Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (28 votes )

Isis en Cevennes

Domaine de Saint Julien
30440, St. Julien de la Nef
France

Isis en Cevennes is a campsite with 100 pitches in St. Julien de la Nef, France, located in the Languedoc-Roussillon region. Isis en Cevennes has wifi, a camping shop, a restaurant, an indoor pool and lockers. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Kids animation
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Hildo
Dutch
Een enigszins onconventionele kampeerplek. Wij zijn dol op de ambiance. De locatie aan de waterkant is aantrekkelijk en plezierig. De kampeerplek en de mobiele woning kunnen wel wat meer aangepast worden voor kinderen.
1 year ago

Erwin
Dutch
Mooie natuurlijke camping. Kind vriendelijk. Internationale klantenkring.
1 year ago

Jeanet
Dutch
Voor ons een veel te grote camping en teveel animatie voor kinderen. Het zwembad was veel te vol met kinderen om er fatsoenlijk even te zwemmen. Voor mensen met kinderen uitstekend maar niet voor ons. Wij kwamen ‘toevallig ‘ op jullie camping terecht maar wij geven de voorkeur aan natuur campings. Succes met de business!
1 year ago

Hanneke
Dutch
Erg verbaasd dat er een discoavond was tot bijna2 uur s nachts op een evo-vamping in coronatijd!!!!
1 year ago

Aafke
Dutch
The best! Blijf altijd zo 🙏🏽
1 year ago

Anke
Dutch
Verouderde cabine (sanitair), zeer beperkte slaapruimte
1 year ago

Eddie
Dutch
Mooie ongedwongen camping met aardige en behulpzame medewerkers
1 year ago

Koen
Dutch
Toiletten en douches waren vaak vies en niet netjes. Goed idee om de gehele sanitaire voorzieningen te upgraden en te morderniseren.
1 year ago

Marc H
Dutch
Ontspannen sfeer. Veel natuur en bomen. Fijne en vriendelijke mensen bij de receptie. Geen poespas. Hier voel je je thuis.
2 years ago

Christina
English
Great atmosphere, beautiful surroundings! Big places for the tent or caravan. Young and enthousiast team. The only thing; please redo the bathrooms!
2 years ago

Elbrich & Peter
Dutch
Een prachtige herinnering erbij
2 years ago

Jacqueline
Dutch
Op camping Isis kom ik al jaren helemaal tot rust. De sfeer is zeer bijzonder en relaxed. Je moet er niks en je mag er veel! Voor ons is dat het belangrijkste in een vakantie. De omgeving is schitterend maar ook zeer veelzijdig. Wandelen en genieten van de natuur, fietsen… maar ook een stad bezoeken of naar het strand gaan: het is allemaal binnen handbereik. Deze bestemming verveelt nooit.
2 years ago

Familie Heymans
Dutch
Prachtige bomen, ontspannen sfeer, heerlijke natuur in de nabijheid, aardige en relaxede mensen bij de receptie, veel te doen in de omgeving, mooie dorpjes, beschermd (Cévennes). Nîmes, Montpellier en Cirque de Navacelles circa 1 uur rijden. Grotte des Demoiselles heel mooi. Ons huurhuisje was niet heel comfortabel, maar wel ruim genoeg om vrienden te ontvangen. Ze deden niet moeilijk over twee bedden extra en we hoefden er ook niet extra voor te betalen. De hygiëne is niet echt goed, maar dat hoort ook bij deze camping. Er zijn weinig regels, en je wordt geacht de natuur en de omgeving te respecteren. De rivier stond heel laag dit jaar, maar op 1 kilometer van de camping bij de brug kun je uitstekend zwemmen. La Vis was afgesloten door de gemeente vanwege het milieubeleid. Dit is een camping waar je je op je gemak voelt. Kleine minpuntjes zijn de drukte bij de receptie en het eten bij het restaurantje. We hebben het heerlijk gehad.
2 years ago

JacqB
Dutch
De ontspannen sfeer en de fijne omgeving maakt dit voor ons tot een heel fijne plek. Dat niet alles super-de-luxe is vinden wij niet zo belangrijk. De mensen zijn zeer authentiek en betrokken en wij voelen ons er zeer welkom. De natuur en het klimaat zijn heerlijk en er is in de omgeving zeer veel te doen, zowel voor natuurliefhebbers, fietsers, als voor mensen die leuke dorpjes, steden of stranden willen bezoeken.
2 years ago

Masja Kentrop
Dutch
Als je van gestructureerde, super schone, keurig Nederlandse campings houdt moet je niet naar Isis gaan. Het leven op deze camping is een paradijs voor iedereen die zijn schouders wel eens op kan halen, die kan leven en laten leven en die kan genieten van een relaxte, beetje artistieke sfeer. De omgeving is geweldig, de animatie origineel, maar vooral de sfeer is uniek! De camping is prachtig groen, de plaatsen zijn groot, er is rumoer maar geen herrie, de oude hoeve geeft een prachtig karakter aan de bar, het restaurant en het terras. De rivier heeft ook onze pubers nog altijd veel te bieden. Voor ons is Isis de enige camping waar we met regelmaat terugkeren. Maar nogmaals, het is een echte Franse camping, dus weet waar je voor kiest!
2 years ago

hendrik frederik kamperman
Dutch
gescheidenis lekker rustig leuke rit naar de middellandse zee
3 years ago

Naslin
French
À notre arrivé nous avons dû attendre 1h30 avant que quelqu’un nous indique notre emplacement qui était déjà occuper car d’autre campeurs. Sanitaires sont deplorable ! Très sale, ne parlons pas des douches froide à n’importe qu’elle heure. Accueil à revoir, ne parlons pas de la piscine très sale. Camping n’est pas digne d’un trois étoile. Très déçu !!
3 years ago

Amyitis123
French
Camping ma foi acceptable malgré un court séjour en plein déluge et "hors saison" avec mes deux enfants. En revanche, le problème vient du comportement de la responsable qui se veut "professionnelle" et qui ne l'est qu'en apparence (en paroles, donc, mais qui n'agit pas de la sorte), je m'explique : bénéficiant de l'aide aux vacances de la caf, cette personne a d'abord exigé le paiement en totalité pour la réservation (d'avoir accepté est une erreur de ma part) puis, suite à la demande expresse de la caf d'effectuer un remboursement de la somme en ma faveur (le montant est important pour moi) cette personne n'a jamais daigné s'exécuter. Après plusieurs relances de ma part (téléphone, mail...) le ton reste très désagréable et, bien entendu, l'intention de remboursement je la vois inexistante... Chère Madame, prouvez-moi que je me trompe...
3 years ago

Anke-Steven
Dutch
We hadden heel veel verwachtingen van deze camping, omdat hij heel mooi leek op de website. De camping heeft ook wel veel te bieden. De kinderen vonden het er heel leuk, met de rivier en voetbalveldje en andere leuke plekjes op de camping. Persoonlijk vond ik de camping nogal rumoerig (veel lawaai 's avonds), heel vuil sanitair en je hoort 's nachts de weg ernaast. Het zwembad vond ik ook niet echt proper. Het restaurantje was wel heel leuk. Vandaar een matige score.
3 years ago

joly
French
Très beau camping situé en pleine nature. Accueil chaleureux, adaptés aux enfants et aux adolescents. Nous le recommandons pour passer de bonnes vacances.
3 years ago

Anoniem
Dutch
Redelijk grote camping met veel schaduw en internationaal publiek. Paar plekken direct aan de rivier zijn geweldig. Wel ook dichtbij de weg, waar behoorlijk hard gereden wordt (oa met knetterende motoren), en wat geluidoverlast van jongeren 's nachts. Losse sfeer op de camping erg prettig, maar de vieze toiletten en douches zijn een groot minpunt. Zeker voor de prijs die ze vragen voor een kampeerplek.
3 years ago

Olivier
Dutch
Teleurstellend. De weg langs de camping is erg rumoerig. Bijna dag en nacht raast er verkeer over. Verder zijn de sanitaire voorzieningen onder de maat. Bijv geen warm water om mee af te wassen. Na 3 dagen vertrokken.
3 years ago

Familie Van der Linden
Dutch
Goed beschaduwd terrein waar kinderen in alle veiligheid op avontuur kunnen gaan. Sfeer van vrijheid, gemoedelijkheid, met aandacht en tolerantie voor kinderen. Losse en wat artistieke sfeer, met humor en liefde voor natuur en mens. Zwembad met plonsbad. Leuke rivier om te pootjebaden, te dobberen, dammen te bouwen, vissen, zwemmen, of gewoon te zitten lezen met de voeten in het water. Authentieke oude hoeve als centraal gebouw, waar groot en klein zich thuis voelt. Gezellig terras waar je op alle uren van de dag kan neerstrijken. Prachtige natuur in de omgeving, schilderachtige dorpjes en zuiderse marktjes. De zee op een uurtje rijden. Supervriendelijk en dienstvaardig personeel. De laatste drie jaren huren wij een mobilhome; alle comfort is er aanwezig, alles is er schoon. Als je van een vrije, losse sfeer houdt, een levensgenieter bent, kan loslaten en een beetje filosoof bent, dan z
3 years ago