur zakelijk bezig. Géén eigen keuze voor een plaats, paspoort afgeven óf meteen betalen, de WiFi-code blijkt maar voor één persoon geldig en werkt om half 8 smorgens al niet meer op de dag van vertrek. Dat het dan ook nog stikt van de muggen is de huidige eigenaars wellicht niet aan te rekenen! Wij komen hier nooit meer
1 year ago

Kees
Dutch
Mooie camping op loopafstand van Arles. Receptie is prima.
1 year ago

W. van der Heijden
Dutch
Deze camping heeft nieuwe eigenaars gekregen waarmee alle pluspunten van voorgaande jaren verdwenen zijn.Er is geen parking, geen eetgelegenheid of evenementen, geen winkel - je kunt zelf geen brood krijgen. Er is maar 1 sanitairgroep, zoo minimaal ingericht en met alleen maar lauw water. Als het druk is moet je minutenlang wachten op een nieuw straaltje water. Het zwembad gaat pas eind van de dag open en heeft géén toegang meer tot sanitaire voorzieningen.De dames van de receptie zijn puur zakelijk bezig. Géén eigen keuze voor een plaats, paspoort afgeven óf meteen betalen, de WiFi-code blijkt maar voor één persoon geldig en werkt om half 8 smorgens al niet meer op de dag van vertrek. Dat het dan ook nog stikt van de muggen is de huidige eigenaars wellicht niet aan te rekenen!Wij komen hier nooit meer
2 years ago

Abe
Dutch
Extreem duur, ligt klem baast spoor en snelweg. Na mijn klacht over koud water in de douche werden we van de camping verwijderd. Wij zijn een stel van in de 60 en reizen per fiets en tent. We zijn echt wel iets gewend. Maar deze beheerder ging helemaal uit zijn bol. Een echte No Go Camping.
3 years ago

Arno
Dutch
Constante herrie van snelweg en trein. Te weinig sanitair Koud water Veel te duur Zwembad dicht maar wel betalen Eten slecht, slachtafval zonder waarschuwen, geen groente ondanks belofrte, patat niet gaar enz enz
3 years ago

Bekkers
Dutch
Dit voor lief nemend, om Arle te bezoeken, wat een prachtige stad is, een redelijke doortrek camping, veel campers en korte verblijf gasten. Redelijk nieuw sanitair, twee douche ruimten waarvan een voor invalide. Geen gezellige plekken, nog vrij jonge beplanting. Idd veel muggen.
3 years ago

Martine
Dutch
Geen sikkepit schaduw Onze tent bijna weggeblazen Na 1 uur de tent opzetten beiden bomvol met 50 muggenbeten per been en arm (met muggenspray gaan eten op 't terras) 4 wc's en 4 douches voor héél de camping. Met in de wc géén toiletpapier. Wifi die "aanwezig was" (telefonisch beloofd) bleek aan strikte uren te hangen Kortom: In plaats van een week, zijn wij na 1 nacht al vertrokken (en eigenlijk wilden we na 1 uur al weg).
3 years ago

Marja van Straaten
Dutch
Slechte camping! Verplicht identificeren met ID-kaart of paspoort. Beheerder vraagt of ik zon of schaduwplek wil, na lang zoeken in zijn computer krijg ik een plek met veel zon en weinig schaduw. Ik kruip maar in de heg om wat schaduw te hebben. Sanitair, twee afwasbakken en dames en heren in een gebouw, de urinoirs zo geplaatst dat je als vrouw zo naar de plassende mannen kon kijken. Drie wc's en een invalide toilet en douche en slechts een gewone douche! Het andere toietgebouw bij het zwembad was onverlicht. Mijn fiets is daar gestolen en bij de receptie was men totaal niet onder de indruk. De vrouw achter de receptie heeft ook een cursus Hospitality nodig. Ik deed mijn verhaal over de fiets, een Fransman haakte er op in en ze ging met hem verder praten en ik moest haar aandacht weer terug zien te krijgen.
3 years ago

Loetje
Dutch
Prima camping met open en schaduwrijke plekken. De staf is uiterst behulpzaam en vriendelijk. Het sanitair lijkt me inderdaad niet toereikend in het hoogseizoen, maar voor het aantal mensen dat aanwezig was in het voorseizoen prima. Wij hebben hier gedurende een aantal dagen zowel gekampeerd als, door pech, verbleven in een in een goed en volledig ingerichte, ja ook met douche en wc, stacaravan, waarvan er een dertigtal op het terrein staat. De afstand naar de stad Arles overbrug je met de fiets in 10 minuten, winkels in vijf en ook openbaar vervoer brengt je naar de stad. Muggen? Ja die waren er, maar wat wil je als je tegen de Camargue aanzit.
3 years ago

vin
Dutch
Hier loopt het fout ! We hadden hier tot nu goede ervaringen op deze camping. De ligging tov Arles kan niet beter. De campeer plekken zijn mooi en groot. MAAR. De meest agressieve reactie ooit ! We kwamen met een aantal campers toe. Er ontstond een woorden wissel met jongeren die op de camping logeerde. Waardoor een dispuut met de eigenaars van de camping ontstaan is. Ze reageerde verbaal en zelfs lichamelijk agressief waardoor alle wachtende campers (6) vertrokken zijn. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Een goede raad !!!! Herpak uw stijl nu het nog kan ! Je hebt een mooie camping. Leuk zwembad. Prachtig gelegen. Maar als campeerders omdat ze “angst” hebben hoe jij en sommige campeerders reageren !! 6 tegelijk vertrekken en doorrijden is dat toch een teken aan de wand !
3 years ago