Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
2.5 / 5 (10 voti)

L' Arlésienne

149 Draille Marseillaise Pont de Crau
13200, Arles (Bouche du Rhone)
Francia

L' Arlésienne è un campeggio con 100 tende a Arles (Bouche du Rhone), Francia. L' Arlésienne ha wifi, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

W. van der Heijden
Olandese
Deze camping heeft nieuwe eigenaars gekregen waarmee alle pluspunten van voorgaande jaren verdwenen zijn.Er is geen parking, geen eetgelegenheid of evenementen, geen winkel - je kunt zelf geen brood krijgen. Er is maar 1 sanitairgroep, zoo minimaal ingericht en met alleen maar lauw water. Als het druk is moet je minutenlang wachten op een nieuw straaltje water. Het zwembad gaat pas eind van de dag open en heeft géén toegang meer tot sanitaire voorzieningen.De dames van de receptie zijn puur zakelijk bezig. Géén eigen keuze voor een plaats, paspoort afgeven óf meteen betalen, de WiFi-code blijkt maar voor één persoon geldig en werkt om half 8 smorgens al niet meer op de dag van vertrek. Dat het dan ook nog stikt van de muggen is de huidige eigenaars wellicht niet aan te rekenen!Wij komen hier nooit meer
3 mesi ago

Abe
Olandese
Extreem duur, ligt klem baast spoor en snelweg. Na mijn klacht over koud water in de douche werden we van de camping verwijderd. Wij zijn een stel van in de 60 en reizen per fiets en tent. We zijn echt wel iets gewend. Maar deze beheerder ging helemaal uit zijn bol. Een echte No Go Camping.
1 anno ago

Arno
Olandese
Constante herrie van snelweg en trein. Te weinig sanitair Koud water Veel te duur Zwembad dicht maar wel betalen Eten slecht, slachtafval zonder waarschuwen, geen groente ondanks belofrte, patat niet gaar enz enz
1 anno ago

Bekkers
Olandese
Dit voor lief nemend, om Arle te bezoeken, wat een prachtige stad is, een redelijke doortrek camping, veel campers en korte verblijf gasten. Redelijk nieuw sanitair, twee douche ruimten waarvan een voor invalide. Geen gezellige plekken, nog vrij jonge beplanting. Idd veel muggen.
1 anno ago

Martine
Olandese
Geen sikkepit schaduw Onze tent bijna weggeblazen Na 1 uur de tent opzetten beiden bomvol met 50 muggenbeten per been en arm (met muggenspray gaan eten op 't terras) 4 wc's en 4 douches voor héél de camping. Met in de wc géén toiletpapier. Wifi die "aanwezig was" (telefonisch beloofd) bleek aan strikte uren te hangen Kortom: In plaats van een week, zijn wij na 1 nacht al vertrokken (en eigenlijk wilden we na 1 uur al weg).
1 anno ago

Marja van Straaten
Olandese
Slechte camping! Verplicht identificeren met ID-kaart of paspoort. Beheerder vraagt of ik zon of schaduwplek wil, na lang zoeken in zijn computer krijg ik een plek met veel zon en weinig schaduw. Ik kruip maar in de heg om wat schaduw te hebben. Sanitair, twee afwasbakken en dames en heren in een gebouw, de urinoirs zo geplaatst dat je als vrouw zo naar de plassende mannen kon kijken. Drie wc's en een invalide toilet en douche en slechts een gewone douche! Het andere toietgebouw bij het zwembad was onverlicht. Mijn fiets is daar gestolen en bij de receptie was men totaal niet onder de indruk. De vrouw achter de receptie heeft ook een cursus Hospitality nodig. Ik deed mijn verhaal over de fiets, een Fransman haakte er op in en ze ging met hem verder praten en ik moest haar aandacht weer terug zien te krijgen.
1 anno ago

Loetje
Olandese
Prima camping met open en schaduwrijke plekken. De staf is uiterst behulpzaam en vriendelijk. Het sanitair lijkt me inderdaad niet toereikend in het hoogseizoen, maar voor het aantal mensen dat aanwezig was in het voorseizoen prima. Wij hebben hier gedurende een aantal dagen zowel gekampeerd als, door pech, verbleven in een in een goed en volledig ingerichte, ja ook met douche en wc, stacaravan, waarvan er een dertigtal op het terrein staat. De afstand naar de stad Arles overbrug je met de fiets in 10 minuten, winkels in vijf en ook openbaar vervoer brengt je naar de stad. Muggen? Ja die waren er, maar wat wil je als je tegen de Camargue aanzit.
1 anno ago

vin
Olandese
Hier loopt het fout ! We hadden hier tot nu goede ervaringen op deze camping. De ligging tov Arles kan niet beter. De campeer plekken zijn mooi en groot. MAAR. De meest agressieve reactie ooit ! We kwamen met een aantal campers toe. Er ontstond een woorden wissel met jongeren die op de camping logeerde. Waardoor een dispuut met de eigenaars van de camping ontstaan is. Ze reageerde verbaal en zelfs lichamelijk agressief waardoor alle wachtende campers (6) vertrokken zijn. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Een goede raad !!!! Herpak uw stijl nu het nog kan ! Je hebt een mooie camping. Leuk zwembad. Prachtig gelegen. Maar als campeerders omdat ze “angst” hebben hoe jij en sommige campeerders reageren !! 6 tegelijk vertrekken en doorrijden is dat toch een teken aan de wand !
1 anno ago

kraan23
Olandese
Mooie camping met goed en mooi zwembad. Sanitair mag uitgebreider gezien het aantal plaatsen, wel schoon .
1 anno ago

Albert42
Olandese
Een prima camping op een uitstekende lokatie ten op zichte van de stad Arles. Zeer behulpzame eigenaar/familie.
1 anno ago